- Poruka
- 2.553
Vreme je za sedmu temu o Ukrajini.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod gurbeta ništa novo, čerga ko čerga omašuje se počesto!!!![]()
Tebi se izgleda bas gleda treci svetski rat,
sta da ti kazem, vodi racuna sta zelis jer velike su sanse da ti se zelja i ispuni
... problem je u tome sto ni ti (to me bas briga) ali ni ja (e to me vec itekako brine) necemo moci da se kuckamo i bockamo preko neta dok drugi ginu. Veliko sranje ce nas sve podaviti uopste nece biti bitno sta je ko zeleo i hteo.
Dok jos nije pao katanac
École Libre @ecolelibre 11m11 minutes ago
@mennohulshof Apparently, fighting is nearing #Artemovsk #Artemivsk . Fighting reported in #Kurdyomivka #Kurdyumovka, 10km S
Ima li istine u ovome?
Ova Huntina Vlada ima snagu osrednje MZ, jedino sto ih drzi u zivotu su Amerikanci. Potpune marionete i klovnoviDobro je sto ce Ajdar nastaviti sa "borbom"
Izlazi to iz tvojih spoznajnih kapaciteta, ..ne lupetaj!
Nije njihov motiv Amerika, niti su njihove marionete, nikad ti gurbete spoznati nećes da su oni marionete sopstvene mržnje prema Rusima
i da njima ljeka nema, do li ognja!!!!
Ukrajince treba naoružati, obučiti i organizirati.
Poraz ideje Novorusije upravo jest sprečavanje svjetskog rata.
?
Kresini zivci rulez![]()
Pokrštenjak, .....davno je njih ko i hrvate, Vatikan naoružao mržnjom prema Rusima, odnosno Srbima!!!!
To sjeme vatikanskog zla, danas izniklo u ustaše i banderaše, ....samo se ognjem može sažeći!!!
Odnos Banderaša prema Hitleru je bio identičan kao odnos četnika prema Hitleru.
Odnos Banderaša prema Hitleru je bio identičan kao odnos četnika prema Hitleru.
Sad lupas gluposti, uz duzno postovanje.
Sto se tice Kramatorska, sam znas da je to budalastina i da je vecina ovde svesna toga.
Ukrajince treba naoružati, obučiti i organizirati.
Poraz ideje Novorusije upravo jest sprečavanje svjetskog rata.
U vezi Bandere ću ti kasnije napisati jedan ozbiljniji post, budući da nemaš pojma o toj tematici, sve što znaš je s Krste.
U vezi Bandere ću ti kasnije napisati jedan ozbiljniji post, budući da nemaš pojma o toj tematici, sve što znaš je s Krste.