Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, prvo je bilo "Bravo, srušili smo Antonov"

a zatim "A ko im je kriv kad tamo lete".

- - - - - - - - - -

Ma ustaški plaćenici će doneti mir! Zar ne, zato su i otišli?

Iz istog razloga iz kojih su otišli četnički plaćenici iz Srbije.

U svakom slučaju mir može nastupiti isključivo onda kada bude poražena politička ideja Novorusije.

Poslednja izmena od moderatora:
Zaharačenko je jasno rekao da će napadati Debaljčevo i nakon primirja.

Srecom pa je Dimitrij Jaros, inace vodja parlamentarne stranke, poslanik, komandant nekada paravojnih a sada od drzave prepoznatih dobrovoljackih vojnih jedinica, izjavio da ce postovati dogovor iz Minska.

Kako je lepo biti licemer, zar ne Gumisa, nece mi biti tesko da te svaki put podsetim na to.

Гуми, ми и даље чекамо валидан доказ о малезијском авиону? Документ, донета пресуда, било шта, црно на бело? Исечак из новина, неки доказ? Не, а?

Nejasan si, završavaš rečenice uptinicima a da ne postavljaš pitanje, npr: "Гуми, ми и даље чекамо валидан доказ о малезијском авиону?" :think:

Imaš li neko pitanje za mene koje si u stanju formulirati jasno i precizno?

Srecom pa je Dimitrij Jaros, inace vodja parlamentarne stranke, poslanik, komandant nekada paravojnih a sada od drzave prepoznatih dobrovoljackih vojnih jedinica, izjavio da ce postovati dogovor iz Minska.

Kako je lepo biti licemer, zar ne Gumisa, nece mi biti tesko da te svaki put podsetim na to.

O čemu pričaš, da li sam ja govorio da će se Jaroš, Porošenko ili Jacenjuk pridržavati primirja?
:eek:
Jel neka južina danas istočno od Zagreba?

Mislim da bi sebe trebao podsjetit na to kako ide logičko zaključivanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back