Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да то је снимак од пре неки дан, чишћење Углегорска.
Него види како је одмах закочио пушку![]()
Сетио се у моменту шта је учио на предвојничкој...![]()

Veoma tvrdo saopstenje Kine - potpuna podrska Rusiji .... Drzavna agencija Kine .....
http://inosmi.ru/fareast/20150206/226095623.html
.............США и другие западные державы с помощью идеологии установили нормы отношений между странами. Под этим предлогом они вмешиваются во внутреннюю политику суверенных государств, устаивают «цветные революции», занимаются «экспортом демократии». Все это они направляют на Китай и Россию, чтобы не дать нам действовать сообща.
...Некоторые люди считают, что такое поведение — вынужденный шаг для России в условиях западных санкций, поэтому эти отношения довольно нестабильны.Тем не менее мы должны пойти Москве навстречу, дать людям понять, насколько важно стратегическое значение России для Китая, что необходимо решительно развивать отношения между нашими странами.............
Ide ovo u opasnom pravcu ....
Ja bas mislim da ide u odlicnom pravcu, u pravcu mira i to za duze vreme
1) Rusija i Kina ocigledno nece dozvoliti taktiku - prvo da shebemo jedne pa cemo posle druge, svesni su da izolovani i sami imaju mnogo manje sansi. Bas da vidim ko ce se odluciti da vojno udari na savez Rusija-Kina
2) Glavnog huskaca i svetskog siledziju treba isterati na cistinu, hoces da se bijes, ok mi smo tu, hajde izadji na crtu ne krij se vise iza drugih i ne guraj male, glupe marionete da odradjuju prljav posao
Ako u frontu ostanu samo USA i UK protiv Rusije i Kine, svetskog rata NIKADA NECE NI BITI, vrlo prosto...
Jesu, zato i kažem.
Gadno je Regan razvalio Ruse
Олланд не исключил начала войны в случае отсутствия соглашения по Украине .....
http://itar-tass.com/
A ovaj picopevac i kukuvija jos i nije najludji ......
A vidE kokoske iz Litvanije - i ona mi oce rat .....
![]()
Ajmo pasoši, pasoši... još malo pa nestalo
![]()
Veoma tvrdo saopstenje Kine - potpuna podrska Rusiji .... Drzavna agencija Kine .....
http://inosmi.ru/fareast/20150206/226095623.html
.............США и другие западные державы с помощью идеологии установили нормы отношений между странами. Под этим предлогом они вмешиваются во внутреннюю политику суверенных государств, устаивают «цветные революции», занимаются «экспортом демократии». Все это они направляют на Китай и Россию, чтобы не дать нам действовать сообща.
...Некоторые люди считают, что такое поведение — вынужденный шаг для России в условиях западных санкций, поэтому эти отношения довольно нестабильны.Тем не менее мы должны пойти Москве навстречу, дать людям понять, насколько важно стратегическое значение России для Китая, что необходимо решительно развивать отношения между нашими странами.............
Ide ovo u opasnom pravcu ....
Ja bas mislim da ide u odlicnom pravcu, u pravcu mira i to za duze vreme
1) Rusija i Kina ocigledno nece dozvoliti taktiku - prvo da shebemo jedne pa cemo posle druge, svesni su da izolovani i sami imaju mnogo manje sansi. Bas da vidim ko ce se odluciti da vojno udari na savez Rusija-Kina
2) Glavnog huskaca i svetskog siledziju treba isterati na cistinu, hoces da se bijes, ok mi smo tu, hajde izadji na crtu ne krij se vise iza drugih i ne guraj male, glupe marionete da odradjuju prljav posao
Ako u frontu ostanu samo USA i UK protiv Rusije i Kine, svetskog rata NIKADA NECE NI BITI, vrlo prosto...
Upravo tako. Kina zna da je posle Rusije ona sledeca . Zato je spremna na bitku i rat protiv Amerike SAD I ODMAH
Nema kursadžija (onih što mjere kurs rublje) da izmjere grivnju:
Ukraine’s currency just collapsed 50 percent in two days
By Matt O'Brien
February 6 at 4:49

covek sve objasnio
NIKADA NE RATUJES PROTIV ONOGA SA KIM NAJVISE TRGUJES I OD KOGA ZAVISIS U FINANSIJSKOM I ENERGETSKOM SMISLU
Jadni Ukropi, smanjise im za godinu dana Majdanovci na celu sa Jacenjukom i Porosenkom plate za 300%! Sad su im zbog pada grivnje prema dolaru/evru realne plate TRI PUTA NIZE NEGO POD "PRORUSKIM JANUKOVICEM"?
Prosecna plata i Ukrajini sada je ispod 100 evra mesecno i najniza je u Evropi!
TO JE NJIMA AMERIKA DALA
posle kine su na redu mars pa eskimi, amebe pa hrvati
terasko ne buncaj po danu