Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
EU i USA nikome olako ne daju ogromne količine novca nego daju manje i onda očekuju od neke zemlje da ona to sama umnoži svojim radom. Ukrajinci moraju biti poprilično produktivan i vredan narod nakon ovog rata da bi se izvukli iz krize...Sa druge strane Rusija bi verovatno bila spremna da ih obasipa novcem više nego Ameri da su ostali na njihovoj strani, medjutim oni su već izabrali stranu odavno...

Ала си ти заблудео. Амери да дају да би својим радом умножио оно што су ти дали?:zcepanje:

BUK će to malo teže skidati, ti mamlazi lete vrlo nisko.

I strašan oklop, taj može svašta preživjeti.
.

1) To je za standardnu rusku PVO glineni golub, uopste ne treba da budu noviji i moderniji sistemi.
2) Mozda zaista imaju nameru da ga ukljuce u borbe mada sumnjam jer se radi o prebacivanju tek desetak komada sto je za rat u Ukrajini smejurija
3) Kljucno pitanje za vas koji se lozite, ko ce da "vozi" ovo cudo, ukrajinski piloti sigurno nece jer nisi ni prosli pored ovih aviona. Ako mislite da ce USA piloti da teraju ove kante i jure ruske tenkove po Donbasu onda ste na intelektualnom nivou jednog jaguarkinog klona i to vas iskljucuje kao ozbiljnog sagovornika.
4) Konacno, mora se priznati da je ova kanta izuzetno dobra za jednu stvar a to je zasejavanje osiromasenog uranijuma kroz protivtenkovsku municiju koju intenzivno rasipa. Ako mislite da ce Rusija dozvoliti da se ruska zemlja djubri osiromasenim uranijumom onda opet vazi replika iz prethodne tacke.

Zakljucak, ovo cudo nece videti ratista u Novorusiji, dzabe se lozite

Poslednja izmena:
Odakle takve nebulozne ideje?

Pa pogledaj koji procenat teritorije BiH su kontolirali Srbi prije Dejtona, a koji kontorliraju sepovi.

Potpuno neusporedivo...
Поређење ти је смешно.
Путин је наутицајнији политичар света, а Милошевић да ли је био и у региону?
Русија има милионску војску и хиљаде најсавременијих авиона какве НАТО нема ни у најави.
Даље на чему си ти?

Слика говори више од речи :D

1gfW7x_MqPA.jpg

Super, reci mi koliko ste 1999 skinuli A-10 aviona.

Oko 50 komada, posle toga povučeni su sa svih bojišta SAD-ista, nema ih nigde van amerike za sada. Ako ih pošalju Ukrajini to će biti raskantavanje stare opreme nastala još sedamdesetih godina prošlog veka. Dosetili se SAD-isti da uvale staro ne efikasno gvoždje po dobroj ceni i udarili reklamu :ceka:

Bolje bi bilo da je i Krim predmet pregovora u paketu sa Novorusijom.
Ovako, ko zna šta moće da mu padne na pamet.
Možda kao Milošević što je pustio Krajinu niz vodu u zamenu za, ne zna ni on šta.

Ne znam zašto poredite MIloševića(koji je uvodio sankcije RS samo da bi se ulizao Zapadu) i Putina,sličnosti nema po meni!
S obzirom na medijsku mašineriju koju je imao protiv sebe Putin je odigrao veoma zrelo i iskusno bez naglih pokreta.
Sjetimo se samo do prije pola godine kako je navukao glavnicu Ukro snaga u kotlić i praktično ih samljeo,posle toga Ukri više nisu iti jedu ozbiljnu akciju izveli,nego naprotiv incijativu imaju Novorusi.
Po meni maestralna vojna i na pomolu politička pobjeda Rusije i Putina.Ostvario je svoje interese a pri tome je potpisao vrlo bitan gasi sporazum sa Turskom gde praktično Ukrajinu izbacuje iz priče.
Bilo je i vrijeme ako mene pitaš,dosta je tetošio Ukrajince,imali su sve privilegije,zato su i postali interesantni Zapadu.Skontao je to Putin...
Videćeš kako će interesovanje Zapada vrlo brzo splasnuti tamo nekada oko 2019-e kada se ugasi ruta gasa preko Ukrajine....

Naravno da moraju imati podršku, ali opleteš ga PAM-om a ovaj ne pada.

Jesi čuo kako im zvuče rafali? Mislim da se lagano usereš nakon toga...

Da, onaj njegov ozloglaseni rotacioni top. Kad pocne da roka, tu trava ne raste. Trebao si da vidis kako ravna sumske predele, zlo......

- - - - - - - - - -

Super, reci mi koliko ste 1999 skinuli A-10 aviona.

Nijedan, odnosno, jedan smo ostetili...

Da, onaj njegov ozloglaseni rotacioni top. Kad pocne da roka, tu trava ne raste. Trebao si da vidis kako ravna sumske predele, zlo......

- - - - - - - - - -

Nijedan, odnosno, jedan smo ostetili...

A-10 Тандерболт II: око 44 при крају рата, суделовали су у откривању циљева. Један погођени A-10 од стране ракете "СА-13" успео је да присилно слети крај Скопља.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back