Хусар
Poznat
- Poruka
- 8.805
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NATO nema vojsku doraslu Putinovoj.U čemu je problem?
NATO se pažljivo odnosi prema svojim vojnicima, daleko pažljivije nego što to rade Ukrajinci, Hrvati, Srbi ili Bosanci, i pažljivije nego to rade Rusi, dakle, NATOu život njegovog vojnika više vrijedi nego ruskoj vojsci život ruskog vojnika.
Slobodno me citiraj koliko god želiš.
Zipa njihovog programa materet!Ubiću se majke mi,ko sve živi u Bosni!
---и само Бошњак сме да гузи Бошњака...има ту и варијација
Ко им смисли ово?
U čemu je problem?
NATO se pažljivo odnosi prema svojim vojnicima, daleko pažljivije nego što to rade Ukrajinci, Hrvati, Srbi ili Bosanci, i pažljivije nego to rade Rusi, dakle, NATOu život njegovog vojnika više vrijedi nego ruskoj vojsci život ruskog vojnika.
Nemojte prijavljivati taj post. Neka stoji. Evo ga i u jpg formatu pa ga sačuvajte i citirajte.
![]()
NATO nema vojsku doraslu Putinovoj.
У преводу, неће се усудити да уђу у веће сукобе са Русима..
Ne znam po kojoj računici, ali nije ni bitno, kao što sam rekao, NATO vojnik mnogo vrijedi, i NATO bira bitke koje može lako i jednostavno dobiti.
Зашто храните фашисоидног трола?
šta lupaš. ne podržavaju je ni oni koji to javno rade. samo formalno radi vlastitih intersa i radi mnjenja koga moderiraju. gotovo sigurno na parošenka, turčinova, jacenjuka ...gledaju s prezirom... niko ne volI gnjide.
Partizani Zaporožja i Dnepropetrovska ne priznaju obustavu vatre.
Mene više zanima zašto komšije podržavaju separatiste: i u Ukrajini, pa čak i papiste u Škotskoj, što je potpuno uvrnuto.![]()
Није само ствар у опремљености руске војске, већ Руси имају оно што западњаци никада нису имали - храброст и веру у правду.NATO nema vojsku doraslu Putinovoj.
Бегај бре фашисто, довољно си рекао. БУСТЕД што би рекли разбиљачи митова!
Mene više zanima zašto komšije podržavaju separatiste: i u Ukrajini, pa čak i papiste u Škotskoj, što je potpuno uvrnuto.![]()
U čemu je problem?
Istina boli, znam.
Jegba, ne želim ti lagati.
Мене занима зашто је рватска одувек била на страни зла?
Није само ствар у опремљености руске војске, већ Руси имају оно што западњаци никада нису имали - храброст и веру у правду.
Apsolutno ništa!Sramota je da se Srbi bore protiv Ukrajine.
Što su vam Ukrajinci krivi??
Da, strašno, 40% američkih i britanskih vojnih veterana pati od hroničnog tinitusa, pa opet, oni neće da izdvoje ni dolar za istraživanje tinitusa... istraživanje tinitusa u US i UK se finansira skoro isključivo iz skromnih privatnih donacija... a troše stotine milijardi dolara za naoružanje - nove avione, rakete, tenkove, brodove...
Hajd reci nam ti!?A zamisli šta ima američki vojnik kada zna da će se pokrenuti cijela armija, potrošili zilion dolara, upregnuti svu silu satelita, aviona, helikoptera, dronova i obavještajaca, samo zato da te izvuku živog s neprijateljskog teritorija.
Z