Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veoma tvrdo saopstenje Kine - potpuna podrska Rusiji .... Drzavna agencija Kine .....

http://inosmi.ru/fareast/20150206/226095623.html

.............США и другие западные державы с помощью идеологии установили нормы отношений между странами. Под этим предлогом они вмешиваются во внутреннюю политику суверенных государств, устаивают «цветные революции», занимаются «экспортом демократии». Все это они направляют на Китай и Россию, чтобы не дать нам действовать сообща.

...Некоторые люди считают, что такое поведение — вынужденный шаг для России в условиях западных санкций, поэтому эти отношения довольно нестабильны.Тем не менее мы должны пойти Москве навстречу, дать людям понять, насколько важно стратегическое значение России для Китая, что необходимо решительно развивать отношения между нашими странами.............

Ide ovo u opasnom pravcu ....

Veoma tvrdo saopstenje Kine - potpuna podrska Rusiji .... Drzavna agencija Kine .....

.............США и другие западные державы с помощью идеологии установили нормы отношений между странами. Под этим предлогом они вмешиваются во внутреннюю политику суверенных государств, устаивают «цветные революции», занимаются «экспортом демократии». Все это они направляют на Китай и Россию, чтобы не дать нам действовать сообща.

...Некоторые люди считают, что такое поведение — вынужденный шаг для России в условиях западных санкций, поэтому эти отношения довольно нестабильны.Тем не менее мы должны пойти Москве навстречу, дать людям понять, насколько важно стратегическое значение России для Китая, что необходимо решительно развивать отношения между нашими странами.............

Ja bas mislim da ide u odlicnom pravcu, u pravcu mira i to za duze vreme

1) Rusija i Kina ocigledno nece dozvoliti taktiku - prvo da shebemo jedne pa cemo posle druge, svesni su da izolovani i sami imaju mnogo manje sansi. Bas da vidim ko ce se odluciti da vojno udari na savez Rusija-Kina

2) Glavnog huskaca i svetskog siledziju treba isterati na cistinu, hoces da se bijes, ok mi smo tu, hajde izadji na crtu ne krij se vise iza drugih i ne guraj male, glupe marionete da odradjuju prljav posao

Ako u frontu ostanu samo USA i UK protiv Rusije i Kine, svetskog rata NIKADA NECE NI BITI, vrlo prosto...

16826_664341910336984_2117311070426345605_n.jpg

Kao sto je neko napisao, a pise i na mapi, Nizne Lozovoe su zauzeli Novorusi.
Padom Logvinova bi kotao bio potpuno i apsolutno zatvoren, ne bi vise bila ona prica da je put pod artiljerijskom kontrolom vec jednostavno ne bi postojao nacin da bilo sta udje ili izadje iz kotla. Mislim da bi to bitno ubrzalo ovu pricu jer bi posle par dana Ukrima prosto moralo da nestane hrane ako nista drugo.

1) Rusija i Kina ocigledno nece dozvoliti taktiku - prvo da shebemo jedne pa cemo posle druge, svesni su da izolovani i sami imaju mnogo manje sansi. Bas da vidim ko ce se odluciti da vojno udari na savez Rusija-Kina

2) Glavnog huskaca i svetskog siledziju treba isterati na cistinu, hoces da se bijes, ok mi smo tu, hajde izadji na crtu ne krij se vise iza drugih i ne guraj male, glupe marionete da odradjuju prljav posao

Ako u frontu ostanu samo USA i UK protiv Rusije i Kine, svetskog rata NIKADA NECE NI BITI, vrlo prosto...

I ja mislim da ovo ide u dobrom pravcu za Rusiju,nafta polako ide na staro a Amerika se sve više izvlači iz Ukrajine...upetljali su se a nema konkretnih rezultata!
Od pucanja na protestante(koje je očogledno iscenirano od strane stranih službi) do rušenja aviona,sve je vrlo brzo i lako provaljeno,nije Rusija Srbija.Mediji su im sve jači...

Олланд не исключил начала войны в случае отсутствия соглашения по Украине .....

http://itar-tass.com/

A ovaj picopevac i kukuvija jos i nije najludji ......

A vidE kokoske iz Litvanije - i ona mi oce rat .....

dalia-grybauskaite-67109348.jpg

Totalno isfustrirana zena.
Treba je neko posteno odvali ali izgleda nema kandidata,

Cemerika koja umire u mukama zna da je samo rat moze izvuci, ali rat daleko od kuce tj. rat opet u Evropi.
Evropski politicari su najzad sagledali da im plan da se docepaju ruskog bogastva nece proci ( a pitanje je kako su mogl;i bili i glupi da misle da im tako sto moze proci)i da ih to moze skupo kostati pa su okrenuli kartu.
Svjesni su ko je i sta je Rusija a takodje znaju da i Kina kao ruski saveznik nece ostati po strani jer do juce mirni Kinezi su postali glasni i ne ustrucavaju se pokazati "svjetskoj sili i policajcu" Americi gdje joj je mjesto.
Znaju Kinezi da je Rusija prva na udaru i da se zapadna bagra nece zdrzati na Rusiji vec ce ici dalje na Kinu.
Takih budala koji bi isli na ove dve sile ne mozes naci a takve budale ni njegov narod ne bi zelio pratiti.
Ko ce Nijemce natjerati da ratuju protiv Rusa i Kineza?.
Zasto? Za Ukrajince ili rusko bogastvo koje hoce da poklope svjetske hijene?
Nijemci nisu glupi kao Amerikanci a naucili su i dosta iz istorije.
Onaj politicar koji predlozi rat protiv Rusije ce se pzdraviti sa svojom politicom karijerom.
Ukrajina moze u najboljem slucaju opstati kako sam rekao nekoliko mjeseci ranije organizovana kao BiH sa Novorusijom kao federalnom jedinicom gdje ce Ukrajina biti zatvorenik Novorusije tj. Rusije.
U svoj ovoj prici Ukrajinci ce biti dobro izhe3bani a cemerika dokrajcena tj. na koljenima svjesna da je niko i nista
Svijet ce se promjeniti na bolje posle dugogodisnje cmericke diktature.

Poslednja izmena:

Upravo tako. Kina zna da je posle Rusije ona sledeca . Zato je spremna na bitku i rat protiv Amerike SAD I ODMAH

covek sve objasnio

NIKADA NE RATUJES PROTIV ONOGA SA KIM NAJVISE TRGUJES I OD KOGA ZAVISIS U FINANSIJSKOM I ENERGETSKOM SMISLU

Jadni Ukropi, smanjise im za godinu dana Majdanovci na celu sa Jacenjukom i Porosenkom plate za 300%! Sad su im zbog pada grivnje prema dolaru/evru realne plate TRI PUTA NIZE NEGO POD "PRORUSKIM JANUKOVICEM"? :think:

Prosecna plata i Ukrajini sada je ispod 100 evra mesecno i najniza je u Evropi!

TO JE NJIMA AMERIKA DALA

Малопређашњи коментари ме потсетише на одговор енглеског маршала Монтгомерија на крају рата. Каже матори да у рату постоје само ТРИ правила.
1. Немој напасти Русију
2. Немој напасти Кину
3. НИКАД немој напасти Русију и Кину одједном

covek sve objasnio

NIKADA NE RATUJES PROTIV ONOGA SA KIM NAJVISE TRGUJES I OD KOGA ZAVISIS U FINANSIJSKOM I ENERGETSKOM SMISLU

Jadni Ukropi, smanjise im za godinu dana Majdanovci na celu sa Jacenjukom i Porosenkom plate za 300%! Sad su im zbog pada grivnje prema dolaru/evru realne plate TRI PUTA NIZE NEGO POD "PRORUSKIM JANUKOVICEM"? :think:

Prosecna plata i Ukrajini sada je ispod 100 evra mesecno i najniza je u Evropi!

TO JE NJIMA AMERIKA DALA

"vec se bolje zivi" rekao bi vodja Vucic
Kako ce dobro biti za sledecu godisnjicu Majdana??????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back