Bren
Elita
- Poruka
- 23.840
NIje mi jasno kuda beže iz tenkova. Zar nije logično da možeš brže da bežiš u tenku nego peške?
I 100 puta ima brže da shebu. I ispeku ko zeca na ražnju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIje mi jasno kuda beže iz tenkova. Zar nije logično da možeš brže da bežiš u tenku nego peške?
Ne znam za konkretno ove jedinice. Ako je tako, onda mozda nisam u pravu, tj. namerno ih pustaju.
Ja ne zaboravljam civile tako lako,oni su a kraju krajeva najviše i stradali
Donjeck danas,opet po civilima i onda se pitate zašto,kako to?Pušku u ruke i tjerat gamad fašističku!
Pazi, većina tih običnih vojnika je protiv rata i na silu su dovedenu u Dombas...
Pa, čekaj, ovaj boldovani je bio u Donjecku dok je Strelkov bio u Slavjansku i navodno je opstruirao pomoć Strelkovu. Ja sam razumela da su na suprotnim stranama i da je upravo Strelkov doveo u red Donjeck i najurio ovoga nazad u Moskvu. Mada, priznajem, nisam baš pažljivo ispratila taj pozadinski politički deo.
Juče je Mazgavoj izdao jedno saopštenje u kome strahuje od izdaje političkog dela na pregovorima u Minsku. U tom saopštenju kaže da on ostaje veran i dosledan idejama Strelkova.
Neznam samo kako bi se na ovo gledalo da su vojnici iz Donbasa ovako tukli po Kijevu ili Lavovu
Putin misli da je Petar Veliki.
Budala je imala uključenu blokadu gibnjeva. Ostala mu uključena kad je izašao iz neke njive. Nema šanse da prevrneš vozilo sa 8 točkova kakvo je BTR nalijetanjem na ležećeg policajca osim u tom slučaju. Mlataranje volanom od straha se podrazumjeva.
Ekipa B92 i Aleksandra Godfroa nisu večeras imali izveštaj iz Mariupolja. Verovatno su napustili pre opkoljavanja.
E, da, kažu da je BIA na aerodromu sačekala naše četnike, priveli ih i ispitivali 5 sati. Izbrisali im sve fotke iz mob telefona. Sutra će neke novine to objaviti. Verovatno Vučićev službeni glasnik Informer.
Ove dobrovoljačke bataljone (Azov, Ajdar isl) sigurno neće puštati...
Malo o Mariupolju posto vidim da vas muce pitanja u vezi njega.
On je strateski veoma vazan i krenuce se u osvajanje ako se nebude postovalo primirje, to je ipak sve na visokim oficirima a ne na nama indijancima da odlucujemo , no danas je potvrdjeno da cemo tamo ici ,cekamo poziv i odmaramo .
Iz Mariupolja su pobegli , ali bukvalno pobegli donbasovci, i bataljon Azov barem ono sto je ostalo od njih.
U gradu su dobro opremljeni Ukrainci sa poprilicno municije, mogu dugo da se brane.
razlika izmedju naseg i njhovog zauzimanja naseljenih mesta je velika.
Oni su tukli sa distanci, nevazno gde su padale rakete i granate, a mi imamo sada vec ozbiljne izvidjace i korektore vatre, ne ozbiljne nego genijalce.
I za razliku od njih mi idemo peske sto ih uzasno plasi, u direktnom boju su velike kukavice, ne svi ima stvarno hrabrih i pravih vojnika za postovanje ali vecinom su kukavice.
O primirju pricaju a nama je javljeno da se i dalje dovozi tehnika vozovima prema gradu, jedan kolona je cak pokusala da dodje do grada ali su se malo preracunali.
Ima li kakvih vesti sa ovog nato samita u Velsu?
Биће Путин записан у историји ка већи од Петра.
Људии... приче о било каквом примирју су за малу децу .. Јасно је да ће Попушенко тражити нереалне захтеве који нимало не иду на руку Новорусије.. А која још будала у тренутку када напредује на фронтовима пристаје на уступке на своју штету??? Ово ће се наставити и то још јачим темпом ..
Rođen u ZG, pa nije valjda da te zanimaju moji preci.
Zaista, da li ste primetili da se kompletna pro-kijevska ekipa sa foruma izgubila istovremeno a zatim isto tako sinhronizovano vratila tri dana kasnije.
Diplomatskim recnikom receno, bili su povuceni na konsultacije.
S druge strane Orthodox-u svaka cast, on se drzi svog stava ali i prenosi, vrlo objektivno, sve informacije koje ima, bez obzira da li trenutno idu u prilog jednoj ili drugoj strani.
Možemo li vidjeti od kojih republika se sastoji Novorusija (ako se uopće sastoji od republika), i gdje su joj zamišljene granice?
Hvala.
Ха, глупи Хрвату, Новоросија је круг чији центар је свуда а опсег нигде, јер она живи у нашим јуначким срцима, плаветнилу дечијег ока, шуму брезе и јату птица.