Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Басурин: ДНР и ЛНР могут выйти из минских соглашений при обстрелах карателями городов Новороссии
19 февраля, 22:12 поделиться:
319122
Басурин: ДНР и ЛНР могут выйти из минских соглашений при обстрелах карателями городов Новороссии

Сообщение от Эдуарда Басурина.
ДНР и ЛНР могут выйти из минских соглашений, если Киев продолжит обстрелы городов. В случае если украинские силовики продолжат обстрелы позиций ополчения и городов Донбасса, ЛНР и ДНР оставляют за собой право выйти из минских договоренностей.

---12.jpg

19 февраля, 22:12 поделиться:
319122

Сообщение от Эдуарда Басурина.
ДНР и ЛНР могут выйти из минских соглашений, если Киев продолжит обстрелы городов. В случае если украинские силовики продолжат обстрелы позиций ополчения и городов Донбасса, ЛНР и ДНР оставляют за собой право выйти из минских договоренностей.

---12.jpg
Prevod

Колико сам разумео, а то би било добро, Порошенко тражи "плаве шлемове" , но они нису обухваћени споразумом из
Минска, што је Путин нагласио, стим што Кијев не прихвата да у састав уђу војници Русије....али је и зачкољица да у
СБ , где би се донела таква одлука, Русија, својим статусом у њему, има право ВЕТА...!?

novorusi prihvataju plave slemove samo ako su iz rusije, kazakstana ili belorusije.javili juce na holandskoj tv, ali samo na liniji razdvajanja , ne na granici

Ja sam ovde vec 78 puta pisao da najmanje 80% ljudi nezna ruski.

Без и најмањег доказа за ту тврдњу. Такође није много релеванто, јер ја мофгу да тврдим да седамдесет % људи не зна енглески, а за енглески нико не тражи превод.
Такође постоји постоји и помагало у Гугле преводиоцу , штп маколико то помагало било лоше, за овако кратке изјаве итекако може да послужи.

Без и најмањег доказа за ту тврдњу. Такође није много релеванто, јер ја мофгу да тврдим да седамдесет % људи не зна енглески, а за енглески нико не тражи превод.
Такође постоји постоји и помагало у Гугле преводиоцу , штп маколико то помагало било лоше, за овако кратке изјаве итекако може да послужи.
Brate u srbiju se ruski ucio samo u vreme komunizma nazalost a sto se tice engleskog zna ga bar 90%

Brate u srbiju se ruski ucio samo u vreme komunizma nazalost a sto se tice engleskog zna ga bar 90%

nije valjda da nemozes da ukapiras kad citas ruski? ja neznam 100% srpski ali razumem dosta ruski kad procitam

- - - - - - - - - -

Porosenko deli ordenje "Naziva Heroja" vojnicima koji su medju prvim pobegli:

ima nekih indicija da to uopste nisu oni sto su pobegli iz kotla, nego oni sto se nalaze na ivicama kotla.tako bar kazu ovde neki reporteri.oni sto su zarobljeni su moralno i fizicki ruine od ljudi , a ovi su malo drcni i dobro se drze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back