Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O čemu pričaš, da li sam ja govorio da će se Jaroš, Porošenko ili Jacenjuk pridržavati primirja?
:eek:
Jel neka južina danas istočno od Zagreba?

Mislim da bi sebe trebao podsjetit na to kako ide logičko zaključivanje.

Ja sam 15 minuta posle "potpisa" napisao da od mira nema nista i da nece sastaviti ni 24 casa, pri cemu sam potencirao da to ne odgovara ni jednoj zaracenoj strani.

Ti vec pripremas teren da ce za propast sporazuma biti krivi Novorusi.

Uzgred, cak i u hipotetickoj situaciji da svuda zavlada mir i da se i jedni i drugi povuku 30km na celoj liniji fronta OSIM kod Debaljceva, ponovo Novorusi nece biti krivi sto se tu i dalje puca.
Porosenko je u pregovorima potpuno ignorisao pitanje kotla i pravio se kao da on ne postoji. Nije valjda ozbiljmo racunao da ce mu otvoriti put i poslati sendvice za vojnike i gorivo za tenkove u kotlu.
To pitanje je trebalo da se iznese na sto i da se precizno utvrde uslovi razgranicenja u kotlu. Ovako posto se Porosenko pravi blesav, imaju i Novorusi potpuno pravo da se isto prave blesavi i nastave da peglaju kotao. Za zvanicnu Ukrajinu kotao ne postoji, ne znam zasto bi se bunili i oni i ti.

Nejasan si, završavaš rečenice uptinicima a da ne postavljaš pitanje, npr: "Гуми, ми и даље чекамо валидан доказ о малезијском авиону?" :think:

Imaš li neko pitanje za mene koje si u stanju formulirati jasno i precizno?

Хоћеш да се извучеш из тешке ситуације окривљујући мене да сам нејасан што није тачно. Конкретно и кратко питање, да ли Гуми постоји валидан доказ о обарању малезијског авиона од стране проруса?
Не занимају ме твоја нагађања, црно на бело бато. Сад јасније?

A ne, mir će nastati kada Putin osvoji Ukrajinu?

Pa hajde, koje je tvoj mišljenje, osim genijelane političke analize "ne prdi"?

Slabasan pokusaj da se izvuces iz inernetskog kotla, svi znaju da je htio Putin bi Ukrajinu uzeo brze nego sto klempo zarotira svojim zracnim kocnicama sa obe strane glave.

- - - - - - - - - -

Ako je Zaharcenko rekao da ce osvojiti Debaljcevo uprkos miru, ja to pozdravljam. Sve drugo bi bilo glupo.

Armija Novorusije je u ofanzivi na jugu, izgleda da ce povratiti onih par sela koja je nacisticki Azov zauzeo.

Mislim da ta sela niko i nije drzao, nicija zemlja, nacisti usli i to prezentirali kao pobjedu ...

Poslednja izmena:
У 7 наставака имамо будалетине усташкобалијскокомуњарске које нам доказују и показују колико су мали, малоумни, бездушни, ружни и уплашени. Стварно би требо неко из модерације да им наплати ове терапије иако им нису ништа помогле, али бар за труд.

Ja sam 15 minuta posle "potpisa" napisao da od mira nema nista i da nece sastaviti ni 24 casa, pri cemu sam potencirao da to ne odgovara ni jednoj zaracenoj strani.

Uzgred, cak i u hipotetickoj situaciji da svuda zavlada mir i da se i jedni i drugi povuku 30km na celoj liniji fronta OSIM kod Debaljceva, ponovo Novorusi nece biti krivi sto se tu i dalje puca.
Porosenko je u pregovorima potpuno ignorisao pitanje kotla i pravio se kao da on ne postoji. Nije valjda ozbiljmo racunao da ce mu otvoriti put i poslati sendvice za vojnike i gorivo za tenkove u kotlu.
To pitanje je trebalo da se iznese na sto i da se precizno utvrde uslovi razgranicenja u kotlu. Ovako posto se Porosenko pravi blesav, imaju i Novorusi potpuno pravo da se isto prave blesavi i nastave da peglaju kotao. Za zvanicnu Ukrajinu kotao ne postoji, ne znam zasto bi se bunili i oni i ti.

ne obraćaj pažnju na Durex-a ionako je već napukao

Konstatirao sam da Zaharačenko ne planira poštovati primirje.
Jednako tako ni Jaroš to ne planira, kao što je sam izjavio odmah nakon sporazuma.
Kotao postoji, ali naravno da je Porošenko htio na općenitoj razini postaviti principe, a ne specifično za kotao.

I ajde da prestaneš lupeatti o licemjerstvu, i ne podmeći mi ono što nisam napisao.

Poslednja izmena:
WFXP_XdZi98.jpg

Убеђен сам да ће новоруске армије (ДНР и ЛНР) покушати да поштују примирје тако што неће бити неко време никакве артиљеријске ватре са њихове стране. Е, ако непријатељ први то прекрши, као што је, сви то некако заборављају, прекршио и последње примирје својом офанзивом, онда идемо даље. До Дњепра. Не треба даље. Само мора да се обезбеди екстериторијалност Кијевско Печарској лаври. Превелика је то светиња да би била под јурисдикцијом сатаниста.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back