Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - VI deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pohvatani su. :hvala:

1557465_715142878567101_2750189025552042421_n.jpg

:lol:

Црна фашистичка тројка.

U čemu je problem?

NATO se pažljivo odnosi prema svojim vojnicima, daleko pažljivije nego što to rade Ukrajinci, Hrvati, Srbi ili Bosanci, i pažljivije nego to rade Rusi, dakle, NATOu život njegovog vojnika više vrijedi nego ruskoj vojsci život ruskog vojnika.

Slobodno me citiraj koliko god želiš.
NATO nema vojsku doraslu Putinovoj.

U čemu je problem?

NATO se pažljivo odnosi prema svojim vojnicima, daleko pažljivije nego što to rade Ukrajinci, Hrvati, Srbi ili Bosanci, i pažljivije nego to rade Rusi, dakle, NATOu život njegovog vojnika više vrijedi nego ruskoj vojsci život ruskog vojnika.

У преводу, неће се усудити да уђу у веће сукобе са Русима..

Nemojte prijavljivati taj post. Neka stoji. Evo ga i u jpg formatu pa ga sačuvajte i citirajte.

1409947982-957-x-358px-nato mali.JPG

У његовом посту јеееее фашизам до сржи а после прича како није фашиста. Зло од човека.
Иначе, Гуми фашисто, људски живот нема цену. Томе ме је мајка учила од малена.

NATO nema vojsku doraslu Putinovoj.

Ne znam po kojoj računici, ali nije ni bitno, kao što sam rekao, NATO vojnik mnogo vrijedi, i NATO bira bitke koje može lako i jednostavno dobiti.

- - - - - - - - - -

У преводу, неће се усудити да уђу у веће сукобе са Русима..

Naravno da neće.
Čemu?
Di je interes?

šta lupaš. ne podržavaju je ni oni koji to javno rade. samo formalno radi vlastitih intersa i radi mnjenja koga moderiraju. gotovo sigurno na parošenka, turčinova, jacenjuka ...gledaju s prezirom... niko ne volI gnjide.

Mene više zanima zašto komšije podržavaju separatiste: i u Ukrajini, pa čak i papiste u Škotskoj, što je potpuno uvrnuto. :roll:

Mene više zanima zašto komšije podržavaju separatiste: i u Ukrajini, pa čak i papiste u Škotskoj, što je potpuno uvrnuto. :roll:

"ovde nećeš naći ni jednog forumaša koji mrzi Ukrajince ......nešto drugo je u pitanju kao i priča o gasu .......Srbi su istorijski na strani pravde ...svaki put i uvek -----ako imaš nekih problema u vezi te aksiome , samo pogledaj na čijoj su strani Srbi i za koga navijaju i nikad nećeš pogrešiti ."

U čemu je problem?

Da, strašno, 40% američkih i britanskih vojnih veterana pati od hroničnog tinitusa, pa opet, oni neće da izdvoje ni dolar za istraživanje tinitusa... istraživanje tinitusa u US i UK se finansira skoro isključivo iz skromnih privatnih donacija... a troše stotine milijardi dolara za naoružanje - nove avione, rakete, tenkove, brodove...

Мене занима зашто је рватска одувек била на страни зла?

Свеже компоноване вештачке нације настале на сумњивим митовима и легендама немају могућност распознавања доба и зла. А увек су у жељи да се самодоказују да су велики, битни и значајни.
У сваком случају то је тежак психолошки синдром који може некако да се превазиђе у најбољем случају так за неких 500 година под условом да некако опсатну.
Ако све то некако превазиђу можда за неких 1000 година постану чак и народ.

Није само ствар у опремљености руске војске, већ Руси имају оно што западњаци никада нису имали - храброст и веру у правду.

A zamisli šta ima američki vojnik kada zna da će se pokrenuti cijela armija, potrošili zilion dolara, upregnuti svu silu satelita, aviona, helikoptera, dronova i obavještajaca, samo zato da te izvuku živog s neprijateljskog teritorija.

Zamisli kakav je tek to motiv!

Kod Amera, za razliku od Rusa, tu nikakve kalkulacije nema - i to nije samo u holivudskim filmovima.

Da, strašno, 40% američkih i britanskih vojnih veterana pati od hroničnog tinitusa, pa opet, oni neće da izdvoje ni dolar za istraživanje tinitusa... istraživanje tinitusa u US i UK se finansira skoro isključivo iz skromnih privatnih donacija... a troše stotine milijardi dolara za naoružanje - nove avione, rakete, tenkove, brodove...

Колико су им битни војници говори и цифра од више од 100 000 вијетнамских ветерана који су извршили самоубиство, већина као бескућници.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back