Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - VI deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene više zanima zašto komšije podržavaju separatiste: i u Ukrajini, pa čak i papiste u Škotskoj, što je potpuno uvrnuto. :roll:

Ја лично желим да Русија буде што већа и са што више становника, а квазидржава Украјина је идеална да се на њен рачун Русија прошири на запад, бар делом да буде онаква каква је била некад.

Свеже компоноване вештачке нације настале на сумњивим митовима и легендама немају могућност распознавања доба и зла. А увек су у жељи да се самодоказују да су велики, битни и значајни.
У сваком случају то је тежак психолошки синдром који може некако да се превазиђе у најбољем случају так за неких 500 година под условом да некако опсатну.
Ако све то некако превазиђу можда за неких 1000 година постану чак и народ.

Misliš na brzo komponovanu Srbiju, nastalu od posrbljenih Bugara, Rumunja, Vlaha, Roma i dijelom Srba?
Beograd je npr. vremenski više bio bugarski grad nego srpski, a kad su ga zauzeli Turci je bio mađarska utvrda.
Mađari su ga zvali Nandorfehervar (Bugarski Bijeli Grad).

Mene više zanima zašto komšije podržavaju separatiste: i u Ukrajini, pa čak i papiste u Škotskoj, što je potpuno uvrnuto. :roll:
na pogrešnim postavkama ništa ne možeš razumeti kako treba. lepo sam te upozorio da ne činiš sebi medvedju uslugu.

te koje ti zveš separtistima su proruska braća pa ih zato normalni srbi podržavaju.vidiš prosto.
englezi su glavni svetski smrad. pa bi ovo mogao biti razlogom što imaju osećaja za škotske muke.

na pogrešnim postavkama ništa ne možeš razumeti kako treba. lepo sam te upozorio da ne činiš sebi medvedju uslugu.

te koje ti zveš separtistima su proruska braća pa ih zato normalni srbi podržavaju.vidiš prosto.
englezi su glavni svetski smrad. pa bi ovo mogao biti razlogom što imaju osećaja za škotske muke.
Nemoj tako!
Oni imaju drugačije mišljenje:D

11 / NEPOZNATI Engleski Vojnik - ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
12 / NEPOZNATI Engleski Vojnik - ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
13 / Arnold, Derek - ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
14 / Frame, Malcolm - ( England) - Poginuo za Hrvatsku
15 / "Frank" - ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
16 / Lambert, John (England ) - Poginuo za Hrvatsku
17 / "Mak" (England ) - Poginuo za Hrvatsku
18 / Mann, Anthony Grant ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
19 / McClutchey, Chris ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
20 / Richmond, Cody ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
21 / Rowley, John ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
22 / Skinner, Edmund( England ) - Poginuo za Hrvatsku
23 / Stallard, David ( England) - Poginuo za Hrvatsku
24 / Thomas, Christian ( England) - Poginuo za Hrvatsku
25 / White, Edward ( England ) - Poginuo za Hrvatsku

Šta niej Vatikan glavni smrad? :lol:

- - - - - - - - - -

Nemoj tako!
Oni imaju drugačije mišljenje:D

11 / NEPOZNATI Engleski Vojnik - ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
12 / NEPOZNATI Engleski Vojnik - ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
13 / Arnold, Derek - ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
14 / Frame, Malcolm - ( England) - Poginuo za Hrvatsku
15 / "Frank" - ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
16 / Lambert, John (England ) - Poginuo za Hrvatsku
17 / "Mak" (England ) - Poginuo za Hrvatsku
18 / Mann, Anthony Grant ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
19 / McClutchey, Chris ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
20 / Richmond, Cody ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
21 / Rowley, John ( England ) - Poginuo za Hrvatsku
22 / Skinner, Edmund( England ) - Poginuo za Hrvatsku
23 / Stallard, David ( England) - Poginuo za Hrvatsku
24 / Thomas, Christian ( England) - Poginuo za Hrvatsku
25 / White, Edward ( England ) - Poginuo za Hrvatsku

Slava herojima.

Misliš na brzo komponovanu Srbiju, nastalu od posrbljenih Bugara, Rumunja, Vlaha, Roma i dijelom Srba?
Beograd je npr. vremenski više bio bugarski grad nego srpski, a kad su ga zauzeli Turci je bio mađarska utvrda.

А Загреб је временски најмање био хрватски град, свега пар деценија...

Па незнам ... али знам да су Срби народ већ 15 векова ..... биће то и такозвани хрвати .... али тек за 14 векова и 80 година.

- - - - - - - - - -

Slažem se,poginuli na dan pre isplate "plaće"!

У минском пољу.

U čemu je problem?

NATO se pažljivo odnosi prema svojim vojnicima, daleko pažljivije nego što to rade Ukrajinci, Hrvati, Srbi ili Bosanci, i pažljivije nego to rade Rusi, dakle, NATOu život njegovog vojnika više vrijedi nego ruskoj vojsci život ruskog vojnika.

Slobodno me citiraj koliko god želiš.
и хитлер је тако мислио....
и зна се како је завршио:per:

Опет делиш вредност живота према националној основи? Фашизам?

Jok, nacizam.

- - - - - - - - - -

и хитлер је тако мислио....
и зна се како је завршио:per:

Nije Hitler tako mislio, on je nemilice žrtvovao svoje vojnike kada je imao i kada nije imao opravdanja za to.

Za razliku od danas američkog, njemačkog, francuskog ili engleskog vojnika.

Upoznao sam jednog Franciza i jednog Irca.
Generalno mogu reći da je tih stranih dobrovoljaca bilo zanemarivo.
I ono što sam siguran, je da nisu dobivali nikakvu veću plaću nego što sam je ja dobivao.
Znači da ih je više poginulo "za hrvatsku" nego što ih je u stvari i učestvovalo?
Pitam ovo pošto dobrovoljce na strani pro rusa nazivaš teroristima.
Jesu li i ti vaši bili teroristi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back