Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Tako je. Potrazi snimke od prosle godine kada je masa ljudi bila zauzela gradsku kucu i prakticno preuzela vlast. Fantasticni snimci. Imali su velike pro-ruske demosntracije koje su trajale danima i n kraju dovele do pobede. Kasnije je CIA uz domace izdajnike angazovala ogromne snage, pohapsila hljade ljudi i ipak na kraju okupirala Harkov...

Secam se. Harkov bi Armije DNR i LNR docekao kao oslobodioce, u to nema sumnje. Samo se nadam da ce krenuti lokalna pobuna u skorije vreme.

Pacificirani su, osim šačice terorista koja planira postavljati bombe.

S njima se treba nemilosrdno obračunati, i Harkov nije nikakav problem za Kijev.

Teroristi su ukrajinski "dobrovoljacki" bataljoni koji izigravaju serife po proruskoj regiji kakva je Harkovska. Evo, dobro poznati terorista Jaros optuzuje inace veoma korektnog i pomirljivog gradonacelnika (mislim da je Jervrej u pitanju) Harkova da stoji iza ovog napada. Nadam se samo da ce Harkov biti oslobodjen uz mnogo manje krvi nego Donjeck i Lugansk. Ukrajinska vlada tu nema podrsku i Harkovska narodna republika ima perspektivu, samo je potrebno da se zapocne pobuna koju bi kasnije pomogle Armije DNR i LNR posto oslobode svoje Republike. Koliko ce vremena biti potrebno za to ne znam, ali ako je 500 ljudi spremno da aktivno podrzi Majdan jasno je na cijoj je strani narod Harkova.

Za Knin i Vukovar su imali

Vukovar se dobili mirnim putem 1998,kad ne znas cinjenice ne komenterisi,sto se tice Knina,njega ste dobili posle povlacenja a ne borbi,razlog povlacenja je izdaja zna se koga a i nedostatak municije!HBio sam tamo i znam kakve ste junacine,znali ste samo da ubijate stare nepokretne ljude,a kada su vasi junaci nailazili na bilo kakav otpor bjezali su kao pickice,znam dosta stariji ljudi koje ste mucki poklali po mnogim selima,neki od njih su moji rodjaci...ali sta ocekivati od ustasa

Poslednja izmena:
Secam se. Harkov bi Armije DNR i LNR docekao kao oslobodioce, u to nema sumnje. Samo se nadam da ce krenuti lokalna pobuna u skorije vreme.

Neće, i ne može: policija se sigurno neće ponašati nježno kao kod Majdana.

Teroristi su ukrajinski "dobrovoljacki" bataljoni koji izigravaju serife po proruskoj regiji kakva je Harkovska. Evo, dobro poznati terorista Jaros optuzuje inace veoma korektnog i pomirljivog gradonacelnika (mislim da je Jervrej u pitanju) Harkova da stoji iza ovog napada. Nadam se samo da ce Harkov biti oslobodjen uz mnogo manje krvi nego Donjeck i Lugansk. Ukrajinska vlada tu nema podrsku i Harkovska narodna republika ima perspektivu, samo je potrebno da se zapocne pobuna koju bi kasnije pomogle Armije DNR i LNR posto oslobode svoje Republike. Koliko ce vremena biti potrebno za to ne znam, ali ako je 500 ljudi spremno da aktivno podrzi Majdan jasno je na cijoj je strani narod Harkova.

Teroristi su u svakom kutku kugle zemaljske oni koji ne priznaju aktualnu vlast i oružano se bore protiv nje: bila to Rusija, Ukrajina, Srbija, Hrvatska, SFRJ ili bilo tko deseti.

Pitanje koje je bitno je koliko njih je spremno dati vlastite živote za to da budu dio Rusije ili Novorusije.

Zasto rusoFili misle da iza ovoga ne stoji njihova majka Rusija i njihov voljeni Putin?Verovatno zato sto je Rusija pojam demokratije a Putin olicenje dobrote,cednosti i postenja.Mora da je jadno biti zatucan.

- - - - - - - - - -

Zato mu i kazem,jer ova *** *** *** očigledno živi u prošlom veku..
Не кажеш, стандардно си направио будалу од себе.

Poslednja izmena od moderatora:
Tako je ,tako je Mustafa,nego reci ti meni kad će se osloboditi Lavov,kad ce trupe da udju u Harkov..Ajde please,prenesi šta kazu partizani...:hahaha:

E, a je li Ugljanin već doveo NATO u Pazar, prenesi nam ovde šta kaže novi muslimanski vođa? I šta bi, pukle nade oko ukrajinske ili američke vojske u Moskvi, pa sad izmišljamo nove ciljeve? Kada bi sutra Harkov bio oslobođen, verovatno bi pitao kad će Rusi doći u Lisabon, pod uslovom da znaš gde je to...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back