Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - VI deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Таман сам помислио да си нормалан саговорник.
Имају одређени број тих возила, али главно возило те врсте је ГАЗ ТИГАР, које Руси праве.
Овај други се није добро показао на проверама...
Što ga ne priupitaš za testove "talijana" na -60 stepeni?

3000rusa hebase mamu citavom NATO,EU i ostalim fasistima.3000 rusa razbi armiju jedne drzave od 45 miliona ljudi, koja se smatrala jednom od najjacih armija sveta.koja je to sramota zapadnom svetu. sad se vidi da somalija nije bila slucajnost . razbise im avijaciju, oklopne divizije, vojsku.

Није то баш тако.
Украјина која има око 4000+ тенкова није успела да угуши отпор побуњеника на самом почетку који је био мизеран, говорили су да имају савремене противт енковске системе...

Тако да није ствар у слабој Украјини него у слабом одзиву становништва, и распадном стању у држави. Да је Румунија, дајем пример, напала украјину лоше би се провела, јер би отпор био потпун. А овако држав која је била око двадесетог места по војној снази пала је далеко...

Preliminarno saslušanje u predistražnom postupku protiv kriminalca uhapšenog u izvršenju KD nema veze sa ženevskom konvencijom. U Ukrajini nije proglašeno ratno stanje kao i u Novorusiji koja nije niti potpisnica navedene konvencije. Ako imaš nešto protiv žali se upravi "You Tube". Dok god se klip nalazi na internetu njegova redistribucija nije zabranjena.

Dakle imaju "odriješene ruke" postupati sa zarobljenicima kako ih volja jer nisu potpisali te konvencije? :neutral:

Iraq nije uopce isao preko UN ali isto tako NATO nije sudjelovao u toj zemlji vec sano SAD na svoju ruku. Poanta posta je da Ukrajinska vlada moze pozvati NATO vojnike u svoju zemlju ako to bas zeli. To joj je pravo kao suverenoj zemlji.

Tvoj link oko Libije ne demantira nista sto sam rekao, naprotiv. Rusija u ovome slucaju nije imala muda uloziti veto.

Preliminarno saslušanje u predistražnom postupku protiv kriminalca uhapšenog u izvršenju KD nema veze sa ženevskom konvencijom. U Ukrajini nije proglašeno ratno stanje kao i u Novorusiji koja nije niti potpisnica navedene konvencije. Ako imaš nešto protiv žali se upravi "You Tube". Dok god se klip nalazi na internetu njegova redistribucija nije zabranjena.

Ne kažem ja da ti kršiš konvenciju, nego je krši onaj ko je inicijalno pustio klip.
I te formalnosti oko proglašavanja rata su samo formalnosti - rat nije bio proglašen ni u RH. Pa? Svejedno imaš ratne zločine i ratne zločince. Misliš d to nisu jer nije proglašeno ratno stanje?

Ovaj na klipu je ratni zarobljenik, i imam pravo očekivati prema njemu tretman kao prema ratnom zarobljeniku.

Juče je predstavljen Projekat "Stena"

The action plan Rebuilding Ukraine posted on the Cabinet website says: "Project Stena: construction of a reliable fortified border between Ukraine and Russia. Within six months."
http://www.interfax.com/newsinf.asp?id=534165

10250169_10152635825914831_547780275197152619_n.jpg

Iraq nije uopce isao preko UN ali isto tako NATO nije sudjelovao u toj zemlji vec sano SAD na svoju ruku. Poanta posta je da Ukrajinska vlada moze pozvati NATO vojnike u svoju zemlju ako to bas zeli. To joj je pravo kao suverenoj zemlji.

Tvoj link oko Libije ne demantira nista sto sam rekao, naprotiv. Rusija u ovome slucaju nije imala muda uloziti veto.
bajke , nece sila na silu .
,nato nece da salje svoje ljude u jedan tezak rat . Ovako ce bez ispaljenog metka da dobiju ukrajinu kao saveznika .

• Podržavam
Reactions: SUL

Pa vidiš da ih mole na koljenima ali nije ni Nato sisao veslo,nisu ludi da ginu za interes Ukrajine kada ima mesa i napaljenih fašista koliko hoćeš.Mada danas već manje jer ih je barem pola ostalo sprženo na svetoj zemlji zvanoj Novorusija! ;)

Poslednja izmena:
Evo ti promo klip bataljona "Azov" pa pitaj nekoga od njihovih za ženevsku konvenciju. Oni su naoružana jedinica regularnih snaga Ukrajine koje sprovode ATO.

[video=youtube;9E9wXKmFaOc]https://www.youtube.com/watch?v=9E9wXKmFaOc&index=5&list=UUewl92lzIMDO8QiA YOQ2d8w/video]

Oni se izgleda vode time kako nije proglašeno "ratno stanje" što je isto gluposti... :neutral:

Ne kažem ja da ti kršiš konvenciju, nego je krši onaj ko je inicijalno pustio klip.
I te formalnosti oko proglašavanja rata su samo formalnosti - rat nije bio proglašen ni u RH. Pa? Svejedno imaš ratne zločine i ratne zločince. Misliš d to nisu jer nije proglašeno ratno stanje?

Ovaj na klipu je ratni zarobljenik, i imam pravo očekivati prema njemu tretman kao prema ratnom zarobljeniku.

Ajd ne kenjaj Gumi!A ono iživljavanje američke vojske nad zarobljenicima Gvantanama,u Iraku i još trofejno slikanje,kako se to zove?Ajd ne lupaj i ne glumi ludilo! :D

Snage Novorusije zarobljene vojnike razmjenjuju i bez reciprociteta vraćaju na teritoriju pod kontrolom ukrajinske države. O postupanju ukrajinskih snaga bezbjednosti prema zarobljenim pripadnicima milicije Novorusije neću komentarisati. Tek o stranim novinarima bi se imalo šta pisati a i pisano je. Civile ne pominjem. Mnoštvo fotografija i napisa je postovano.

nije zaključivanje za tebe.)

vidi vako.

lideri novorusije su objavili da nakon potpisivanja protokolsa ne odustaju od razlaza sa ostatkom ukrajine. nezavisnost je i dalje njihova legitimna politička opcija. nastavlja se.

parošenko je potpisao da tако što neće više sprečavati silom. ostaju mu dakle druge metode.

jedna je da dubi na glavi. a druge?
Druga mogućnost je da organizira vojsku na način da liči na vojsku i da za par dana osigura ukrajinske granice.
Osim maravno Krima, to će morati pričekati.
šta misliš zašto se ljudi lako vezuju za tudje ideje/ideologije?
to je stoga što su svoje neurone i sinapse spuckali na te ideje/ideologiju. svaka ideja ima svoj reprezent u njihovoj tintari. to postaje njihov način razmišljanja. doživljavaju ih kao svoje.
što je učenje koje ugradjuju u sebe lošije to ljudi bezveznije bacaju svoje neurone i sve manje ispravno razmišljaju
zar te nisam lepo pitao koja je druga metoda a da nije rat? :think:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back