OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
Evo ih ovde traže obećane pare...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PrevodБасурин: ДНР и ЛНР могут выйти из минских соглашений при обстрелах карателями городов Новороссии
19 февраля, 22:12 поделиться:
319122
Басурин: ДНР и ЛНР могут выйти из минских соглашений при обстрелах карателями городов Новороссии
Сообщение от Эдуарда Басурина.
ДНР и ЛНР могут выйти из минских соглашений, если Киев продолжит обстрелы городов. В случае если украинские силовики продолжат обстрелы позиций ополчения и городов Донбасса, ЛНР и ДНР оставляют за собой право выйти из минских договоренностей.
![]()
Колико сам разумео, а то би било добро, Порошенко тражи "плаве шлемове" , но они нису обухваћени споразумом из
Минска, што је Путин нагласио, стим што Кијев не прихвата да у састав уђу војници Русије....али је и зачкољица да у
СБ , где би се донела таква одлука, Русија, својим статусом у њему, има право ВЕТА...!?
Prevod
Tako i treba.Ako Kijev nastavi sa granatiranjem gradova Novorusije, DNR i LNR zadržavaju pravo da izađu iz sporazuma u Minsku.
Ako Kijev nastavi sa granatiranjem gradova Novorusije, DNR i LNR zadržavaju pravo da izađu iz okvira sporazuma u Minsku.
Ja sam ovde vec 78 puta pisao da najmanje 80% ljudi nezna ruski.Хвала ти што си био бржи од мене, али стварно мислим да се са овим тражењем превода мало превише инсистира.
Ja sam ovde vec 78 puta pisao da najmanje 80% ljudi nezna ruski.
Brate u srbiju se ruski ucio samo u vreme komunizma nazalost a sto se tice engleskog zna ga bar 90%Без и најмањег доказа за ту тврдњу. Такође није много релеванто, јер ја мофгу да тврдим да седамдесет % људи не зна енглески, а за енглески нико не тражи превод.
Такође постоји постоји и помагало у Гугле преводиоцу , штп маколико то помагало било лоше, за овако кратке изјаве итекако може да послужи.
Nek im je sa srecom, jos malo pa na mariupolj. Laku noc.Jos je jedna kota oslobodjena :
Brate u srbiju se ruski ucio samo u vreme komunizma nazalost a sto se tice engleskog zna ga bar 90%
Porosenko deli ordenje "Naziva Heroja" vojnicima koji su medju prvim pobegli:

Neće, Ameri ih obučavaju i to će trajati neko vrijeme, dok se vojska ne konsolidira.
Snimak sukoba sa prve linije fronta u Debaljcevu. Verovatno su ovo ukopani strani placenici koji znaju sta ih ceka kada ih se Rusi dokopaju. Sasvim je jasno da Rusija treba da svom silom razbije ukronatovce i otvoreno se umesa u sukob.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/472687/VIDEO-Snimak-sukoba-sa-prve-linije-fronta-u-Debaljcevu