Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја бих да добијемо рат.
kako da dobiješ kada si rodjeni gubitnik.

ne možeš dobiti rat sa nacionalistima i ubicama. nemoralnim i naćasnim vojnicima. možeš poklati druge ali si suštionski gubitnik.
А то твоје иди реци оним преко милион Срба који су убијени на халуцинацијама које продајеш.
ti pa nešto znaš. mnogi moji su stradali tamo. ali u porodici nismo imali zlikovaca. njih desetorao je dalo svoje živote za slobodu od fašista. i svi su bili prvoborci i nijedan od njih se nije vratio.
На католичком конгресу Хрвата 1.900. у Загребу постављен је циљ да се Хрватска до краја 20. века очисти од Срба.
Такви твоје памети су томе допринели
.
i da jest tako ne treba mi to sto su hrvati postigli.

kako da dobiješ kada si rodjeni gubitnik.

ne možeš dobiti rat sa nacionalistima i ubicama.
Треба бити посебно индоктриниран и затуцан па изједначити националисте и убице.
Питање ,,Да ли сти ти нормалан" после оваквог трућања је излишно.
nemoralnim i naćasnim vojnicima. možeš poklati druge ali si suštionski gubitnik.

ti pa nešto znaš. mnogi moji su stradali tamo. ali u porodici nismo imali zlikovaca. njih desetorao je dalo svoje živote za slobodu od fašista. i svi su bili prvoborci i nijedan od njih se nije vratio.

i da jest tako ne treba mi to sto su hrvati postigli.
Кога брига шта теби треба који оправдаваш смрт сународника(ако су ти уопште сународници) својим умишљеним моралним начелима и то против декларисаних убица.
Не треба ти дати ни две нацртане овце да чуваш, а не да продајеш морална начела која за резултат имају смрт.

Poslednja izmena:
Треба бити посебно индоктриниран и затуцан па изједначити националисте и убице.
Питање ,,Да ли сти ти нормалан" после оваквог трућања је излишно.
u prethodnim postovima ti je rečeno da je za mene srpstvo rodoljublje i čojstvo. svetosavlje. a ne njegov surogat zvan srpski nacionalizam.
nacionalizam je zlo. ideološki triper. možeš misliti kakav je kad se poveže sa reketašima, mafijašima i lopovima, pa još brani sprstvo. blago srbima.
.Кога брига шта теби треба који оправдаваш смрт сународника(ако су ти уопште сународници) својим умишљеним моралним начелима и то против декларисаних убица.
Не треба ти дати ни две нацртане овце да чуваш, а не да продајеш морална начела која за резултат имају смрт.
podmeći nekom drugom ako ne možeš bez toga. niko ne opravdava ubistva sunarodnika.

Poslednja izmena:
u prethodnim postovima ti je rečeno da je za mene srpstvo rodoljublje i čojstvo. a ne njego surogat zvan nacionalizam. .
nacionalizam je zlo. ideološki triper. možeš misliti kakav je kad se poveže sa reketašima, mafijašima i lopovima, pa taj dasa još brani sprstvo.
idi leči se. ili se samobanuj ako nećeš da te leče.
Тебе је неко жешће уврнуо док си успео да повежеш национализам с криминалом.
Комуниста препун чојства и јунаштва с препоруком да је боље изгубити рат и становништво да се не би повредила његова осетљива осећања него бити оно што је Србе одржало и омогућило све успехе док се нису инсталирали стручњаци попут тебе које шупљу причу држе за битни морални кодекс.

Nacionalista je covek koji voli svoju naciju a ostale postuje i ne misli im zlo rasista je covek koji voli svoju naciju a ostale mrzi, patriota je americka izmisljotina-covek koji voli svoju zemlju dok prima dobru platu a kad dobije otkaz i nema para da otplacuje 2 hipoteke onda vise nije patriota zato je nacionalizam najzdraviji-covek koji voli svoju naciju, veru a ostale postuje i ne zeli im zlo.

И на још нешто бих хтео да скренем пажњу када су у питању догађаји који су везани за наше у Новоросији.
У Србији се тиме бави таблоидна штампа храњена фејс буком и разноразним " чатовањима". Дозволите да изразим сумњу да је по среди само " јавност има право да зна", што је прозирна флоскула како таблоида, папараца , али и такозваних " независних" медија, а сумњам да је и мотив искључиво због тиража. Да је тако бавили би се и раније сасвим другачијим вестима о нашима из Новоросије, а то нису чинили.

Ameri su nacionalizam proglasili losim zato sto im je vise odgovarao patriotizam.
Patriota-uglavnom debil najverovatnije amer kome je ispran mozak da je patriota ako ode da ratuje u iraku i avganistanu verujuci da stiti svoju zemlju a u stvari ratuje za naftne kompanije.
Nacionalista-covek koji je uvek spreman dati zivot za svoju naciju ali samo u odbrani svoje zemlje a ne kao patriota ici osvajati drugu zemlju silovati i krasti.
Eto zasto su ameri proglasili nacionalizam za los a patriotizam dobrim.

Poslednja izmena:
Тебе је неко жешће уврнуо док си успео да повежеш национализам с криминалом.
to se odnosilo na devedesete.
Комуниста препун чојства и јунаштва с препоруком да је боље изгубити рат и становништво да се не би повредила његова осетљива осећања него бити оно што је Србе одржало и омогућило све успехе док се нису инсталирали стручњаци попут тебе које шупљу причу држе за битни морални кодекс.
lepo ti je rečeno. bolje izgubiti rat no dobiti ga kao ustaša. razmisli. pa reci treba li da crtam.

to se odnosilo na devedesete.

lepo ti je rečeno. bolje izgubiti rat no dobiti ga kao ustaša. razmisli. pa reci treba li da crtam.
Ти си био дебело малолетан кад су ти успели продати причу о српском национализму деведесетих, а Хрвати су рат добили, очистили Хрватску од Срба као што су и планирали и економски стоје бар двапут боље од Срба, ако је то лошије по њихове интересе ти чак ни наивну фантастику без оног префикса ,,научна" ниси способан да разумеш.

Ти си био дебело малолетан кад су ти успели продати причу о српском национализму деведесетих, а Хрвати су рат добили, очистили Хрватску од Срба као што су и планирали и економски стоје бар двапут боље од Срба, ако је то лошије по њихове интересе ти чак ни наивну фантастику без оног префикса ,,научна" ниси способан да разумеш.
pa eto vidiš. ja sam ti rekao da nikako nebi želeo da budemo kao hrvati i da tako "pobedjujemo"..npr. da očistmo srbiju od muslimana ili cigana, ja velim da mi ne treba takva pobeda. a ti ako je hoćeš idi pokatoliči se. a možda te prime i bez toga.

pa eto vidiš. ja sam ti rekao da nikako nebi želeo da budemo kao hrvati i da tako "pobedjujemo"..npr. da očistmo srbiju od muslimana ili cigana, ja velim da mi ne treba takva pobeda. a ti ako je hoćeš idi pokatoliči se. a možda te prime i bez toga.
Кога брига за твоје жеље.
Ниси способан да напишеш разуман пост, а не да због суманутих глупости које заступаш падне једна једина српска глава.

A zasto bi tebi smetalo kad bi mi ocistili srbiju od siptara ?
zato što bismo bili loši ljudi. sama činjenica da ti neko smeta sam po sebi je simptom bolesti. još gore je od netrpeljivosti preći na nedela.

zašto bi ti svojoj užoj zajednici želeo da budu loši ljudi . puni mana. znači ne voliš ih uistinu. .

- - - - - - - - - -

Ниси способан да напишеш разуман пост, а не да због суманутих глупости које заступаш падне једна једина српска глава.
šta ti ja mogu što ne razumeš . razmisli. a možeš i pitati šta ti nije jasno.,

Poslednja izmena:
A zasto bi tebi smetalo kad bi mi ocistili srbiju od siptara ?
Написаће неке глупости.
Лик је комунистички спамер.

- - - - - - - - - -

zato što bismo bili loši ljudi. sama činjenica da ti neko smeta sam po sebi je simptom bolesti. još gore je od netrpeljivost preći na nedela.

zašto bi ti svojoj užoj zajednici želeo da budu loši ljudi . puni mana. znači ne voliš ih uistinu. .

- - - - - - - - - -

štra ti ja mogu što ne razumeš . razmili. a možeš i pitai šta ti nije jasno.,
Ти стварно умишљаш да ће неко тржити објашњење за твоје будалштине?

SPEKTAR
SAD priprema novi udarac koji će baciti Rusiju na kolena
22. март 2015. 20:21·0 comments
17

fz7t

Piše: Pol Krejg Roberts

Dok Vašington marljivo radi na tome da sruši sporazum u Minsku, koji su nemačka kancelarka Merkel i francuski predsednik Oland jedva isposlovali ne bi li zaustavili vojni konflikt u Ukrajini, Viktorija Nuland je posetila Jermeniju kako bi organizovala „obojenu revoluciju“ ili prevrat tamo, Ričard Majls kao ambasador u Kirgistanu treba da učini isto to tamo, a Pamela Spratlen će biti zauzeta u Uzbekistanu.

Cilj je da se rascepa Organizacija za kolektivnu bezbednost (CSTO) i izazove destabilizacija Rusije i Kine.
Dakle, Rusija će se suočiti sa još tri konflikta slična onom u Ukrajini na svojoj azijskoj granici.

Međutim, to je samo početak pritiska Vašingtona na Rusiju.

Generalni sekretar NATO-a je 18. marta osudio mirovni sporazum između Rusije i Gruzije koji je okončao vojni napad na Južnu Osetiju.

Generalni sekretar NATO-a je rekao da NATO ne odobrava ovaj sporazum jer „sprečava napore međunarodne zajednice da ojača bezbednost i stabilnost u regionu“.

Pod „međunarodnom zajednicom“ se naravno podrazumevaju marionetske države NATO-a, a „jačanje bezbednosti i stabilnosti“ podrazumeva uklanjanje tampon zone između Rusije i Gruzije tako da Vašington može da pozicionira svoje vojne baze u Gruziji direktno na ruskoj granici.

U Poljskoj i baltičkim državama, Vašington i NATO spinuju o nadolazećoj ruskoj invaziji kako bi opravdali provokativne ratne igre na granicama sa Rusijom i nagomilavali snage SAD u vojnim bazama NATO-a na granicama sa Rusijom.

Problematični američki generali na nacionalnoj televiziji pozivaju na „ubijanje Rusa“.

Vođstvo EU se složilo da pokrene propagandni rat protiv Rusije, emitujući Vašingtonove laži unutar Rusije s pokušajem da poljuljaju poverenje ruskog naroda u svoju vlast i Putina.

Sve to se čini kako bi Rusija predala Krim i svoju pomorsku bazu u Crnom moru Vašingtonu i postala njegova vazalska država.

Ako Sadam Husein, Gadafi, Asad i Talibani nisu pali pred pretnjama Vašingtona, zašto onda oni misle da će Putin, koji poseduje najveći nuklearni arsenal na svetu, da se preda tako lako?

Evropske vlasti očigledno nisu sposobne da razmišljaju.

Vašington će uništiti svaku evropsku prestonicu i svaki američki grad da bi uništio rusko nuklearno oružje. Nedovoljno inteligentni Evropljani će uništiti sami sebe kako bi udovoljili svom gospodaru.

Ljudska inteligencija više ne postoji ako 14 godina vojne agresije SAD prema osam svetskih država nije bilo dovoljno da ljudi shvate da je Vašington izgubljen u svojoj aroganciji i oholosti.

Svi znamo da su američki, britanski i evropski mediji samo sluge koje lažu za svog gospodara.

Svi znamo da komandant NATO-a, generalni sekretar i nekoliko država članica jedva čekaju rat.

Svi znamo da američki general Bridlav i Pentagon jedva čekaju da isprobaju svoje nove oružane sisteme.

Ipak, da li su kancelarka Nemačke i predsednik Francuske spremni da dozvole uništenje svojih država i cele Evrope?

-9.jpg

razlika je da neko koristi google kao alatku ili pomocno sredstvo ,ti koristis google kao udzbenik i jedini izvor informisanja.Prihvati cinjenicu da nisu u stanju da razumes,a to je zato sto koristis google kao udzbenik.Da je moguce uciti putem interneta skole bi ukinuli.

Da, ti verovatno ne koristis intrenet za inofrmacije o Ukrajini vec sve informacije dobijas direktno na licu mesta, ok vazi.
Ako ruska vojska moze da koristi informacije direktno sa twitera a pri tom jos i lazne informacije, i da ih objavi na svojoj zvanicnoj konferenciji onda ne vidim problem sto i ja ne bih mogao da kiristim slicne ali istinite infomacije na jednom forumu.

Kacenje ovih fotografija je upravo problematika na koju ti skrecem paznju kao "ekspertu".Rusi imaju mogucnost da lazu,izjavljuju poluistine ili istine.

Tu ne treba biti nikakav ekspert dovoljno je da nisi slep, i sam svojim ocima mozes videti sta je istina a sta ne, a ne da cekas da ti to neko drugi kaze. Otvori oci, ukljuci mozak, iskljuci TV.

Zarobljena je ukrajinska baterija BUK sistema ,ranije sam ti prezentovao linkove ka toj vesti koji dolazi diretkno iz ukrajinskog ministarstva odbrane.Doslovno je izjavljeno da je baterija koju su Rusi zarobili neispravna.Na toj fotografiji moze biti jedna jedinica iz te zarobljene baterije koju uklanjaju, bas da ne bi "eksperti" poput tebe to zloupotrebili u slucaju MH 17.Cak i da je ovo dokaz da su Rusi lagali da ne poseduju BUK,to ne znaci da su oni oborili MH 17 bas sa ovom konkretnom jedinicom iz zarobljene baterije , koja je po ukrajinskim izvorima NEISPRAVNA.

Prvo to ne moze biti ta navodno zarobljena baterija iz vise razloga, taj isti BUK je vidjen i fotografisan na josh 3 razlicita mesta koja su sva u reonu obaranja a gde je stigao dan ranije (ili isti dan) kada je Boing i oboren. Na fotografijama koje su nastale pre obaranja imao je sve 4 rakete, a na snimku u Lugansku koji je nastao na putu koji vodi iz predhodna 3 mesta i koji je nastao nakon obaranja, kako navodi Ruska vojska jedna raketa nedostaje. Plus, postoji i fotografija belog traga rakete upravo iz mesta gde je isti dan uoceno njegovo kretanje, kao i svedoci koji to potvrdjuju.

Drugo, zar je ruska vojska toliko nesposobna pa da ne zna da je to zapravo taj navodno zarobljeni neispravni BUK pa na svojoj konferenciji postavljaju pitanja ukrajinskoj strani pitajuci ih gde se trenutno nalazi ovaj BUK i zasto jedna raketa nedeostaje?
Ili mora biti da su ga pobunjenici uklonili da ne bi "eksperti" kao sto je ruska vojska postavljali glupa pitanja.

Da je to tako jednostavno kako ti internet skolarac zamisljas,ova slucaj bi bio resen istog casa kada su se pojavile ove fotke.

Slucaj se resava svanicnom istragom nadleznih organa, sudjenjem i presudom, a ne na internetu.
Nezvanicna istraga (sa interneta) moze jedino da da neka opet nezvanicna objasnjena toka dogadjaja.

Ovakve dokaze mozes da prezentujes gostima, da se roditelji pohvale pametnim detetom kada rodbina dodje u posetu,da vide ljudi kako mali razbija problematiku koja muci citavu strucnu javnost.Ubedjujuci masu na forumu, prikazujes sebe iskljucivo kao pajaca koji umislja da je internet dovoljan da se uhvati u kostac sa desavanjima.Dobro dosao u klub tebi slicnih strucnjaka na podgrupama "koalicija dobra" , "mi moramo podrzati NATO" ili " liberalizam je O:K:

Iste dokaze doduse sa laznim detaljima ruska vojska prodaje tebi i drugima, pa ne vidim da se bunis povodom toga, cak ti i nije bitno sto su ruski podaci lazni. Meni se cini da tebe jedino zanima da na kraju Rusi ispadnu dobri po svaku cenu a svi drugi zli i prljavi, a za pravu istinu koga briga.

bandera na slici i bandera na vidosnimku nisu iste. razlikuje ih ugao zategnuta žice i pločice.

na kadru videosnimka žica je gotovo paralelna sa pločicom. a na fotografiji je skoro orgonalna na ploču.

Mislim da me zezas ili sta ?
Pa naravno da ne moze biti ista perspektiva snimka sa google steet, video snimka i snimka sa visine, jer snimci nisu nastali sa potuno indeticne pozicije u santimetar. Jos ces mi reci da lokacije nisu iste zasto sto na Google street fotografiji koja je nastala par godina ranije nema kamiona.

Да је само то. Погледај жице које су прекинуте, а стоје затегнуте у ваздуху.:zcepanje:
На једној слици пут без обележених трака, а на другој ширина. На једној зеленило одмах преко пута, на другој чистина...

Izvinjavam se da li ste vi nekada koristili Google street? Dobra stvar..
https://www.google.rs/maps/@44.8190...ata=!3m4!1e1!3m2!1swSxqpWnV35NQXAF7csajlQ!2e0

ovo je davno oboreno kao dokaz,ali kacio je on i neke druge sa tim istim tegljacem na razlicitim lokacijama
npr. dve manje fotogafije ispod plana petlje,na jednoj je prikazana dascara sa limenom cevi kao odzakom.Ako se pogleda bolje na fotku sa cistijom rezolucijom negde nema zelenila,na fotku koja sluzi kao "dokaz" da ista dascara je okruzena visokim rastinjem
zutim strelicama je oznacena pozicija sa koje je "snimano",povucena je plava strelica kao dokaz verodostojnosti prema tabli koja prikazuje automobil,dok je na vecoj fotografiji reklama plave boje.

Ta fotografija koju pominjes je snimljena godinu dana ranije, lepo pise 2013 god. Normalno je da vegatacija i reklame nisu apsolutno iste godinu dana kasnije ....
http://www.panoramio.com/photo_expl...hoto_id=97652158&order=date_desc&user=7956176

Ovu su nove fotorgfije iste lokacije nastale nakon obaranja Boinga, kakva je reklama ?
http://evilmilker.livejournal.com/4379.html?thread=66587#t66587

Sa te iste pozicijie bi se videla ona ogromna crkva koje nema nigde na izdvojenim dokazima a nalazi se direktno nasuprot pozicije sa koje je "snimano".
Ovo je redovna pojava kod internet strucnjaka

Kako je moguce da se vidi crkva kada video snimak zahvata samo desni deo reklame i "gadja direkno" na kucu sa dimnjakom, dok je crkva sa leve strane?

BtKZ5MXIUAA1uy0.jpg

Interesatno je Rusi nigde na netu ne poricu da je to ta lokacija ali ovde neki strucnjaci da, zapravo ruski forumasi su i otkrili ovu tacnu lokaciju.
http://forum.interactiveavia.ru/forum/topic/3676/330/

Poslednja izmena:
Ta fotografija koju pominjes je snimljena godinu dana ranije, lepo pise 2013 god. Normalno je da vegatacija i reklame nisu apsolutno iste godinu dana kasnije ....
http://www.panoramio.com/photo_expl...hoto_id=97652158&order=date_desc&user=7956176

Ovu su nove fotorgfije iste lokacije nastale nakon obaranja Boinga, kakva je reklama ?
http://evilmilker.livejournal.com/4379.html?thread=66587#t66587

Kako je moguce da se vidi crkva kada video snimak zahvata samo desni deo reklame i "gadja direkno" na kucu sa dimnjakom, dok je crkva sa leve strane?

BtKZ5MXIUAA1uy0.jpg

Interesatno je Rusi nigde na netu ne poricu da je to ta lokacija ali ovde neki strucnjaci da, zapravo ruski forumasi su i otkrili ovu tacnu lokaciju.
http://forum.interactiveavia.ru/forum/topic/3676/330/

ako i jesu prorusi,setimo se civilnih žrtava koje su nazvane kolateralna šteta u srbiji 1999-mada su svi civilni ciljevi gađani namerno-jer nato nije mogao da pogreši...takva je bila priča na početku bombardovanja

Poslednja izmena:
Ti malo glumis kvazidemokratu i kvazievropejca a malo nacionalistu,pa to neide tako.
Tako i ovi nase komunjare malo jesu malo nisu!!!!

PS.Evo neka ti Đilas ko meni naseli Cigane u naselje,pa ti budi tolerantan,kad ti ćera zaradi vaške u vrtiću,šuga se pojavi u školi,pokradu ti sve šahtove u naselju,semafor ode u staro gvozđe,a konjske zaprege postanu normalne!!!!

Једна проста и једноставна анализа дешавања у Украјини са једног другог сајта.

"strela"
Украина је у рат ушла тотално не спремна без икаквог дугорочног плана, тотално дилетантски. Порошенко је заратио искључиво по наређењу запада са којим је почео да тикве сади. Много је дубоко отишао и сад нема повратка.

Запад је већ прорачунао колики ће на крају цех бити. Све те милијарде о којима причаш се не дају за џабе, оне морају да се вишеструко врате, баш као у Ираку, Либији (нафта) па ако хоћеш и на Космету где америчке фирме експлоатишу рудна богатсва. Запад може да исплати своје финасијско учешће у овом рату експлоатацијом Домбаса о чему су се вероватно већ договорили са Порошенком. Међутим Русија их је мало предухитрила и грчевито држи тај простор. Сад американци морају војнички да освоје Домбас како би се исплатиле уложене
паре, међутим Украинцима се баш не гине тако лако, а ови не могу да пошаљу авијацију да спрже устанике (као што су радили код нас и свуда по свету) јер ће их Руски ПВО искасапити. То је једини разлог што одмах не улете са великим парама, него захтевају од Украине да војно направи неки помак па ће им давати по коју милијарду на кашичицу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back