Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - nova tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ukrajinski Blic , list sa milionskim tirazom - donosi vest o hiljadama izbeglica sa Krima , koje ce nova valst smestiti u hotelima , odmaralistima i kampovima sirom hersonske oblasti .....

Pogledajte prilog 325537

Ma nesto mi je ova slika strasno poznata ??? :think: ..Al vest je danasnja ..... :think::think:

Jel ima jos neko kome ova slika izgleda poznato ??? :huh:

Pa Herson je u Makedoniji, zar si zaboravio? :lol:

Rusija ce imati samo dva izbora-ili da puste Ukrajini gas dzabe, ili da zavrnu gas skroz, Evropa ce ostati bez gasa ali ce Rusi ostati bez para, pa ti vidi ko tu gore prolazi.

Само ће Европа да нахебе. Руси већ имау спреман споразум са Кином (ускоро се потписује) који предвиђа далеко веће количине гаса него што ће Европа имати 3000-те године.

ukrajinski Blic , list sa milionskim tirazom - donosi vest o hiljadama izbeglica sa Krima , koje ce nova vlast smestiti u hotelima , odmaralistima i kampovima sirom hersonske oblasti .....

Pogledajte prilog 325537

Ma nesto mi je ova slika strasno poznata ??? :think: ..Al vest je danasnja ..... :think:

Jel ima jos neko kome ova slika izgleda poznato ??? :huh:

Sad se setih otkud mi ovo poznato ...... :bljak::bljak:

4f6f6fe9e1e81aacf569b0af522ee671.jpg

Al sta ce prosecan ukrajinac da misli kad procita ovakvu laz i vidi ove scene ???

Poslednja izmena:
Tacno. Profitirace Amerika i Kina a izgubice Rusija i Evropa jer ce Rusi morati gas prodavati jeftino Kinezima, dok ce Ameri skupo naplacivati Evropi.

И Европски протизвод аутоматски постаје неконкурентан на тржишту због далеко скупљег процеса производње. Коме се то исплати ?

Кини, Јапану, Кореји, можда и Сједињеним Државама...

Русији одговара били који сценарио. Западним европским државама ни један. А најмање да им САД продаје гас по вишеструко већој цени.

Рогозин је чека парцелу од НАТО са " поједеними од немоћног беса зубима" :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Господа НАТО-вци ! Прошло је довољно времена од тада, како сте увео ме на листама санкција. Желим да питам: Па шта? Шта ископао? Да ли сте пронашли моје рачуне, трансфер новца, некретнина, луксузних аутомобила, јахти и остало ?
Молим те податке објавити и учинити доступним јавности. Ако то није могуће због мог недостатка свега наведеног, ја вас молим да ми пошаљете ваше поједени од немоћног беса зубе "
- написао је Рогозин у микро.
http://top.rbc.ru/politics/03/04/2014/915422.shtml

Moze gas i tankerima da se doprema, bice skuplji ali sta da se radi, zapad ima para pa nek placa

Tebe niko izgleda nije obavestio da Turci vec odavno ne pustaju nikakve tankere u Crno more kroz Bosfor i Dardanele.
Tanker moze natovaren da prodje u Sredozemno more, ali obratno moze da ide samo prazan.
Svaka kompanija koja hoce da ganja tankere kroz Bosfor mora da deponuje Ankari $ 20 mrd. kao kauciju za nedaj Boze neke katastrofe, samo Rusija je izuzeta od ovog pravila. Od kud Ukrajini $ 20 mrd. za kauciju?
Ah dace im EU! Evo sad ce...

Tebe niko izgleda nije obavestio da Turci vec odavno ne pustaju nikakve tankere u Crno more kroz Bosfor i Dardanele.
Tanker moze natovaren da prodje u Sredozemno more, ali obratno moze da ide samo prazan.
Svaka kompanija koja hoce da ganja tankere kroz Bosfor mora da deponuje Ankari $ 20 mrd. kao kauciju za nedaj Boze neke katastrofe, samo Rusija je izuzeta od ovog pravila. Od kud Ukrajini $ 20 mrd. za kauciju?
Ah dace im EU! Evo sad ce...

mislila sam ako Evropa hoce da kupuje gas od Rusije moze i kopnom valjda i preko severnog mora.... sta ce Ukrajini gas neka zive od revolucije... a mozda su ti placeni revolucionari pametni pa ce nesto vec smisliti:think:

Moze gas i tankerima da se doprema, bice skuplji ali sta da se radi, zapad ima para pa nek placa

Наравно да може али док се то организује прво за западну Европу, па за ЕУ државе нижег значаја (балтичке тигрове, цро, сло, Блгарску, Романију), па онда тек можда за Украјину нешто остане и то би стигло тек догодине и на кашичицу.

Дотле Украјинцима не гине нови "гладомор" гори од претходног, па ко претекне нек прича шта им је њихов мајдан донео.

Русија би да врати бродове Украјини, али нема ко да управља њима
http://www.pravda.rs/2014/04/03/rusija-bi-da-vrate-brodove-ukrajini-ali-nema-ko-da-upravlja-njima/
Има, има, како да нема?
Зар није око 300 усташа отишло у Кијев да припомогне својој браћи нацистима у револуцији која је започета али није довршена.
Ваљда има међу њима жабара који уме да вози трабакулу?

Има, има, како да нема?
Зар није око 300 усташа отишло у Кијев да припомогне својој браћи нацистима у револуцији која је започета али није довршена.
Ваљда има међу њима жабара који уме да вози трабакулу?

Zar misliš da svi moraju biti svjetski redikuli kao vaši četnici?

Ukrajina uzima ruski kredit za gas?

http://www.rtv.rs/sr_lat/svet/ukrajina-uzima-ruski-kredit-za-gas_475587.html

18.40 - Арсениј Јацењук рекао Ројтерсу да очекује од Русије да настави да врши притисак на Украјину уз помоћ цена гаса, наглашавајући да је данашње поскупљење неприхватљиво.

18.00 - Воз је прошао, а дечји каприци, сузе и хистерија неће помоћи, поручио Сергеј Рјабков америчким дипломатама, преноси Интерфакс.

17.45 - Украјинска Централна изборна комисија није одобрила кандидатуру за председничке изборе Дарта Вејдера и још два кандидата, јавља Унијан.

17.30 - Русија позвала свог високог војног званичника из НАТО на консултације, јављају руске агенције, преноси Ројтерс.

RTS

Истина као и све што долази из Западне "кухиње"; од угрожених права%слобода, до оружја за масовно уништење... :hahaha:Баш си јадан.:sad2:

Jadan sam zato jer mislim da je većina Ukrajinaca hrpa debila, upstalom, ako i većina Hrvata ili Srba?
Pa zato i imaju takvo novinarstvo kakvo imaju - zato jer im ti isti debili vjeruju?
Dan nakon pada Vukovara je u srpskoj štampi objavljena vijest da su "ustaše poklale 40 srpske djece" u nekoj školi -šta misliš da li su debili u to povjerovali?

Ajde, da čujem po čemu je moje razmišljanje jadno?

Pa pomislit će da je to istina, a što misliš da bi trebao pomisliti?

Mislis da je tako tesko pomisliti da te mediji lazu , prave od citalaca goveda i vuku ih za nos ??

Mo dobro , ima jos ljudi koji ne nasedaju na Gebelsovu propagndu , misle svojom glavom i ne padaju na fore lude hunte ....

Bilbordi u Lugansku .....

336x252.jpg
- ( Odoleli smo hitleru , odlecemo i Putinu )

Malo kasnije ...

tzfwKIPCEkc.jpg

Jadan sam zato jer mislim da je većina Ukrajinaca hrpa debila, upstalom, ako i većina Hrvata ili Srba?
Pa zato i imaju takvo novinarstvo kakvo imaju - zato jer im ti isti debili vjeruju?
Dan nakon pada Vukovara je u srpskoj štampi objavljena vijest da su "ustaše poklale 40 srpske djece" u nekoj školi -šta misliš da li su debili u to povjerovali?

Ajde, da čujem po čemu je moje razmišljanje jadno?

Зато што безрезервно прихваташ и са неколицином дежурних "Србољубаца" редовно оправдаваш све акције Запада, тј. глобалиста-империјалиста чија си жртва и сам.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back