Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја када са прочитао ову вест, прво сам био збуњен. Онда сам покушао да смислим рационалан разлог за овакву одлуку. После дужег размишљања сам укапирао да то уопште није било тако глупо. Они су донели такву одлуку са следећим планом: када се Путин ујутру пробуди, седне да попије чај, а њему посилни доноси и вести. Онда видиш Путина како чита шта пише на папиру, док примиче шољицу чаја устима, или залогај неког колача. У тренутку, након што је прочитао вест, нагло прасне у смех, али се загрцне, онај залогај или гутљај "оде у страну" и човек се угуши.

Знам да звучи глупо, али мени никакав други смислен разлог за ангажовање Сакашвилија не пада на памет.
Hahaha legendarno.

Sećate se kako je Putin pričao da će osvojiti svet.

Na kraju je ipak propao u tome, i sad mu rat plamti pred kućom. :kez:

z:D

x2899313_dd561246713fa4a1402e4ddc2d1c0ba5.jpg.pagespeed.ic.-A3lSG4yjpcy17YCi7LI.jpg

te tvoje sunite iz ID ispitamo, nakljukamo slaninom, udavimo gajtanom i spalimo. srpsko-kurdski sistem deratizacije
a zarobljeni suniti s kosova, sandzaka i pederacije pevaju srpsku himnu i mole za milost.
samo pasosi od njih ostanu :D

Ово са химном је можда претерано. Ја сам више за "Шумадијо, родни крају" и "Вишњичица род родила". Молим за убудуће прилагођавање поступка у овом делу.

Ово са химном је можда претерано. Ја сам више за "Шумадијо, родни крају" и "Вишњичица род родила". Молим за убудуће прилагођавање поступка у овом делу.

hahaha, nema tamo srbijanaca, samo mi srbi dodjosi a mi ne znamo te sumadijske al racunaj da je reseno. u martu ce da pevaju sumadijo rodni kraju. :hahaha:

arijevci, beli narod koji se s urala spustao u indiju, su bili uglavnom nosioci R1a. dakle preci danasnjih slovena. rusa.

i delom onih slovena koji su asimilovani u danasnju nemacku naciju.

hitlerov i napoleonov daleki predak su bili crnci. ajd sad pohvali se po selendri da znas ovo...

ps. kad kazem slovena misli se bez bosanaca.

Погрешно ! Носиоц Р1а се из ових крајева постепено кретао ка данашњој Индији а затим је миграција кренула назад. Највећи проценат носиоца Р1а је у данашњој Босни и Херцеговини 60% и разлива се на Србију и Хрватску, до 50%. Једини који имају већи проценат Р1а на свету и то преко 90% су у данашњој Индији и то само једна одређена каста-Брамани, и то преко 90% ! Они се миленијумима размножавају искључиво између припадника те касте.

Немачки лист „Шпигл“ изражава разочарање резултатима постигнутим у Минску. Стање Украјине се после потписивања споразума може описати као „безнадежно“, пише немачки лист. „Земља се распада. Одговорност за то могу да поделе Руси и Американци – заједно са Украјинцима. Позивање Европе на мир и разум било је узалудно.“
Лист даље образлаже да је канцеларка Немачке направила велику грешку у процени украјинске кризе. „Ни Руси ни Американци неће оставити Украјину на миру. Чак ни најмоћнија жена у Европи ту не може ништа да учини“, наводи се у чланку. „Ово је највећи пораз Ангеле Меркел до сада“, закључује новинар.

Der Spiegel je truba americkog interesa.
Zapanjujuce je kako se taj nekad progresivni nedjeljnik transofrimira od Saula do Paula.

Sa njegovom naslovnom stranicom "Stopt Putin jetzt" se konacno razgolicio.
Zalosno i jeftino. Uostalom pogledaj

http://www.spiegel.de/spiegel/index-8428.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back