Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ето шта раде Британци пред очима целог света............:dash::dash::dash:

Ne rade to Britanci nego oni koji kontrolišu Britaniju . Ukrajinsko meso je cionistima jeftino, britansko nešto malo skuplje . Ali ako Ukrajinci ne budu bili dovoljni poginuće i po neka hiljada Britanaca, kao što smo već videli po Iraku i Avganistanu .

Батаљон „Дњепар“ опколио зграду Укрнафта у Кијеву

недеља, 22. март 2015.
Кијев -- Група наоружаних људи са маскама опколила је зграду нафтне компаније "Укрнафта" у Кијеву, известили су локални медији. Они су наводно припадници батаљона "Дњепар" који финансира тајкун Коломојски.

Према извештају украјинског ТВ канала 112, људи у војним униформама са пушкама и пендрецима праве ограду око зграде, пренео је Тасс.

"Улаз су блокирали људи са оружјем. Након дужег разговора, један од њих, који је носио црни шлем, рекао је да су људи из батаљона Дњепр-1. Он је одбио да каже шта батаљон територијане одбране Дњепропетровска ради у Кијеву", написао је на свом Фејсбук профилу Сергеј Лешченко, посланик из блока председника Петра Порошенка.

Највећа украјинска нафтна компанија "Укрнафта" заслужна је за производњу 86 одсто нафте, 28 одсто кондензата гаса и 16 одсто гаса у Украјини.

Компанија "Нафтогас" има већински удео, 42 одсто је у власништву олигарха Игора Коломојског, а осам одсто држе компаније регистроване на Кипру, навела је руска агенција.

(Танјуг)
Тражили сте, гледајте, тј. наоружали сте банде, трпите.

Sve sve ali meni ovo sve lici na nove pripreme za resavanje vojnim pitanjem od strane "savetnika"ukrajinskog rezima.Samo realno potrebno im je minimum 6 meseci za pripreme ako iole imaju mozak posle poslednjeg fijaska.postoji tu jedan faktor takodjer koji moze vrlo negativno da utice na sve te pripreme a to je socijalni nemiri,mislim da zato i koriste fasisticki desni sektor za kontrolu i zastrasivanje stanovnistva.

ДОНБАС КИЈЕВУ: Прво „посебни Статус” па – локални избори

20:46 22.03.2015.

ДОЊЕЦК И ЛУГАНСК ПОВОДОМ ПОРОШЕНКОВЕ ТВРДЊЕ ДА ЋЕ ИЗБОРИ БИТИ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

ПРЕМИЈЕР Луганске Републике – Генадиј Циплаков – поручио је званичном Кијеву да ће локални избори у ЛНР бити могући тек кад Украјина измени сопствени устав и њиме гарантује „посебни статус” Донбаса.

Циплаков је додатно нагласио да ће избори бити могући „једино у складу са Минском-2”.

Ово је била директна реакција на изјаву украјинског председника Петра Порошенка да ће избори у Донбасу бити одржани до краја године.

Претходно је потпредседник скупштине Доњецке Републике, Денис Пушиљин, поручио Кијеву да у обзир долази само редослед: прво „посебни статус” па избори.

genciplako1-1.jpg

Британска помоћ, такозвана конзервица, јединицама терористичког режима из Кијева на тесту ...

Па нек га терају по равном, нема потребе да прелазе гомилуz:D
Могу да се преврну и да се повреде ко зна каке су унутрашње ивице у возили.

procitaj malo o WWII i borbama prsa u prsa sa nacistima, i cega su se nacisti bojali najvise na svetu. naostrenog asovceta
Ovako....Nacisti su najviše plašili kao đavo od krsta kad su saznali da su pred njima "Bataljoni žena". Rusi su osnovali te bataljone od žena koje su izgubile muža, sinove i rodbinu u ratu.
Jedan preživeli SSovac, pukovnok mi je ovo lično ispričao. Oni su bili žigosani jel su na podlaktici leve ruke na unutrašnjoj strani imali istetoviranu krvnu grupu.
Kad bi bili zarobljeni, morali su prbo da se skinu goli do pojasa i da podignu ruke iznad glave. Šta je bilo nakon tog pregleda, možete sami zamisliti.

Verovatno je pobrkao Prvi i Drugi Svetski Rat . U Prvom su asovcici radili u rovovskom makljanju ...

Nego , pogledajte vecerasnju emisiju "Vesti nedelji sa Kiseljevom" i tamo na pocetku jos materijala o Mitingu podrske i posebno kako je prosao "demonstrator provokator " kada je naleteo na Ruski brod i sta ima novo u Ruskom komsiluku i kakva je to vojska dosla u pomoc komsijama i sta bi mogli da ocekuju i "drugi pretendenti saradnje sa OTAN-om ":

Врло чудна ситуација, види се да су намештени, а овај ложи стрељањем. Руси се буне због третмна према њима. У сваком случају успели су да разбију србе тамо. Овај Дејан је или наиван или намазан, а онај други је баш мутан.

Ovako....Nacisti su najviše plašili kao đavo od krsta kad su saznali da su pred njima "Bataljoni žena".

Opet si se nagledao partizanskih filmova :mrgreen::mrgreen: Nisu postojali nikakvi "bataljoni žena" . SSSR je upotrebljavao žene na prvoj liniji fronta u nekom pokušaju "ravnopravnosti" ( a i zato što im je falilo topovskog mesa) do negde 1943. Međutim, ženske jedinice su trpele masovne gubitke čak i za sovjetske standarde a efekat je bio minimalan . Otuda Staljin shvativši da će mu imperija opusteti kako je krenulo, od negde 1943. povlači žene sa prve linije fronta što je više mogao tako da su do 1945. skoro potpuno nestale.

Не знам зашто, али гледајући овај снимак јавила ми се мисао да су пре 2-3 седмице били неуспешни атентати на Мозговоја и Гивија. Почуча делује прилично престрашено.

Obojica su prestrašeni. Tamo je ratno stanje i zaista u svakom ratnom stanju za bilo kakv nered pa čak i za pijanstvo može da se strelja neki vojnik i to prekim sudom. Imaju razloga da budu prestrašeni. Kako će se sve ovo završiti videćemo.

Opet si se nagledao partizanskih filmova :mrgreen::mrgreen: Nisu postojali nikakvi "bataljoni žena" . SSSR je upotrebljavao žene na prvoj liniji fronta u nekom pokušaju "ravnopravnosti" ( a i zato što im je falilo topovskog mesa) do negde 1943. Međutim, ženske jedinice su trpele masovne gubitke čak i za sovjetske standarde a efekat je bio minimalan . Otuda Staljin shvativši da će mu imperija opusteti kako je krenulo, od negde 1943. povlači žene sa prve linije fronta što je više mogao tako da su do 1945. skoro potpuno nestale.

Pokojniče, u onom svetu si car. Ali u ovom se nekako kotrljaš uz istoriju. A ovo što sam napisao je igrao sam sam se malo Evlije Čelebije.
Mani se mister Gugla i odi malo na teren dok ima živih SSovca.

Pokojniče, u onom svetu si car. Ali u ovom se nekako kotrljaš uz istoriju. A ovo što sam napisao je igrao sam sam se malo Evlije Čelebije.
Mani se mister Gugla i odi malo na teren dok ima živih SSovca.

Živi SS-ovci i to "pukovnici" :hahaha: rešiše u svojih 100 i kusur godina da ti otkriju svoje najveće strahove . :mrgreen::mrgreen:

Jbt, kad lažeš, laži bar malo pristojnije, nemoj odma kao cionisti da kreneš od Velike Laži ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Big_lie

Živi SS-ovci i to "pukovnici" :hahaha: rešiše u svojih 100 i kusur godina da ti otkriju svoje najveće strahove . :mrgreen::mrgreen:

Jbt, kad lažeš, laži bar malo pristojnije, nemoj odma kao cionisti da kreneš od Velike Laži ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Big_lie

Pre nego upotrebiš reč lažeš, razmisli duboko ako možeš?. I mani se tvoje cionističke obsesije. Ne vredi diskusija sa neukima, koji misle da su pametni.

Јел има неких ближих информација о овом Почучи и шта се заиста то десило?

Наместили су га у некој игри која има за циљ да разбије ту Србску Хусарску групу у настајању. Видећемо ускоро ко је ту шта.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back