Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - V deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
30493_900.jpg

Искључене градске камере у Маријупољу!!!!
http://webcam.guru.ua/city/Mariupol/339/

Pa da, kad je neko ukrade, onda je i isključi. :lol:

Камера была украдена, в ближайшие дни постараемся установить новую камеру
За происходящим в центре Мариуполя Вы можете следить на камере Подземного перехода

A da?
Ajde, da vidim dokaz da je to napravila ukrajinska vojska, a ne proruski teroristi.

Svi napadi su se desili sa teritorije koja je tada po tvrdnjama obe strane bila pod kontrolom ukrajinske vojske, verovatno si zaboravio i dva ubijena ruska vojnika na teritoriji Rusije, no dobro, napadi amnezije i selektivno pamcenje jesu karakteristicni za stranu koja gubi rat.

Znam da ce me napasti zbog ovoga ali tako se i cica Draza niceg nije secao kad je dopao komunistickog suda. Ostala i izreka od tada, "ne seca se nista ko cica Draza".
Polako, setice se svega, ima dokumenata, ima i svedoka. Ozbiljno se radi na prikupljanju dokaza za tuzbe koje ce uslediti.

U borbama za Marupolj poginulo 50 ukro- nacista , unistena 4 BOVa , 11 vojnih automobila , 1 logisticka baza .... 3 ukro- nacista su zarobljena ...

В боях под Мариуполем убиты около 50 украинских силовиков

До 50 человек за сутки потеряли убитыми и ранеными в боях под Мариуполем подразделения украинских вооружённых сил. Уничтожено четыре бронетранспортёра, 11 автомобилей, а также склад с горюче-смазочными материалами, сообщают в штабе армии Новороссии.

По данным штаба, три бойца национальной гвардии захвачены в плен.

http://www.rusnovosti.ru/news/339400/

Pa da, kad je neko ukrade, onda je i isključi. :lol:

Камера была украдена, в ближайшие дни постараемся установить новую камеру
За происходящим в центре Мариуполя Вы можете следить на камере Подземного перехода
И све камере украли?
Мариуполь - все вебкамеры:
1000 мелочей
Аляска центр (ул. Гранитная)
Вид на ММК "Азовсталь"
Детский лагерь "Сопино"
Детский сквер Лукоморье (Камера 1)
Детский сквер Лукоморье (Камера 2)
Детский сквер Лукоморье (Камера 3)
Детский сквер Лукоморье (Камера 4)
Детский сквер Лукоморье (Камера 5)
Детский сквер Лукоморье (Камера 6)
Компьютерный клуб ComBat
пpоспект Ленина
перекресток ул. Зелинского и пр. Ленина
Площадь перед горисполкомом
Подземный переход
Станция Windsport
Театральная площадь (Драмтеатр)
ул. Николаевская
ул. Торговая
Экстримпарк

И украли усред бела дана поред гомиле људи на улици? Пре 15 минута сам гледала шта се дешава у Мариупољу.
Ајде, не лупетај.

Svi napadi su se desili sa teritorije koja je tada po tvrdnjama obe strane bila pod kontrolom ukrajinske vojske, verovatno si zaboravio i dva ubijena ruska vojnika na teritoriji Rusije, no dobro, napadi amnezije i selektivno pamcenje jesu karakteristicni za stranu koja gubi rat.

Znam da ce me napasti zbog ovoga ali tako se i cica Draza niceg nije secao kad je dopao komunistickog suda. Ostala i izreka od tada, "ne seca se nista ko cica Draza".
Polako, setice se svega, ima dokumenata, ima i svedoka. Ozbiljno se radi na prikupljanju dokaza za tuzbe koje ce uslediti.

Ne lupaj, granate su padale po ruskoj teritoriji isključivo sa dijela koji kontroliraju proruski teroristi.
Zašto bi zaboravio dva ubijena vojnika?
I njih su ubili teroristi, s namjerom da nekako isprovociraju Rusiju da se umiješa.

- - - - - - - - - -

Nesto mi se sprchili ovi kotlici, sad su vise ko dzezve za kafu

To je dakle mapa koja pokazuje da je teritorija Novorusjie 100% veća nego na početku augusta? :roll:

Ukri bježe u grad,kriju se u stambenim zgradama,uveliko dezertiraju i mole stanovništvo da ih prime u stanove i daju civilnu odjeću...to je zadnja informacija!Ja nemam pticu nego mozak!
L_JzIPskppM.jpg
presvlacenje u civilke je najispravnija odluka. i hrabra. nije lako okrenuti ledja ludoj komandi.

na otvorenom nemaju sta traziti. u gradskim borbama jos manje.

Poslednja izmena:
И све камере украли?
Мариуполь - все вебкамеры:
1000 мелочей
Аляска центр (ул. Гранитная)
Вид на ММК "Азовсталь"
Детский лагерь "Сопино"
Детский сквер Лукоморье (Камера 1)
Детский сквер Лукоморье (Камера 2)
Детский сквер Лукоморье (Камера 3)
Детский сквер Лукоморье (Камера 4)
Детский сквер Лукоморье (Камера 5)
Детский сквер Лукоморье (Камера 6)
Компьютерный клуб ComBat
пpоспект Ленина
перекресток ул. Зелинского и пр. Ленина
Площадь перед горисполкомом
Подземный переход
Станция Windsport
Театральная площадь (Драмтеатр)
ул. Николаевская
ул. Торговая
Экстримпарк

И украли усред бела дана поред гомиле људи на улици? Пре 15 минута сам гледала шта се дешава у Мариупољу.
Ајде, не лупетај.

Камере су велика опасност за њих!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back