Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da me zezas ili sta ?
Pa naravno da ne moze biti ista perspektiva snimka sa google steet, video snimka i snimka sa visine, jer snimci nisu nastali sa potuno identicne pozicije u santimetar. Jos ces mi reci da lokacije nisu iste zasto sto na Google street fotografiji koja je nastala par godina ranije nema kamiona.
gde se zezam. nije reć o perspektivi. već o uglu žice prema ploči na banderi. taj ugao ne zavisi od perspektive. i dovoljan je vizuelni dokaz da se fotografija odbaci kao original. ...hm:think:... ako je stara fotka moguće je da su u medjuvremenu žice promenili.

fotografija koju si postavio deluje kao nevešta fotomontaža sudeći po onim iskidanim žicama. vidim da veliš da je to posledica google streeta.

ako me želiš uveriti da je klip nastao na tom mestu pokušaj naći više novih i netaknutih fotografija. to nebi trebao biti problem sad kada se mesto zna. može i ceo klip da se snimi.

Poslednja izmena:
Ti malo glumis kvazidemokratu i kvazievropejca a malo nacionalistu,pa to neide tako.
Tako i ovi nase komunjare malo jesu malo nisu!!!!

PS.Evo neka ti Đilas ko meni naseli Cigane u naselje,pa ti budi tolerantan,kad ti ćera zaradi vaške u vrtiću,šuga se pojavi u školi,pokradu ti sve šahtove u naselju,semafor ode u staro gvozđe,a konjske zaprege postanu normalne!!!!
ne. glumim. moderni nacionalizam je triper. ni š od negovanja narodne baštine i ljubavi prema rodu užem. svaka je nacionalna ideologije samo surogat za istinsko rodoljublje i izvornu etničku baštinu. kad nekoga voliš nemaš šta javno to pokazivati niti dugoga mrzeti. to treba da je istinsko stanje u tebi.

što se nas srba tiče trebamo da negujemo svetosavlje, narodne običaje i govore roda svoga. da se pmažemo i štitimo. a činimo li to?

da bi me bolje razumeo: nacionalizam kakav imaju nemci ili hrvati ili ukrajinci nije potreban srbima. nikome.
- - - - - - - - - -

Остави се властитих суманутих квалификација, цитирај пост и болдуј шта те интересује, уместо што девалвираш себе манипулацијама.
Измена цитираних постова је иначе кажњива.
citirao sam deo tvoga posta i pitao sam te da objasniš boldovano. ako ti treba ceo post on je tamo gde si ga postavio.
Није проблем што је твоје писање симбол апсурда до нивоа тоталне глупости, већ што би такви шизови могли довести до смрти Срба зарад будалаштина.

Poslednja izmena:
Nije direktno vezano za temu, ali je potvrđeno:
Dragan Stanojević - Вечерас су ми саопштили да ја на Бајкалу погинуо мој пријатељ Виктор Јануковић (млађи) 1981г.!
Виктор је син Украјинског председника Јануковића, један врло добар момак,за кога су говорили да је врло частан и поштен момак.
Волео је трке,био спортиста, као спортиста је и погинуо на Бајкалу,где је потонуо под лед!
Виктор ми је помогао у своје време када су Дњепропетровски генерали покушали да ми отму бизнис и имовину,да ми сместе игру да би се сагласио на уцену, он је тада покренуо све механизме и фактички ме спасао од полицијске мафије.
Просто је невероватно да син председника државе буде толико добар и скроман, спреман да помаже људима.
Нека ти је вечна слава Викторе!

Ameri su nacionalizam proglasili losim zato sto im je vise odgovarao patriotizam.
Patriota-uglavnom debil najverovatnije amer kome je ispran mozak da je patriota ako ode da ratuje u iraku i avganistanu verujuci da stiti svoju zemlju a u stvari ratuje za naftne kompanije.
Nacionalista-covek koji je uvek spreman dati zivot za svoju naciju ali samo u odbrani svoje zemlje a ne kao patriota ici osvajati drugu zemlju silovati i krasti.
Eto zasto su ameri proglasili nacionalizam za los a patriotizam dobrim.

Nije sija nego vrat, patriotizam znaci ljubav prema otadzbini(rodoljublje) i nema nikakve veze sa americkim marincima u Iraku ili Pocucama u Donjecku(to su licni izbori i motivi). Meni patriotizam cak blaze zvuci od nacionalizma... nacionalizam me vise podseca na neku teznju ka sistemu i uredjenju a patriotizam(rodoljublje) kao licni osecaj... ponavljam, to je neka moja asocijacija...

Nije sija nego vrat, patriotizam znaci ljubav prema otadzbini(rodoljublje) i nema nikakve veze sa americkim marincima u Iraku ili Pocucama u Donjecku(to su licni izbori i motivi). Meni patriotizam cak blaze zvuci od nacionalizma... nacionalizam me vise podseca na neku teznju ka sistemu i uredjenju a patriotizam(rodoljublje) kao licni osecaj... ponavljam, to je neka moja asocijacija...

Не треба се много трудити око ових анализа, у српском језику постоји реч која означава , врло прецизно, тај појам - родољубље.

О портале Новости Статьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
В ДНР за сутки перемирия ранены пять ополченцев
сегодня, 11:40 поделиться:
37
В ДНР за сутки перемирия ранены пять ополченцев

Пять ополченцев получили ранения в результате нарушений режима прекращения огня со стороны Украины. Такие данные за минувшие сутки приводят в Министерстве обороны Донецкой народной республики.

Ранее сообщалось, что силовики открыли огонь 52 раза, больше всего - в районе поселка Широкино.

"Зафиксировано 52 нарушения за прошедшие сутки. Из них 24 минометных обстрела, десять танковых, было выпущено две противотанковые управляемые ракеты. Остальные 16 выстрелов из автоматических гранатометов, зенитных установок и стрелкового оружия", - уточняют в военном ведомстве.

Информации о пострадавших мирных жителей не поступало.

-8.jpg

33-я моторизована бригада РФ преселила к украјинској граници

33-я одвојена (планинска) моторизована бригада из 49-и армије Јужног војног округа преселио из Мајкопа (Адигеа, Дагестан) на ново место сталног размештања у Новочеркасск (Ростов регион) - у непосредном близу украјинској граници.
Треба напоменути да су војне јединице Копнене војске не били распоређени у Ростовској области од времену распуштања 14-й оклопне дивизије у Новочеркасску 1989. године.

33-ya-motostrelkovaya-brigada-peremeschaetsya-k-ukrainskoy-granice-810d95.jpg

http://3mv.ru/publ/33_ja_motostrelkovaja_brigada_peremeshhaetsja_k_ukrainskoj_granice/1-1-0-40453
http://yablor.ru/blogs/33-ya-motostrelkovaya-brigada-perem/4954296

ртале Новости Статьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
В Донецке стартует гуманитарный детско-юношеский турнир «Русский жим в Новороссии»
сегодня, 12:48 поделиться:
19
В Донецке стартует гуманитарный детско-юношеский турнир «Русский жим в Новороссии»

С 23 по 29 марта в школах Донецка пройдет спортивный детско-юношеский турнир «Русский жим в Новороссии». Он проводится по инициативе четырехкратной чемпионки мира по пауэрлифтингу Марьяны Наумовой и при поддержке Фонда святителя Василия Великого, Аппарата Уполномоченного по правам ребенка при Президенте РФ и общественного движения «Муниципальный щит Москвы».

Задача турнира – привлечь внимание общественности к жизни детей Новороссии, а также помочь этим детям на время забыть о войне и побыть обычными школьниками. С 23 по 29 марта организаторы акции объедут донецкие школы и проведут в каждой спортивные турниры, мастер-классы и показательные тренировки с участием Марьяны Наумовой.

15-летняя Марьяна – один из самых сильных подростков в мире, абсолютная мировая рекордсменка 2010-2013 годов по пауэрлифтингу (жим штанги лежа), поставившая 15 мировых рекордов в этом виде спорта, – поделится с донецкими ребятами своим спортивным опытом и мастерством. Это будет третья встреча Марьяны с донбасскими школьниками – в прошлом году она дважды побывала здесь с гуманитарной миссией.

В каждой донецкой школе, в которой пройдет турнир «Русский жим в Новороссии», будут определены победители, которые получат от организаторов акции призы и памятные подарки. Кроме того, школам будет передана гуманитарная помощь, собранная в России.

--9.jpg

Opet si se nagledao partizanskih filmova :mrgreen::mrgreen: Nisu postojali nikakvi "bataljoni žena" . SSSR je upotrebljavao žene na prvoj liniji fronta u nekom pokušaju "ravnopravnosti" ( a i zato što im je falilo topovskog mesa) do negde 1943. Međutim, ženske jedinice su trpele masovne gubitke čak i za sovjetske standarde a efekat je bio minimalan . Otuda Staljin shvativši da će mu imperija opusteti kako je krenulo, od negde 1943. povlači žene sa prve linije fronta što je više mogao tako da su do 1945. skoro potpuno nestale.

Минималан баш и није.

има грешака али чисто да се види.
http://englishrussia.com/2012/03/08/outstanding-soviet-female-snipers-of-wwii/

е Новости Статьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
Проект программы психологической реабилитации школьников стартует в Донецке
сегодня, 16:00 поделиться:
2
Проект программы психологической реабилитации школьников стартует в Донецке

С завтрашнего дня, 24 марта, стартует проект по психологической реабилитации школьников 8-11-х классов г. Донецка «Жизнь без стресса и страхов войны: антистрессовая помощь в условиях войны», инициированный Министерством информации и Государственным медиа-холдингом ДНР совместно с Министерством образования и науки, Государственным комитетом гуманитарного обеспечения ДНР, ОО «Донецк Радужный» и кафедрой психологии филологического факультета Донецкого национального университета.

Многочисленные инициаторы идеи представят программу проекта, стратегической целью которого является нормализация эмоционального и психологического состояния детей Донбасса, обучение школьников практическим методам и технике самопомощи, предупреждения и профилактики возникновения психологических проблем среди ученической молодежи, которые возникают вследствие военных действий и социогуманитарной катастрофы в Донбассе.

Место: Донецкий национальный университет, филологический факультет

(г. Донецк, ул. Университетская, 24 , аудитория 226)

--8.jpg

Овакву врсту вести и информација често занемарујемо у разговорима о Новоросији, а не би требало.

ne. glumim. moderni nacionalizam je triper. ni š od negovanja narodne baštine i ljubavi prema rodu užem. svaka je nacionalna ideologije samo surogat za istinsko rodoljublje i izvornu etničku baštinu. kad nekoga voliš nemaš šta javno to pokazivati niti dugoga mrzeti. to treba da je istinsko stanje u tebi.

što se nas srba tiče trebamo da negujemo svetosavlje, narodne običaje i govore roda svoga. da se pmažemo i štitimo. a činimo li to?

da bi me bolje razumeo: nacionalizam kakav imaju nemci ili hrvati ili ukrajinci nije potreban srbima. nikome.
- - - - - - - - - -

citirao sam deo tvoga posta i pitao sam te da objasniš boldovano. ako ti treba ceo post on je tamo gde si ga postavio.
:hahaha:
Манипулант, ко да ја не знам где ми је пост.

С ким би ови да ратују и кога да приводе под своју власт.:cool::per:

Почетна
ГлобОтпор
Quo Vadis, Orbi?
Порошенко упутио против Коломојског два батаљона националне гарде

Порошенко упутио против Коломојског два батаљона националне гарде

16:45 23.03.2015.
0 коментара
Штампај

ИМА ИНДИЦИЈА ДА СУ ПРИПАДНИЦИ НЕКИХ БАТАЉОНА
ИЗ ДОНБАСА КРЕНУЛИ ПРЕМА КИЈЕВУ

Седиште компаније „Укрнафта“

ВЕЋИ број бораца украјинских добровољачких батаљона напустио је зону ратних дејстава у Донбасу и хитно се упутио у Кијев с оружјем у рукама, наводи агенција РИА Новости, позивајући се на украјинске медије.

Није искључено да је тај демарш повезан са сукобом око компаније „Укрнафта“.

Претходно је врховна Рада Украјине лишила тајкуна Игора Коломојског, губернатора Дњепропетровске области, контроле над том компанијом, сада се кључни пакет акција налази у рукама државе, а бизнисмену припада само 42 одсто акција.

Проблем је настао око поделе профита и исплате дивиденди.

Коломојски је јуче дошао у седиште компаније са наоружаним људима како би оданде избацио новог руководиоца, а зграду „Укрнафте“ су блокирали наоружани људи у маскирним униформама.

Како је саопштила телевизија „112 Украјина“, наоружани људи су рекли да су припадници батаљона „Дњепар 1“.

По мишљењу посланика Врховне Раде Сергеја Лешћенка, тиме је „Коломојски изазвао (шега државе Петра) Порошенка“.

Кијевски медији су истовремено објавили да је шеф државе Петар Порошенко у Дњепропетровск упутио два батаљона националне гарде, а све војне јединице у том великом граду ставио у стање приправности.

Батаљони националне гарде су доведени из градова Житомир и Черкаси и имају наредбу да штите најважније државне институције и објекте и „јавни ред“.

„Укрнафта“ је највећа украјинска компанија, која производи више од 80 нафте која се вади у земљи.

-7.jpg

http://rusvesna.su/recent_opinions/1427126788

Kolomojski pravi majdan u Dnjepropetrovsku.

Vecnia oligarha u Ukrajni je bankrotiralo, ostali su samo Porosenko i Kolomojski, i naravno njihovi robovi. Sad je rat izmedju Kolomojskog i Porosenka presao u ostru fazu. Kolomojski je poslao svoje bataljone na Kijev, zamrzo je Porosenkov racun u svojoj Privat banci, krenuo je da pravi odbranu oko Dnjepropetrovska i najvaznje, poceo je da prica o separatnom miru sa donbasom, kako bi se obracunao sa Porosenkom. Za sada je to rekao jedan od njegovih robova, kad su otimali UkrNeft od Porosenka u Kijevu, ali i on je bio tu i pozitivno je reagovao na to.

Znaci rat prelazi dublje u Ukrajnu.

Vecnia oligarha u Ukrajni je bankrotiralo, ostali su samo Porosenko i Kolomojski, i naravno njihovi robovi. Sad je rat izmedju Kolomojskog i Porosenka presao u ostru fazu. Kolomojski je poslao svoje bataljone na Kijev, zamrzo je Porosenkov racun u svojoj Privat banci, krenuo je da pravi odbranu oko Dnjepropetrovska i najvaznje, poceo je da prica o separatnom miru sa donbasom, kako bi se obracunao sa Porosenkom. Za sada je to rekao jedan od njegovih robova, kad su otimali UkrNeft od Porosenka u Kijevu, ali i on je bio tu i pozitivno je reagovao na to.

To je to ! Mickie.
3 Hijene ostale nad lešom Ukraine : Jenki/Porošenko/Kolomojsk

Tužno !

Priča se da Ahmetov finansira (i) Novorusiju...

Izgleda borba na smrt. Porosenko objavio da ce da rasformira Kolomojsinu privatnu armiju, a to je ovome gore nego smrt. Kazu da se sprema i krivicna prijava i zatvor. Znaci maksimalni ulozi.Rat na istrebljenje.

...да само хоће.....сваки испред своје војске, па до краја.......а победника.....дотући моткама....

http://rusvesna.su/recent_opinions/1427135679

Kaze jedan od robova Kolomojskog da je Porosenko objavio rat njihovom "timu" jer je porosenko obecao putinu da unisti desni sektor i kolomojskog. Kaze to je deo minskog ugovora.

Ukrajina ce na kraju "pasti"

Tada ce u igru uci Poljska na celu se zemlja OKO Rusije!

I zemlje oko Rusije ce pasti...

Tada ce u igru uci CELA EVROPA....:rtfm:

I tada ce biti rat nikada vidjen do sada....

Amerika ce ostati IZVAN...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back