Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ове *******оше би руска морнарица у азовском мору морала безмилосно да спржи.
Не сме их остати ни онолико колико изгорелих мериканаца у пустињи Лут у Ирану 1980. приликом неуспеле операције ослобађања талаца у Техерану(операција Орлова канџа)!

Него Гуми, јел ти рекла птичица ко је оборио малезијски авион? Толико месеца је прошло а да нема доказа да су то проруси урадили? Сад си сам себе набио у замку. Живо ме занима где су докази?
А и да се надовежем доказа, јел има негде црно на бело, макар црно бела слика где се види како руска армија улази у Украјину???

Oborili su ga separatisti, BUK-om, i oborili su ga zabunom, jer je pijana nacistička bagra mislila da gađa Antonov.

Nisam ni Australiju vidio svojim očima pa znam da postoji - kakva je to logika zaigranog desetogodišnjeg dječarca?

Evo ti slikica pa gledaj posljedice ruskih nacista.

Ја жалим цивиле за разлику од тебе, ниједан цивил не би страдао да укроусташе и *******исти нису свргнули легитимног председника Украјине!!! :rtfm:

Oborili su ga separatisti, BUK-om, i oborili su ga zabunom.

Ма јел да? Где је неки валидан доказ? Чак ни ЦНН или ББЦ твоје две омиљене тв куће нису изнеле доказе о том авиону да су авион срушили проруси тако да оно, испушио си га, с опроштењем... :sad2:

Očito, nacisti poubijali nevine civile u Kramatorsku.

I to VBR-om.

Наравно да су их нацисти поубијали, њима то никада није био проблем, без обзира на врсту оружја: ВБР, маљ, србосјек...
А и зна се ко су нацисти: укри, хрвати, мађари, швабе.

Председник Украјине Петрo Порошенко изјавио је да је на специјални састав украјинске војске око Краматорска извршен удар из ракетних лансера „торнадо“.
„Удар је био упућен ка штабу, али је други плотун погодио стамбена насеља Краматорска", рекао је Порошенко у Врховној ради.
Устаници самопроглашене ДНР демантују изјаве председника Украјине.
„Нисмо предузимали никакве ударе према Краматорску, из било каквог оружја", изјавио је у уторак председник команде штаба устаника.

http://rs.sputniknews.com/vesti/20150210/164505.html

Ovo je cista provokacija tipa Markale, sada ce im to biti razlog da posalju Ukrajini oruzje. Providno.

Наравно да су их нацисти поубијали, њима то никада није био проблем, без обзира на врсту оружја: ВБР, маљ, србосјек...
А и зна се ко су нацисти: укри, хрвати, мађари, швабе.

Ovoga puta su za smrt tih civila , raketama s udaljenosti od više desetaka km, podlo i kukavički, odgovorni nacisti koji su većinom ruske nacionalnosti, ruski separatisti i teroristi na području Ukrajine.

Zločin identičan kao Martićev.

- - - - - - - - - -

Ovo je cista provokacija tipa Markale, sada ce im to biti razlog da posalju Ukrajini oruzje. Providno.

A zašto se onda separatisti hvale da su Tornadom gađali Kramatorsk?

Jesu li se tako Srbi hvalili da su gađali Markale?

Update: 7 civila je poginulo u Kramatorsku.

Па изгледа да само ти знаш ко је оборио малезијски авион тако да је та информација од твоје птичице. Ето, прошли месеци и нико се више не оглашава око тога јер им је пукао план да окриве прорусе. Докле се стигло са истрагом? Ааааа да, истрага је завршена, птичица рекла да су проруси оборили авион буком...

Poslednja izmena od moderatora:
Па изгледа да само ти знаш ко је оборио малезијски авион тако да је та информација од твоје птичице. Ето, прошли месеци и нико се више не оглашава око тога јер им је пукао план да окриве прорусе. Докле се стигло са истрагом? Ааааа да, истрага је завршена, птичица рекла да су проруси оборили авион буком...

Čemu sada avion? Govorimo o raketiranju Kramatorska.

Oborili su ga separatisti, BUK-om, i oborili su ga zabunom, jer je pijana nacistička bagra mislila da gađa Antonov.

86e1xzs52ya9sog3.jpg

Čemu sada avion? Govorimo o raketiranju Kramatorska.

Крематорск је свежа тема али мене занима авион као и већину овде. Шта је са њим? Где су докази, мене то занима. Ти тврдиш да си буквално држао свећу прорусима када су обарали тај авион.
Хајде, мало да покренемо ту дискусију. Да видим колико си спреман да га испушиш.

Мозак ти је мален па не можеш да упамтиш да је Русија, односно тадашњи СССР дао највише живота против нацизма и фашизма. Не сећаш да сте ви усташе били на тој страни и где сте шуровали са нацистима и фашистима, где сте имали концетрационе логоре чак и за децу. Тако да спамовање и поређење Путина са хитлером не пије воду.

Ostali smo bez 200 miliona godisnje od tranzita. Nije za bacanje....
Заслугом Брисела и Вашингтона.
Бугарска, Србија, Мађарска, Словенија и Италија требале би да поднесу тужбу против Брисела и траже одштету, а Немачка да се одрекне северног тока.

Normalno da zna, ptičica je letjela tik uz Boeing i vidjela odakle je raketa doletjela.

Крематорск је свежа тема али мене занима авион као и већину овде. Шта је са њим? Где су докази, мене то занима. Ти тврдиш да си буквално држао свећу прорусима када су обарали тај авион.
Хајде, мало да покренемо ту дискусију. Да видим колико си спреман да га испушиш.

Ajde, avion.

Političku krivicu rušenja aviona snose proruske snage u Ukrajini, i posredno Rusija, a političku krivicu za Markale snose bosanski Srbi.

A tko je ispalio raketu na avion ili granatu na Markale nećemo nikada saznati, odnosno, nikada nećemo dobiti nedvojbeni dokaz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back