Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нико те не тера да читаш. Одмори...уз кафицу

Odmaram, i od sada vas puštam da uživate...

Evo i tebi kavica.

1111111.jpg

Usput, Porošenko je rekao da će u slučaju nepoštivanja primirja proglasiti izvanredno stanje na cijelom teritoriju Ukrajine. Iako mislim da folira, ajmo ponoviti u čemu je razlika između "protuterorističke operacije" i "izvanrednog stanja"

Mogu li ja mogu li ja mogu li ja?? Emmmmmm ..... kod izvanrednog stanja pocet ce koristiti vojsku, tj. topnistvo, avijaciju (ops mea culpa toga nemaju vise), oklop i tako dalje?

Je li tako? Ja li tako?

Happy-jump-happy-animation-animated-smiley-emoticon-000360-large.gif

Procitao sam da tih 7 000 ukrajinskih vojnika u Debaljcevu predstavlja jednuTRECINU udarnih snaga kopnene vojske Ukrajine .Da li to znaci da KOV Ukrajine ima 21 000 pesadinaca i nista vise. Pa to je stvarno malo ako je tacan podatak ,sa obzirom na toliku zemlju i broj stanovnika.

Otprilike je tako. 25% razne tehnike nalazi se u kotlu. Drugih 25% tehnike u Mriuopolju. Ako i Mariuopolj unište Ukropi su izgubili polovinu vojske.

Mogu li ja mogu li ja mogu li ja?? Emmmmmm ..... kod izvanrednog stanja pocet ce koristiti vojsku, tj. topnistvo, avijaciju (ops mea culpa toga nemaju vise), oklop i tako dalje?

Je li tako? Ja li tako?
von Manstein ne zna da je protiv teroristicka operacija operacija koja se sprovodi sa jasnim ciljem,a vanredno stanje se zavodi na odredjenoj teritoriji i da citav sistem na tom podrucj (civilna vlast) radi u vanrednim uslovima, u ovom slucaju to je ratno stanje.Vanredno stanje moze biti proglaseno usled elementarnih nepogoda,obzirom da tamo svaki dan pada "grad", to je ratno stanje

Procitao sam da tih 7 000 ukrajinskih vojnika u Debaljcevu predstavlja jednuTRECINU udarnih snaga kopnene vojske Ukrajine .Da li to znaci da KOV Ukrajine ima 21 000 pesadinaca i nista vise. Pa to je stvarno malo ako je tacan podatak ,sa obzirom na toliku zemlju i broj stanovnika.
Знаш ли ти девојчице разлику између копнене војске и пешадије?:D

Britancima nedoumicu izaziva ukrajinski oklopnjak sa njemačkim tablicama:

-------------
Западные журналисты заметили под Дебальцево украинский БТР с немецкими номерами
Сегодня, в 22:36

На одном из нескольких бронетранспортеров с украинскими флагами, направлявшихся в Дебальцево, были замечены номерные знаки, которые соответствуют номерным знакам немецкого города Боркена. Об этом говорится в сообщении британского телеканала Channel 4.
-------------

Заявление Эдуарда Басурина.

"Стрельба в Дебальцевском котле не будет считаться нарушением Минских протоколов. Переговоров с Киевом по выводу ВСУ из Дебальцева не ведется. Дебальцевский котел - это территория, полностью подконтрольная республике."

Kotao se smatra pobunjenim podrucjem,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back