- Poruka
- 48.334
Koliko li su samo do sada oklopa uništili,zaista fascinantno!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ja imam 77 godina. Ali muškarci ne ostaju ravnodušni na moje čari.

Obratite paznju na samom pocetku ovog snimak na tzv. "telohranitelja u tzv. uniformi koji stoji pored ulaznih vrata" , a koji se , drzeci pistolj desnom rukom i to "poluskriven ispod leve sake" , kako se poigrava sa mobilnim telefonima ...
Cas jedan izcitava , cas drugi ...?!
Pravi "profesionalac" ! Nema sta ...
Obratite paznju na samom pocetku ovog snimak na tzv. "telohranitelja u tzv. uniformi koji stoji pored ulaznih vrata" , a koji se , drzeci pistolj desnom rukom i to "poluskriven ispod leve sake" , kako se poigrava sa mobilnim telefonima ...

Koliko li su samo do sada oklopa uništili,zaista fascinantno!![]()

Ajd sad ti meni reci da je to normalno, "ŽIDOBANDERA". To je je kao kad bi general Paton nosio majicu sa likom Staljina i natpisom "SSSR do Vašintgtona".
Ludilo mozga.
ДНР: Током борби око Шахтјорска, противник је одбијен. Уништена је колона од 30 јединица различите војне технике.
Гледао сам данас видео, све се десило на отвореном путу. Није ми јасно како су тако лако изгинули.
ti govedo tek da znas,stoka crkava,ljudi gladujuIzgleda da ce Rusi da pocrkaju od gladi.
Луганск остаје без хране
http://serbian.ruvr.ru/news/2014_07_31/Lugansk-ostaje-bez-hrane-0494/
ti govedo tek da znas,stoka crkava,ljudi gladuju
Dobro me podseti , i ovaj poznati novinar iz tiraznog ukrajinskog proevropskog medija koji zahteva da se ,, kao nepotrebna masa i suvisni ljudi ubije 1,5 milion stanovnika Donjecka ,, je jevrej .
zato sto se bore za svoju zemlju . Sta god mi mislili o Ukrajincima, vecina njih koji ucestvuju u borbama, ocigledno smatra ovaj sukob odbranom drzavne teritorije.Protivnik koji je spreman da masovno strada za neki cilj zasluzuje postovanjeГину ко муве и опет долазе...нису ми јасни
Advance.hr je komunistički sajt, a svi sajtovi sa sufiksom .ru su pod kontrolom Putina.
Zbog toga treba preskakati ove izvore, koji su nekredibilni i navijaju za Crvenu pošast.
Gladovalo je i Sarajevo 4 godine pa su znali opržiti žestoko iz te "gladi",čak su od 1994-e imali žestoku ofanzivu po položajima VRS...da se čovjek iznenadi!Rat je,u ratu sve kasni pa i hrana...ne brine mene to već ostali deo Ukrajine,šta rade ovi Ukrajinci,sjede kući i gledaju tv kako im usijane glave ruše državu.Stvarno ne kontam!
Еурупљани осјећају први дах Зиме. Сибирске. Са великим З.
Baš i ja gledam i ne mogu vjerovati!

zato sto se bore za svoju zemlju . Sta god mi mislili o Ukrajincima, vecina njih koji ucestvuju u borbama, ocigledno smatra ovaj sukob odbranom drzavne teritorije.Protivnik koji je spreman da masovno strada za neki cilj zasluzuje postovanje
Па фино, ако вам се деси да температура падне за -20 целзијуса мање него што је уобичајено и буде ко у Украјини јави како вам је.Šta ste se ljudi vi plina tako svezali.
Mi ovdje u Hercegovini vidjeli plina nismo kad je riječ o grijanju pa šta nam fali?
Najljepše se opet živi od svih regija na balkanu!
Evropa će se vratiti romantičnom pucketanju vatre u šporetima na drvaŠta ste se ljudi vi plina tako svezali.
Mi ovdje u Hercegovini vidjeli plina nismo kad je riječ o grijanju pa šta nam fali?
Najljepše se opet živi od svih regija na balkanu!
ako još uvek imaju odžake u fumkciji