Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Гологузанија" је релативан појам. Пре и после другог рата један деда ми је био пекар, а други геометар. Пре другог рата отац ми је био учитељ, па онда новинар и уредник новина после рата. Имамо породичну парцелу на Новом Гробљу стару око сто година. Ја сам некакав информатичар и живи се некако од тога. Генерацијски нико мој није био гладан. А ти и твоји?

А "миље" ми је крајње прирастао срцу. Овде се решава судбина краха сатанистичког подухвата коме си се ти приклонио.

sad ga syeba, on ti je(pobedonoscev) gastarbajter u englesku zato misli da je intelektualac

.Ja sam predsjednik Ukrajine i službeno predstavljam Ukrajinu u pregovorima: tko predstavlja Novorusiju?
:mrgreen:porošenko predstavlja ukrajinu ama baš koliko i ti. ajde reci koji su tvoji predlozi. tvoje ideje?

vidiš i da je najlegitimniji predstavnik ostatka ukrajine ništa mu ne vredi kad nema pameti. da ju je imao hitno bi zaustavio ATO prvog dana mandata.

Poslednja izmena:
Добро, лепо је кад признаш то.
Ако већ признајеш то, зашто подржаваш некога ко је срушио легитимног председника? Контрадикторно говориш...

Ne vidim što je kontradiktorino.

Imaš u istoriji gomilu primjera kada su pozitivne promjene došle nasilnim putem.

Nisam, možete mi pomoći?

Npr, ja sam Porošenko, i htio bi s nekime iz Novorusije pregovarati o političkoj budućnosti.

Ja sam predsjednik Ukrajine i službeno predstavljam Ukrajinu u pregovorima: tko predstavlja Novorusiju?

Molim Vas ime i prezime.

Kao sto bi Ukrajinu hipoteticki predstavljao Petro Porosenko, tako Novorusiju predstavljaju predsednici DNR i LNR kao njenih sastavnih delova - Aleksandar Zaharcenko i Igor Plotnicki.

U prethodnim pregovorima su Ukrajinu zastupali Leonid Kucma i Viktor Medvedcuk, a DNR i LNR Denis Pušilin i Vladislav Deinego - dakle licnosti na nizim funkcijama.

Nadam se da sam doprineo Vasoj informisanosti. Evo jos nesto vezano za Novorusiju:

Vladajuće telo je Savet Novorusije, u formiranju saveza u njemu su učestvovala po 3 predstavnika iz DNR i LNR

Dakle, druga varijanta je da Savet izabere jednog coveka koji bi predstavljao obe republike.

Poslednja izmena:
--24.jpg

Опкољеним Украјинцима поново понуђено да положе оружје

16:04 17.02.2015.
0 коментара
Штампај

ФУНКЦИОНЕР ВРХОВНЕ РАДЕ ЈУРИЈ БЕРЕЗА ТВРДИ ДА ИХ ЈЕ У ДЕБАЉЦЕВУ ЈОШ ОКО 2.000

ВОЈНИ врх Доњецке Републике поново је понудио припадницима украјинске армије који су још у „дебаљцевском котлу“ да положе оружје и изађу на слободу без статуса ратних заробљеника.

Други човек армије ДНР, Едуард Басурин, поновио је: „Полагање оружја је једини услов“.

Он је истовремено саопштио да је поводом опкољених у Дебаљцеву први пут дошло до преговора представника ДНР и украјинске армије.

Према његовим речима, Украјинци су претходно поново покушали са тенковским пробојем из обруча кроз насеље Логвиново.

Министар одбране ДНР Валдимир Кононов тим поводом је открио: „Тенкови су кренули нешто иза подне. Артиљеријом и минобацачима туку наше положаје. Међутим, сви напади су одбијени. То је покушај да се избегне полагање оружја и заробљавање или истицање беле заставе“.

Функционер Врховне Раде Јуриј Береза рекао је данас да се у Дебаљцеву налази још око 2.000 украјинских војника и официра.

Ne vidim što je kontradiktorino.

Imaš u istoriji gomilu primjera kada su pozitivne promjene došle nasilnim putem.

Како не говориш? Рата просто не би било, ти то кажеш и то је тачно па ми није јасно како подржаваш оне који су одговорни за овај рат? јел се разумемо сад?

--24.jpg

Опкољеним Украјинцима поново понуђено да положе оружје

16:04 17.02.2015.
0 коментара
Штампај

ФУНКЦИОНЕР ВРХОВНЕ РАДЕ ЈУРИЈ БЕРЕЗА ТВРДИ ДА ИХ ЈЕ У ДЕБАЉЦЕВУ ЈОШ ОКО 2.000

ВОЈНИ врх Доњецке Републике поново је понудио припадницима украјинске армије који су још у „дебаљцевском котлу“ да положе оружје и изађу на слободу без статуса ратних заробљеника.

Други човек армије ДНР, Едуард Басурин, поновио је: „Полагање оружја је једини услов“.

Он је истовремено саопштио да је поводом опкољених у Дебаљцеву први пут дошло до преговора представника ДНР и украјинске армије.

Према његовим речима, Украјинци су претходно поново покушали са тенковским пробојем из обруча кроз насеље Логвиново.

Министар одбране ДНР Валдимир Кононов тим поводом је открио: „Тенкови су кренули нешто иза подне. Артиљеријом и минобацачима туку наше положаје. Међутим, сви напади су одбијени. То је покушај да се избегне полагање оружја и заробљавање или истицање беле заставе“.

Функционер Врховне Раде Јуриј Береза рекао је данас да се у Дебаљцеву налази још око 2.000 украјинских војника и официра.

Bice genocida....

Nisam, možete mi pomoći?

Npr, ja sam Porošenko, i htio bi s nekime iz Novorusije pregovarati o političkoj budućnosti.

Ja sam predsjednik Ukrajine i službeno predstavljam Ukrajinu u pregovorima: tko predstavlja Novorusiju?

Molim Vas ime i prezime.

Sa Porosem u pregovorima učestvuje g-din. Ubuljov Mugametov...a ako si ti presednik...posluzi se.

Форест Грин ајде блокирај га а не и ти да смараш целу темо са досадним петсто пута прежваканим питањима. Нема одговор, хоћемо да читамо вести из Украјине сада када се нешто дешава и када наши побеђују а не небулозе неког искомплексираног и досадног ујака.

Форест Грин ајде блокирај га а не и ти да смараш целу темо са досадним петсто пута прежваканим питањима. Нема одговор, хоћемо да читамо вести из Украјине сада када се нешто дешава и када наши побеђују а не небулозе неког искомплексираног и досадног ујака.

Он напусти форум кад не може да побегне од одговора. Пуно пута је било тако. Просто га натераш да оде, то ти је уметност ;)

Ja bi im citirao jednog uglednog vojno-politickog analiticara:

1104b.jpg

Твој подсмех је неумесан.

Да није било Блајбија, парадигме, замисли да се оних десет - петнаест хиљада одазвало Порошенковој мобилизацији. Колико би то још мртвих и заробљених морало да буде? Ако се Николић и Мадуро не сете да одликују Блајбија, мораће то Путин.

Ем је дао пример блајбингеровања, ем је својим фингираним лупетањем на форуму скоро све заблуделе овчице превео на праву страну.

И после Блајбија, Блајби.

Нико. Украјинци руше сопствену власт на улици, спроводе дебилну шовинистичку политику према свом руском становништву, провоцирају најбитнију земљу на својим границама, земљу од које зависе на сваки начин. Руси цепају суседну државу силом и припајају њене територије.

У праву је био Бил Клинтон који је својевремено рекао Кучми "Русија ће увек бити ту. Ви морате наћи начин да будете пријатељи са Русијом."
lepo receno i skoro sve tacno kada se gleda Ukrajinska kriza od druge epizode
...a pocetak i glavnog aktera propasti Ukrajine amnestirati jer je visa rasa i njemu je sve dopusteno :D
ko je minirao sporazum 21.02.2014 izmedju Janukovica i predstavnika opozicije uz posredovanje ministara EU ?
...da li bi se rat izbegao da Viktorija Nuland nije rekla “F u c k the EU” i pokrenula desni sektor da pali Kijev
bagra je iskoristila obicne Ukrajince koji su bili na protestima trazeci bolji zivot kao zivi stit ,
protiv policije koja nije ni imala odobrenje da adekvatno reaguje
...odakle Jarosu finansije i logisticka podrska da okupi onoliki broj debila... i da finansira te bande po gradovima i maltretiranje neistomisljenika
da nije i on sin Saudijskog kralja pa ima neiscran priliv finansija :D

Nisam, možete mi pomoći?

Molim Vas ime i prezime.

У смислу потписника Председници Доњецке и Луганске Народне Републике Александар Владимирович Захарченко и Игор Вендиктович Плотњискиј

----2.jpg

У смислу експертских тимова имаш и друге, што зависи од формата преговара.

Он напусти форум кад не може да побегне од одговора. Пуно пута је било тако. Просто га натераш да оде, то ти је уметност ;)

И шта тиме добијеш, смориш нас све заједно са њим? Блокирај га и апелујем на све нормалне људе да блокирају особу-е под ником Гумигелнек како би тема била прегледнија и уреднија, и занимљивија, итд.

Избегаваш да одговориш. Па кренућемо опет. Зашто подржаваш оне који су директно одговорни за постојећи рат?

Zato jer se bore za slobodu, za svoju državu u svojim granicama i zato jer su odlučili postati dio zapadnog svijeta, a sustav vrijednosti zapadnog svijeta mi je daleko bliži od onog ruskog, kineskog ili sjevernokorejskog.

Ne vidim što je tu nejasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back