sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
vrlo dobar pet
dobar prikaz koriscenja magistralnog puta u realnim uslovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vrlo dobar pet
Veoma tvrdo saopstenje Kine - potpuna podrska Rusiji .... Drzavna agencija Kine .....
http://inosmi.ru/fareast/20150206/226095623.html
.............США и другие западные державы с помощью идеологии установили нормы отношений между странами. Под этим предлогом они вмешиваются во внутреннюю политику суверенных государств, устаивают «цветные революции», занимаются «экспортом демократии». Все это они направляют на Китай и Россию, чтобы не дать нам действовать сообща.
...Некоторые люди считают, что такое поведение — вынужденный шаг для России в условиях западных санкций, поэтому эти отношения довольно нестабильны.Тем не менее мы должны пойти Москве навстречу, дать людям понять, насколько важно стратегическое значение России для Китая, что необходимо решительно развивать отношения между нашими странами.............
Ide ovo u opasnom pravcu ....

Smijesan ovaj Potrosenko..........kao baba na pijaci........jos malo pa nestalo.
Cemerika koja umire u mukama zna da je samo rat moze izvuci, ali rat daleko od kuce tj. rat opet u Evropi.
Evropski politicari su najzad sagledali da im plan da se docepaju ruskog bogastva nece proci ( a pitanje je kako su mogl;i bili i glupi da misle da im tako sto moze proci)i da ih to moze skupo kostati pa su okrenuli kartu.
Svjesni su ko je i sta je Rusija a takodje znaju da i Kina kao ruski saveznik nece ostati po strani jer do juce mirni Kinezi su postali glasni i ne ustrucavaju se pokazati "svjetskoj sili i policajcu" Americi gdje joj je mjesto.
Znaju Kinezi da je Rusija prva na udaru i da se zapadna bagra nece zdrzati na Rusiji vec ce ici dalje na Kinu.
Takih budala koji bi isli na ove dve sile ne mozes naci a takve budale ni njegov narod ne bi zelio pratiti.
Ko ce Nijemce natjerati da ratuju protiv Rusa i Kineza?.
Zasto? Za Ukrajince ili rusko bogastvo koje hoce da poklope svjetske hijene?
Nijemci nisu glupi kao Amerikanci a naucili su i dosta iz istorije.
Onaj politicar koji predlozi rat protiv Rusije ce se pzdraviti sa svojom politicom karijerom.
Ukrajina moze u najboljem slucaju opstati kako sam rekao nekoliko mjeseci ranije organizovana kao BiH sa Novorusijom kao federalnom jedinicom gdje ce Ukrajina biti zatvorenik Novorusije tj. Rusije.
U svoj ovoj prici Ukrajinci ce biti dobro izhe3bani a cemerika dokrajcena tj. na koljenima svjesna da je niko i nista
Svijet ce se promjeniti na bolje posle dugogodisnje cmericke diktature.

Pa bili su sada kod novog Gurua ( Putina) koji im je otvorio treće oko !Njemacki mediji govore o 50 000 poginulih ukro bojovnika! Ukupno, do sada!![]()
Ovo kao da sam ja izjavio a ne Sarkozi. 
Sta ce ovo biti?Ovo kao da sam ja izjavio a ne Sarkozi.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=08&nav_category=78&nav_id=955896
Sarkozi: Krim je izabrao Rusiju
"Krim je izabrao Rusiju i mi ih ne možemo za to kriviti. Moramo da nađemo način da stvorimo mirnovne snage koji će u Ukrajini štititi one kojima je ruski maternji jezik", rekao je Sarkozi.
Komentarišući šanse Ukrajine da u bliskoj budućnosti postane članica EU, Sarkozi je izjavio: "Ukrajini nije suđeno da se priključi EU. Ta zemlja treba da i dalje ima ulogu mosta između Evrope i Rusije."
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=08&nav_category=78&nav_id=955896
Ne možemo kriviti Krim što se odvojio od Ukrajine, zemlje u krizi, i odlučio da se priključi Rusiji, izjavio je bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi
![]()
"Mi smo zajedno sa Rusijom deo zajedničke civilizacije", rekao je Sarkozi na kongresu francuske stranke desnog centra "Unija za narodni pokret", prenosi Raša tudej.
"Interes Amerikanaca u odnosu sa Rusima nije isti kao interes Evrope i Rusije", rekao je francuski političar, dodavši: "Mi nismo želeli novi Hladni rat izmedju Evrope i Rusije."
Kad je reč o odluci građana Krima da se odvoje od Ukrajine dok je ta zemlja usred velike političke krize, Sarkozi je istakao da to ne treba da se zamera građanima tog poluostrva.
"Krim je izabrao Rusiju i mi ih ne možemo za to kriviti. Moramo da nađemo način da stvorimo mirnovne snage koji će u Ukrajini štititi one kojima je ruski maternji jezik", rekao je Sarkozi.
Komentarišući šanse Ukrajine da u bliskoj budućnosti postane članica EU, Sarkozi je izjavio: "Ukrajini nije suđeno da se priključi EU. Ta zemlja treba da i dalje ima ulogu mosta između Evrope i Rusije."
Nista posebno i iznenadjujuce, on je samo rekao ono sto svi drugi misle.
Krim je davno zavrsena prica.
Vensov plan..ovi Cemerikanci nisu ni malo inovativni,uvjek iste poteze vuku....ovo lici na Vensov plan sa kraja 1991 kojim je RSK poroglasena zonom pod zastitom UN i podjeljenja na nekoliko UNPA zona ...svi znamo kako je to zavrsilo....u svakom slucaju ovo je sah mat za Putina ..the end....ako te snage budu zapadnjaci Donjeck i Lugansk zavrsice kao RSK a ako budu Rusi zapad ce od ukrajine napraviti novu Zapadnu Njemacku ili Juznu koreju,ulozice milione dolara,nove marasalove planove itd itd na kraju ce sami Rusi pohrliti u zagraljaj zapada........
Zar nije malo cudno ,prvo su davali ostre izjave a sad milozvucne
zar ti ne izgleda kao neka navlakusa
Запад живи од штанцовања новца да би себе како тако одржао, а не даће развити Украјину.Vensov plan..ovi Cemerikanci nisu ni malo inovativni,uvjek iste poteze vuku....ovo lici na Vensov plan sa kraja 1991 kojim je RSK poroglasena zonom pod zastitom UN i podjeljenja na nekoliko UNPA zona ...svi znamo kako je to zavrsilo....u svakom slucaju ovo je sah mat za Putina ..the end....ako te snage budu zapadnjaci Donjeck i Lugansk zavrsice kao RSK a ako budu Rusi zapad ce od ukrajine napraviti novu Zapadnu Njemacku ili Juznu koreju,ulozice milione dolara,nove marasalove planove itd itd na kraju ce sami Rusi pohrliti u zagraljaj zapada........
Мислиш да би кинески генерал дао овакву изјаву да не сматра да је Кина следећа?
Запад живи од штанцовања новца да би себе како тако одржао, а не даће развити Украјину.
pa dobro, kako bi izgledalo, za zapad časno, odustajanje od krima?
Ne možemo kriviti Krim što se odvojio od Ukrajine, zemlje u krizi, i odlučio da se priključi Rusiji, izjavio je bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi

Затишје на фронту?

Naši se mnogo istrčavaju pred rudu !
Tako je bilo i za južni tok!?
Bilje da netalasaju . Mi uvek napravimo istoriski krivi izbor , da nebude i sada !
Rusija i Kina biće vodilje novog svetskog poretka, ekonomije i vladavine prava !
Влади́мир Влади́мирович Пу́тин:
„Чује се да по свету иде баук кризе. Раније се говорило о бауку комунизма. Ако се будемо одговорно понашали - нама никакав баук кризе неће бити страшан.
Представници наших традиционалних религија говоре: обрати се Господу - и никакве авети ти неће бити страшне.
Подсећам и да наш народ говори: у Бога се уздај, али и сам чини оно што треба. Све у свему, радимо озбиљно и одговорно се према свему односимо - и у свему ћемо успети“.
- - - - - - - - - -
![]()