Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U reonu ernjuhina opkoljeni Čečeni koji se bore na strani ukropa

cer-1.png
Ако се ових дочепају Чечени који се боре на страни Новоруса, обрали су бостан.

И то треба почистити као хрватске усташе.
Напалм и до очина.

Ja bi im citirao jednog uglednog vojno-politickog analiticara:

Izlizalo se vase vecito navijanje za pogresnu stranu.....

Kako ne primecujete da UVEK GUBITE?

I sada cete izgubiti jer vam je CHIP NASTELOVAN POGRESNO.

1104b.jpg

U reonu ernjuhina opkoljeni Čečeni koji se bore na strani ukropa

cer-1.png

Можда ће им се жеља испунити......да се нађу са својим вођом, чије име носе, и поделе оне девице...мада после вође, и
нису више...али после вође, ће бити мање крвавих / раздевичених чаршава...

,, Heroj ,, Majdana dobio vojni poziv - i odmah izdao proglas na Internetu da mora tetki da kupi lek ... a i ruka ga nesto boli ... i nisu bili ljubazni u vojnom odseku ... te stoga nikako nije u mogucnosti da ide na ratiste- i moli vojne vlasti da ga oslobode vojske ......

A bas je bio faca na Majdanu - toliko se divio samom sebi da je postavljo snimke svojih Majdanskih podviga na Internet ....

Ја, а на фронту се може и погинути или пасти у заробљеништво...:mrgreen:

Slazem se DEDA.D

Gumi je mnogo puta pokazao da je spreman da razgovara samo o onome o cemu zeli koliko vremena on zeli, tj. dok nije argumentima sateran u corsokak, kada naprasno prelazi na druge teme ili jednostavno ne odgovara, iako mu definitivno ne fali inteligencije... :ok:

A Vi, kako 'te? Tračamo? Nisam vidio da sam ostao dužan odgovor na neko Vaše pitanje.

Ако се ових дочепају Чечени који се боре на страни Новоруса, обрали су бостан.

Овако или онако "бостан" им не гине.

- - - - - - - - - -

Zarachenko ko lav na prvoj liniji fronta a ono prase iz Kijeva ne sme ni da prigviri.

Није луд, па да га "његови" рокну.

Zao mi je ako Vi to ne vidite. Nadam se da ste se u medjuvremenu upoznali sa drzavnim uredjenjem i institucijama DNR i LNR.

Nisam, možete mi pomoći?

Npr, ja sam Porošenko, i htio bi s nekime iz Novorusije pregovarati o političkoj budućnosti.

Ja sam predsjednik Ukrajine i službeno predstavljam Ukrajinu u pregovorima: tko predstavlja Novorusiju?

Molim Vas ime i prezime.

Ja bi im citirao jednog uglednog vojno-politickog analiticara:

1104b.jpg

Блајби, хајде пробај да схватиш, а ако не можеш, бар да прихватиш да се страна бира не по томе да ли је победничка или није, него по томе за шта се бори . Ти циљеви су оно што одређује на којој старани или за коју страну ћеш бити.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back