Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Porošenko ima 1 milijardu evra, jer se bavio biznisom.

Njegov mentalitet Uspešnog čoveka, pomoći će mu u obračunu sa ruskim nacizmom.

Само да не умре од оволиких наслага шећера ,соли и масти .
Срце га може ударитти само тако , за пар месеци се усвињио , а и у годинама је погодним за срчани удар.

А толико новца у таквој Укрјаини имају само лопови , он се твои док народ гладује

Само да не умре од оволиких наслага шећера ,соли и масти .
Срце га може ударитти само тако , за пар месеци се усвињио , а и у годинама је погодним за срчани удар.

А толико новца у таквој Укрјаини имају само лопови , он се твои док народ гладује

Porošenko ima biznis i u Rusiji... btw njemu je ruski maternji jezik, roditelji su mu bili komunisti...

тьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
В ДНР опровергли сообщение о переходе под контроль ВС Украины населённого пункта Логвиново
сегодня, 17:40 поделиться:
101144
В ДНР опровергли сообщение о переходе под контроль ВС Украины населённого пункта Логвиново

Заявление о том, что украинским силовикам удалось взять под контроль населённый пункт Логвиново, расположенный на стратегически важной трассе Артёмовск-Дебальцево, не соответствует действительности. Такое заявление сделал заместитель штаба ополчения ДНР Эдуард Басурин. В свою очередь, президент РФ Владимир Путин совместно с украинским лидером Петром Порошенко дали поручения своим экспертам выяснить, что происходит на самом деле в районе предполагаемого «дебальцевского котла».

Сегодня власти ДНР опровергли информацию о переходе под контроль ВС Украины населённого пункта Логвиново. Об этом, как сообщает РИА Новости, заявил заместитель штаба ополчения Эдуард Басурин.

«Я опровергаю информацию, появившуюся в соцсетях, на тему взятия Логвиново. Там нет украинских силовиков», - заявил он. Отметим, по словам Басурина, силам ополченцам удалось замкнуть так называемый «дебальцевский котёл». Замначальник штаба ополчения сообщил, что в окружении может находиться 7-10 тыс. силовиков.

Напомним, что ранее командующий украинским батальоном «Донбасс», депутат Верховной рады Семён Семенченко, который находится на лечении после ранения, сообщил в социальной сети Facebook, что силовики взяли посёлок Логвиново. Кроме того, украинское оборонное ведомство заявило, что силовики разблокировали трассу между Дебальцево и Артёмовском и стягивают военные резервы и технику в этом направлении.

Односи се на твој коментар о украјинској власти и њеном легалитету којим си се убацио у конвезацију мене и Комунстикиње, јел ти сада јасно ?

Crystal clear.

- - - - - - - - - -

Porošenko ima biznis i u Rusiji... btw njemu je ruski maternji jezik, roditelji su mu bili komunisti...

Ne ne ne...... :besna:

Ne to reći Komunistkinji!

Ја сам та особа на кугли земаљској. Укри ће повући или оставити артиљерију западно од Дњепра, а снаге Новорусије ће је исто тако померити западно од Луганска и Доњецка.

Pa dobro, znam ja jednog koji vjeruje da postoji i patuljci i svašta mi je pričao: da su svi muški,
da žive u šumi, da imaju svoja zaduženja (jedan se brine za kamenje, drugi za drveće itd.) i da ih možeš vidjeti
samo ako si u posebnom stanju svijesti, inače ništa.

Ево Гуми вест Новоросијске агенције о једној институцијама државности о којој смо говорили, а дешава се данас.

ти Статьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
Делегация профсоюзов ЛНР участвует в международном форуме в Непале
сегодня, 16:05 поделиться:
111311
Делегация профсоюзов ЛНР участвует в международном форуме в Непале

Делегация Федерации профсоюзов ЛНР вчера, 11 февраля, прибыла в Катманду (Непал) для участия в XII Всемирном конгрессе профсоюзов госслужащих и работников смежных отраслей. В аэропорту делегацию Федерации профсоюзов встретили сотрудники министерства туризма и иностранных дел Непала.

В ходе предварительных переговоров получено подтверждение о том, что предложения, подготовленные профсоюзами Луганщины, будут внесены в общую резолюцию Конгресса.

Напомним, XII Всемирный конгресс профсоюзов госслужащих и работников смежных отраслей будет проходить 13-14 февраля т.г. в столице Непала – Катманду. Сегодня ожидается заезд делегаций. По предварительной информации в форуме примет участие более 110 делегаций из более чем 20 стран.

Мы будем следить за развитием событий и оперативно информировать о ходе форума.

----3.jpg

Heroj, mogao je zbrisati s parama u Rusiju i udri brigu na veselje.

Ovako je, priznali mi to ili ne, stavio glavu na panj zbog ideala, a to je herojsko djelo. :roll:

hahaha reci mi da se zahebavaš... pa Poroš je u politiku ušao baš zbog nelegalno stečenog kapitala... ja više poštujem neonaciste iz Azova... oni barem imaju neke ideale za koje se bore...

zasto je putin uopste ponovio milosevicevu gresku

sta on ima da pregovara o ukrajini.nase vojske tamo nema , rusija ne vodi rat ito je to

krim je na referendumu izglasao da zeli da se pripoji rusiji , rusija je to prihvatila i nema vise price

Bas sam to misleo. Sada cu fasisti iz wasingtona da naoruzavaju ove u ukrajini i onda cu ih opet da salju na istok.

Tačno u ponoć

Mir u Ukrajini treba da nastupi u ponoć 15. februara, dogovoreno je u Minsku. Hoće li se to održati i u stvarnosti, teško je reći.
Potpisani sporazumi dosta su komplikovani, vojno, pravno i, pre svega, politički. Neke stavke uslovljene su ispunjavanjem drugih
klauzula sporazuma, tako da u celom tom mirovnom „paketu” postoji više „ako”. Iskustvo iz sporazuma Minsk-1, koji nije zaživeo,
govori da ga je svaka strana tumačila po svome, ukrajinske jedinice nisu tada napustile aerodrom u Donjecku, iako je to sporazum predviđao.

Vojni aspekti sporazuma predviđaju zonu razdvajanja najmanje 50 kilometara za cevnu artiljeriju kalibra od 100 mm i više, 70 kilometara
za višecevne raketne bacače „grad”, odnosno BM-21, pa sve do 140 kilometara za višecevne raketne bacače „tornado-S”, „uragan” i „smerč”,
kao i za taktičke balističke rakete „točka”. Sporazumi predviđaju razoružavanje svih nezakonitih oružanih formacija i grupa i povlačenje iz Ukrajine
svih stranih oružanih formacija, ratne tehnike i plaćenika, a sve pod kontrolom OEBS-a. Ko je taj koji će neku oružanu formaciju proglasiti
nezakonitom, recimo „Desni sektor”, određene pronacističke oružane grupe u Kijevu, ili ko će izbaciti iz Ukrajine plaćenike američke privatne
kompanije „Akademi”? Ili, ko će iz Ukrajine izbaciti određene ruske dobrovoljačke snage, po kome će se to zakonu i kriterijumu izvoditi?
Ko će to određivati? OEBS nema tu snagu.

Odmicanje jednih i drugih oružanih snaga na određene linije – za Kijev je to sadašnja linija dodira, za snage Donbasa to je linija dodira
od 19. septembra 2014 – rezultat je kompromisa da se stvori što veća tampon-zona, ali je problem kako tumačiti i kako rešiti pitanje „džepa” kod
Debaljceva, gde je opkoljeno 6.000–8.000 ukrajinskih vojnika sa teškom borbenom tehnikom. Oni nastavljaju ratne operacije ne bi li se izvukli iz blokade.

Vladimir Putin je posle sporazuma u Minsku rekao: „Polazimo od toga da će između 6.000 i 8.000 ukrajinskih vojnika opkoljenih u
Debaljcevu položiti svoje oružje.” Šta ako oni to odbiju, šta ako žele da izađu iz obruča sa celokupnom ratnom tehnikom?
Jer tih 6.000 do 8.000 opkoljenih ukrajinskih vojnika trenutno čini 30 odsto svih operativnih snaga ukrajinske vojske.

U Minsku je, po izjavi Fransoa Olanda, došlo do sporazuma Kijeva sa Donbasom, što znači da je Kijev prvi put i politički priznao Donbas.
Donbas je pristao da do kraja 2015. Ukrajina preuzme kontrolu granice sa Rusijom, onih 400 kilometara koje sada ne kontroliše, ali pod
uslovom da se prvo izvedu takve ustavne promene koje Donbasu garantuju poseban status.

Ipak, najveća nepoznanica jeste kako će na sve to sada reagovati Vašington. Da se ne ponove Lisabon i BiH?

1.jpg

http://www.politika.rs/rubrike/uvodnik/Tacno-u-ponoc.lt.html

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back