Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dokle ces nastaviti sa vredjanjem? Da li ja ovde nekog vredjam? Nismo svi rusofili poput mnogih ovde. Ili mislis da ipak treba da zavlada jednoumlje . Nisam pristalica Vucica a vidim da svakog ko se ne slaze sa vama vredjate najgorim recnikom.
Сувише лично схваташ.
Не можеш лупетати и вређати читав народ и то приказивати као богоугодно дело.

I ovi su legalna vlast u DNR i LNR - zato sa njima pregovaraju Merkel , Oland i Parasenko ......

Koji "ovi"?

- - - - - - - - - -

Nisam ni ja,samo sam realan :mrgreen: a vi prestanite da unistavate temu sa jeftinim provokacijama !

Situacija u kotlu - danas

U kotlu je novo da su Ukri zauzeli Logvinovo.

Misliš da je to forumaše briga? Ili tebe?

A zašto ste ih birali? :think:

Dobro razmisli...

- - - - - - - - - -

Oni su legalna vlast u Ukrajini, zato Putin i pregovara s Porošenkom.

То сам и рекао Гуми, што никако не мења чињеницу да су то што јесу, без обзира на то да ли долазе из редова нових богаташа или њихових чауша, или оног талога лумпенпролетерског који се наслања на такозвани " невладин сектор" за свакоденевну егзистенцију ( у овом случају амери чке паре иобећања. од Госпође Клинтон па надаље)

Не богухулим и нисам сујеверан, али већ неко време ти је репутациона моћ знак звери, Гуми. Баш сада када се прже укроусташе.

Али, промениће "друштво из ћошка", да се "Власи не сете".

То сам и рекао Гуми, што никако не мења чињеницу да су то што јесу, без обзира на то да ли долазе из редова нових богаташа или њихових чауша, или оног талога лумпенпролетерског који се наслања на такозвани " невладин сектор" за свакоденевну егзистенцију ( у овом случају амери чке паре иобећања. од Госпође Клинтон па надаље)

Nemam pojma o čemu pričaš , citiraš moj post o dvije nevezane teme.

Ajd pojasni.

Ma čekaj, tebi je pojam državnosti ako imam rock bend u garaži? :hahaha:

Kulturno-umjetnički život! :lol:

Kao, imaju državu, jedino nemaju pojma gdje bi trebale biti granice te države....

- - - - - - - - - -

Ima veze s mojom opaskom da se čak i RSK pobrinula za elemente države, za razliku od Novorusije.

Jel pratiš raspravu ili ne?

Жао ми је Гуми, али не могу да ти помогнем, слепцу можешда помогнеш да пређе преко улице, али оном који види, а неће да види - једноставо не можеш.

Не богухулим и нисам сујеверан, али већ неко време ти је репутациона моћ знак звери, Гуми. Баш сада када се прже укроусташе.

Али, промениће "друштво из ћошка", да се "Власи не сете".

Moram ti odati tajnu: ja sam taj nečastivi.

I moje repke će zauvijek ostati na tom broju..
A sada budi pristojan ili će ti narasti praseći repić i magareće uši.

Bu!

Жао ми је Гуми, али не могу да ти помогнем, слепцу можешда помогнеш да пређе преко улице, али оном који види, а неће да види - једноставо не можеш.

Ja sam slijep pa ne vidim preferirane granice Novorusije, ali ti vidiš - pa ih isto tako ne znaš..
Zanimljivo.

- - - - - - - - - -

Gumi, ako stvarno ovaj dogovor zaživi i bude mir u Ukrajini i Novorusiji šta ćeš ti raditi po vazdan?!

Ugledat ću se na tebe i pratiti te u stopu, čak i ako odeš na LJiS. :lol:

Moram ti odati tajnu: ja sam taj nečastivi.

I moje repke će zauvijek ostati na tom broju..
A sada budi pristojan ili će ti narasti praseći repić i magareće uši.

Bu!

А где сам био непристојан?

"Највећи трик који је нечастиви извео је када је убедио људе да не постоји".

Ниси ти баш тај, али се сам сврставаш међу његове.

754237497946031.jpg

Порошенко из Минска сваки час телефонирао „својима“ -
и у Кијеву и у Вашингтону

542663.jpg

УКРАЈИНСКИ председник Петар Порошенко рекао је својима да им из Минска не доноси добре новости, а неке предлоге Русије назвао је „неприхватљивим“.

„На жалост, засад нема добрих новости. Ни једне добре новости, али нада још постоји“ - изјавио је украјински лидер.

При том је поновио да је Владимир Путин у име Руске Федерације имао и неке „неприхватљиве услове“.

Није хтео или није смео да открије: које и какве.

Као што и фотографија сведочи, Порошенко је током 16 сати преговора најмање 6 пута излазио да некоме телефонира.

Није јасно - коме све. Да ли само својима у Кијеву или и „својима“ у Вашингтону.

Биће да је звао и једне и друге.

http://fakti.org/globotpor/quo-vadi...telefonirao-svojima-i-u-kijevu-i-u-vasingtonu

Eto glava drzave...koliko se on pita za bilo sta....klasicna marioneta !

marioneta-del-hombre-de-negocios-24426238.jpg

Poslednja izmena:
U ukrajinskoj Radi pred izbor za poslanika obavezan kurs samoodbrane i borilačkih vještina...

M`jok. Samo u džep turiš bombicu ko Jaroš - i spreman si za parlament.

The leader of the "right sector" Dmitry Yarosh complained of discomfort that he feels being in the same room with the "candid enemies of Ukraine." Therefore, as the nationalist confessed, he goes to the meeting of the Verkhovna Rada with a grenade in his pocket.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back