emaem
Domaćin
- Poruka
- 4.813
Ако се ових дочепају Чечени који се боре на страни Новоруса, обрали су бостан.U reonu ernjuhina opkoljeni Čečeni koji se bore na strani ukropa
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако се ових дочепају Чечени који се боре на страни Новоруса, обрали су бостан.U reonu ernjuhina opkoljeni Čečeni koji se bore na strani ukropa
![]()
И то треба почистити као хрватске усташе.
Напалм и до очина.
Izlizalo se vase vecito navijanje za pogresnu stranu.....
Kako ne primecujete da UVEK GUBITE?
I sada cete izgubiti jer vam je CHIP NASTELOVAN POGRESNO.
U reonu ernjuhina opkoljeni Čečeni koji se bore na strani ukropa
![]()
,, Heroj ,, Majdana dobio vojni poziv - i odmah izdao proglas na Internetu da mora tetki da kupi lek ... a i ruka ga nesto boli ... i nisu bili ljubazni u vojnom odseku ... te stoga nikako nije u mogucnosti da ide na ratiste- i moli vojne vlasti da ga oslobode vojske ......
A bas je bio faca na Majdanu - toliko se divio samom sebi da je postavljo snimke svojih Majdanskih podviga na Internet ....
Slazem se DEDA.D
Gumi je mnogo puta pokazao da je spreman da razgovara samo o onome o cemu zeli koliko vremena on zeli, tj. dok nije argumentima sateran u corsokak, kada naprasno prelazi na druge teme ili jednostavno ne odgovara, iako mu definitivno ne fali inteligencije...![]()
A Vi, kako 'te? Tračamo? Nisam vidio da sam ostao dužan odgovor na neko Vaše pitanje.
Генштаб ВСУ подтверждает информацию «Русской Весны» о полной потери управляемости группировки в Дебальцево
U reonu ernjuhina opkoljeni Čečeni koji se bore na strani ukropa
![]()
Ако се ових дочепају Чечени који се боре на страни Новоруса, обрали су бостан.
Zarachenko ko lav na prvoj liniji fronta a ono prase iz Kijeva ne sme ni da prigviri.
Ambasador ukrajine na Prvom kanalu nemacke TV .... laze kao pas cim zine + opravdava i javno podrzava naciste iz Azova - , iako su mu pod nos stavili onu sliku za koji je Njofra tvrdio da je fotomontaza ....
Sledeca faza ... pregled tetovaza
Ne filozofiraj nego reci, jesi moj ili njihov?![]()
Zao mi je ako Vi to ne vidite. Nadam se da ste se u medjuvremenu upoznali sa drzavnim uredjenjem i institucijama DNR i LNR.
Ja bi im citirao jednog uglednog vojno-politickog analiticara:
![]()
Широкино под контролем Ополчения. «Азов» воюет под фашистскими флагами (видео)
Idealo sroceno, svaka ti je na mestu, nemam sta da dodam. Gumi, ovo je ujedno moj odgovor na tvoje pitanje.