Велебит
Domaćin
- Poruka
- 3.009
Znas kako, iz ugla posmatranja jednog prosecnog Orka, Mordor i Sauron su bili prava strana![]()
Не пратим те америчке измишљотине, али претпостављам да су неки хобити у питању
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas kako, iz ugla posmatranja jednog prosecnog Orka, Mordor i Sauron su bili prava strana![]()

Не пратим те америчке измишљотине, али претпостављам да су неки хобити у питању![]()
Treba naoružati Ukrajinsku vojsku kvalitetnim oružjem, pružiti im kvalitetno urganizacisju i strukturalnu podršku i takozvanoj rusiji pokazati da treba poštovati međunarodne granice.

Sada je sasvim izvesno, Potpuni Slom i Rasulo Kijevske Vojske:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/472433/Slom-i-rasulo-kijevske-vojske
Tesko da ce se ikada oporaviti od ovakvog poraza. I to od "takozvane" Armije DNR. Takozvani su ih tako realno razbucali da ce se pricati u vremenima koja dolaze.

Hahaha samo sanjaj.Ništa lakše nego mobilizirati nove bojovnike, ako se od 18% poslanih poziva za mobilizaciju javi njih 6%, plus minus tamo vamo to je 250 000 vojnika, njih reorganizirati, naoružati džavelinima tanderboltima , pregrupirati i Novorusija pada ... a Rusija zbog novih sankcija neće smjeti ni pisnuti.
Koliko ja ovo pratim, izgleda da će SAD pustiti Porošenka niz vodu jako brzo...
- - - - - - - - - -
Mi smo bili na strani pravde i istine, a on na strani iskonskog zla.

A jel?Ništa lakše nego mobilizirati nove bojovnike, ako se od 18% poslanih poziva za mobilizaciju javi njih 6%, plus minus tamo vamo to je 250 000 vojnika, njih reorganizirati, naoružati džavelinima i tanderboltima , pregrupirati i Novorusija pada ... a Rusija zbog novih sankcija neće smjeti ni pisnuti.

Hahaha samo sanjaj.

Ma nemoj se brinuti! Računaj da je uvijek duga kolona onih koji čekaju svojih pet minuta u povijesti! Uvijek će biti zevzeka koji misle da povijest počinje, a i treba okončati s njima na vlasti.Pa Republika Srpska već jeste srpska, bitnije je ko u njoj odlučuje tj. njeno unutarnje uredjenje, nego njen zvanični status kao dio BiH.
Što se tiće Hrvatske mi ćemo ostati vjerni NATO-u i ako bi se ovaj nekim čudom raspao. I Hitleru smo bili vjerni i nakon sloma Njemačke i njegovog suicida u bunkeru.
Mi smo bez gospodara izgubljeni, gubimo smisao postojanja.

Ministar odbrane Malobritanije uporedio Rusiju sa ISIS ...... Kaze lik da je Rusija veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelika opasnost za ,, balticke tigrove ,, - razne Lestonije i komp .... i da Putin preti komplet Evropi ... i ugrozava miran san englezima !!
https://news.mail.ru/politics/21123270/?frommail=1
Pa reaguj covece , ucini nesto !!!! ... posalji vojsku , regulisi to ... bombarduj Rusiju !!! ..... Nemo da se zeniras - jel ti moze biti kasno ako odocnis ....
Kurrcev je ovo ministar vojni .....![]()

On je samo kazao da je to MOŽDA tako, mada ne mora značiti...
... Uostalom...
Zašto baš on mora intervenirati?
Ima i drugih... koji bi se trebali prepoznati ugroženima... Nek netko drugi intervenira.
On je na bolovanju...
ovaj,, godišnjem,,, pravi ajvar... daje babi medikamente,,, na pauzi je...

Hahaha samo sanjaj.
Aman ljudi sta se palite pa to je @KESH, realan i ispravno orijentisan forumas
Sala, komika, ironija, sarkazam, niste valjda pomislili da se KESH zaposlio kao PR huntasa, ne bi on koru hleba otimao Jagi, Ivketu i ostalim vedetama koje poseduju taj mentalno/intelektualni kalibar neophodan za tako odgovoran posao.

Od juce je ovo glavno u EvroAziji , a i sire :
7 je zastarela, poslace im 11 generacijeKad Ameri Ukrajini pošalju oružje 7 generacije posakrivat će se sepovi u mišije rupice.
Javlja mi moj reptil da su džavelini već stigli.
![]()

Od juce je ovo glavno u EvroAziji , a i sire :