- Poruka
- 38.576
Нико те не тера да читаш. Одмори...уз кафицу
Odmaram, i od sada vas puštam da uživate...
Evo i tebi kavica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нико те не тера да читаш. Одмори...уз кафицу
Usput, Porošenko je rekao da će u slučaju nepoštivanja primirja proglasiti izvanredno stanje na cijelom teritoriju Ukrajine. Iako mislim da folira, ajmo ponoviti u čemu je razlika između "protuterorističke operacije" i "izvanrednog stanja"
Не пијем каВицу.Odmaram, i od sada vas puštam da uživate...
Evo i tebi kavica.
![]()
Procitao sam da tih 7 000 ukrajinskih vojnika u Debaljcevu predstavlja jednuTRECINU udarnih snaga kopnene vojske Ukrajine .Da li to znaci da KOV Ukrajine ima 21 000 pesadinaca i nista vise. Pa to je stvarno malo ako je tacan podatak ,sa obzirom na toliku zemlju i broj stanovnika.
Jasno .
Glupo je cak i ako se *******isti iz kotla predaju uzimati ih za zarobljenike, posle razmene zarobljenika pola od njih ce opet ratovati, rusi ih moraju pobiti dok imaju priliku i tako mozda i dobiti rat.

von Manstein ne zna da je protiv teroristicka operacija operacija koja se sprovodi sa jasnim ciljem,a vanredno stanje se zavodi na odredjenoj teritoriji i da citav sistem na tom podrucj (civilna vlast) radi u vanrednim uslovima, u ovom slucaju to je ratno stanje.Vanredno stanje moze biti proglaseno usled elementarnih nepogoda,obzirom da tamo svaki dan pada "grad", to je ratno stanjeMogu li ja mogu li ja mogu li ja?? Emmmmmm ..... kod izvanrednog stanja pocet ce koristiti vojsku, tj. topnistvo, avijaciju (ops mea culpa toga nemaju vise), oklop i tako dalje?
Je li tako? Ja li tako?
Sta li će biti tamo?ko zna?

Otprilike je tako. 25% razne tehnike nalazi se u kotlu. Drugih 25% tehnike u Mriuopolju. Ako i Mariuopolj unište Ukropi su izgubili polovinu vojske.
Знаш ли ти девојчице разлику између копнене војске и пешадије?Procitao sam da tih 7 000 ukrajinskih vojnika u Debaljcevu predstavlja jednuTRECINU udarnih snaga kopnene vojske Ukrajine .Da li to znaci da KOV Ukrajine ima 21 000 pesadinaca i nista vise. Pa to je stvarno malo ako je tacan podatak ,sa obzirom na toliku zemlju i broj stanovnika.
Sta li će biti tamo?ko zna?
Debaljčevo će pasti, sankcije rusiji će se pooštriti, a Ameri će Ukrima isporučiti oružje.
Debaljčevo će pasti, sankcije rusiji će se pooštriti, a Ameri će Ukrima isporučiti oružje.
A šta mogu da im pošalju što će preokrenuti rat u korist hunte... nuklearne glave?!
Odmaram, i od sada vas puštam da uživate...
Evo i tebi kavica.
![]()
Jasno .
Заявление Эдуарда Басурина.
"Стрельба в Дебальцевском котле не будет считаться нарушением Минских протоколов. Переговоров с Киевом по выводу ВСУ из Дебальцева не ведется. Дебальцевский котел - это территория, полностью подконтрольная республике."
Ok.
Rusija ce vojno intervenisati ili toliko povecati isporuke naoruzanja da ce pobunjenici isterati Ukre iz DNR i LNR dok kazes keks.
Ovde ljudi nikako da shvate da se u 21. veku jednostavno ne možete ponašati kao u 19. veku, tako što ćete izvršiti invaziju na drugu zemlju.
A čemu onda frka oko isporuke tog oružja ako to ništa neće promijeniti?