- Poruka
- 38.576
Гуми, зашто не признаш лепо да овај рат не би ни почео да Јанукович није свргнут НЕлегалним путем???
Naravno da ne bi.
Kada sam ja tvrdio suprotno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гуми, зашто не признаш лепо да овај рат не би ни почео да Јанукович није свргнут НЕлегалним путем???
"Гологузанија" је релативан појам. Пре и после другог рата један деда ми је био пекар, а други геометар. Пре другог рата отац ми је био учитељ, па онда новинар и уредник новина после рата. Имамо породичну парцелу на Новом Гробљу стару око сто година. Ја сам некакав информатичар и живи се некако од тога. Генерацијски нико мој није био гладан. А ти и твоји?
А "миље" ми је крајње прирастао срцу. Овде се решава судбина краха сатанистичког подухвата коме си се ти приклонио.
Naravno da ne bi.
Kada sam ja tvrdio suprotno?
.Ja sam predsjednik Ukrajine i službeno predstavljam Ukrajinu u pregovorima: tko predstavlja Novorusiju?
Добро, лепо је кад признаш то.
Ако већ признајеш то, зашто подржаваш некога ко је срушио легитимног председника? Контрадикторно говориш...
Nisam, možete mi pomoći?
Npr, ja sam Porošenko, i htio bi s nekime iz Novorusije pregovarati o političkoj budućnosti.
Ja sam predsjednik Ukrajine i službeno predstavljam Ukrajinu u pregovorima: tko predstavlja Novorusiju?
Molim Vas ime i prezime.
Ne vidim što je kontradiktorino.
Imaš u istoriji gomilu primjera kada su pozitivne promjene došle nasilnim putem.
![]()
Опкољеним Украјинцима поново понуђено да положе оружје
16:04 17.02.2015.
0 коментара
Штампај
ФУНКЦИОНЕР ВРХОВНЕ РАДЕ ЈУРИЈ БЕРЕЗА ТВРДИ ДА ИХ ЈЕ У ДЕБАЉЦЕВУ ЈОШ ОКО 2.000
ВОЈНИ врх Доњецке Републике поново је понудио припадницима украјинске армије који су још у „дебаљцевском котлу“ да положе оружје и изађу на слободу без статуса ратних заробљеника.
Други човек армије ДНР, Едуард Басурин, поновио је: „Полагање оружја је једини услов“.
Он је истовремено саопштио да је поводом опкољених у Дебаљцеву први пут дошло до преговора представника ДНР и украјинске армије.
Према његовим речима, Украјинци су претходно поново покушали са тенковским пробојем из обруча кроз насеље Логвиново.
Министар одбране ДНР Валдимир Кононов тим поводом је открио: „Тенкови су кренули нешто иза подне. Артиљеријом и минобацачима туку наше положаје. Међутим, сви напади су одбијени. То је покушај да се избегне полагање оружја и заробљавање или истицање беле заставе“.
Функционер Врховне Раде Јуриј Береза рекао је данас да се у Дебаљцеву налази још око 2.000 украјинских војника и официра.
porošenko predstavlja ukrajinu ama baš koliko i ti. ajde reci koji su tvoji predlozi. tvoje ideje?
vidiš i da je najlegitimniji prdstavnik ostatka ostatrka ništa mu ne vredi kad nema pameti. da ju je imao hitno bi zaustavio ATO prvog dana mandata.
Nisam, možete mi pomoći?
Npr, ja sam Porošenko, i htio bi s nekime iz Novorusije pregovarati o političkoj budućnosti.
Ja sam predsjednik Ukrajine i službeno predstavljam Ukrajinu u pregovorima: tko predstavlja Novorusiju?
Molim Vas ime i prezime.
pa odgovorio sam ti. nije bitna ličnost. bitni su odgovori. rešenja.Možeš li odgovoriti na pitanje, ili je ovo samo loš način da vrdaš?
Избегаваш да одговориш. Па кренућемо опет. Зашто подржаваш оне који су директно одговорни за постојећи рат?
Форест Грин ајде блокирај га а не и ти да смараш целу темо са досадним петсто пута прежваканим питањима. Нема одговор, хоћемо да читамо вести из Украјине сада када се нешто дешава и када наши побеђују а не небулозе неког искомплексираног и досадног ујака.
Ja bi im citirao jednog uglednog vojno-politickog analiticara:
![]()
lepo receno i skoro sve tacno kada se gleda Ukrajinska kriza od druge epizodeНико. Украјинци руше сопствену власт на улици, спроводе дебилну шовинистичку политику према свом руском становништву, провоцирају најбитнију земљу на својим границама, земљу од које зависе на сваки начин. Руси цепају суседну државу силом и припајају њене територије.
У праву је био Бил Клинтон који је својевремено рекао Кучми "Русија ће увек бити ту. Ви морате наћи начин да будете пријатељи са Русијом."
Nisam, možete mi pomoći?
Molim Vas ime i prezime.
Он напусти форум кад не може да побегне од одговора. Пуно пута је било тако. Просто га натераш да оде, то ти је уметност![]()
Избегаваш да одговориш. Па кренућемо опет. Зашто подржаваш оне који су директно одговорни за постојећи рат?