Sharp Dressed Man
Aktivan član
- Poruka
- 1.843
Па и јесу, лепо је Лавров рекао сви ће бити анексирани али не и они за које се докаже да су починили злочине.
AMNESTIRANI

rodzache .........AMNESTIRANI 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па и јесу, лепо је Лавров рекао сви ће бити анексирани али не и они за које се докаже да су починили злочине.

rodzache .........AMNESTIRANI 
Potemkinove stepenice
Pogledajte prilog 326631
![]()
![]()
Ovaj gore "boldovani deo" povlacim kao ne tacan , jer , evo ga , ipak , taj "materijal o kome je tu bilo rec " :
Jeste li vi ovde poceli da halucinirate ili se Putin stvarno nesto dogovorio sa onim pucistima?

Кога оно ти подржаваш, није те било одавно?
AMNESTIRANIrodzache .........AMNESTIRANI
![]()

Bilo je dogovora o povlacenju trupa i pocetku pregovora o federalizaciji Ukrajine koji je prekrsen momentalno.
Bilo je dogovora o povlacenju trupa i pocetku pregovora o federalizaciji Ukrajine koji je prekrsen momentalno.
Banali su me i brisali postove, onda ne zelim biti na takvom mjestu.
Mislim da ovo (barem za mene) nije stvar podrzavanja. U smislu, moj tim je bolji od tvog tima... ili tako nesto. Znas, ko navijaci.
Meni se cini da je ovo otislo predaleko i da ce se prosiriti. Po cijelom svijetu. "Zapadu" odgovara rat zbog financijske krize. Isto kao sto su nacisti krenuli u rat kad su ostali bez para. Tako je i sad "zapad" ostao bez para i treba im rat. I spremni su napraviti sto god je potrebno da ga izazovu.
Ja nekako biram ne biti na strani ljudi koji na takav nacin (da kolju pred zenama) kolju ljude. Jedno je ubiti a drugo je izivljavati se nad covjekom (bilo kim) koji je zavezan i ne moze se braniti.
Mene nisu tako odgojili i u mom nacinu razmisljanja to nije ispravno.
Kad smo vec kod toga..sa istoka dolazi rat (i ide prema EUropskoj uniji) a sa juga (iz afrike) dolazi bolest (ebola). To za ebolu vam jos nisu javili ali vec imaju u italji 20 ljudi u karanteni jer sumnjaju da su zarazeni.

Pa zar nije bilo nesto kao pocetak pregovora sa regionima itd.?Kolega ja u ugovoru nikakvu federalizaciju nisam video .
Da.Pa tamo su samo trupe koje salju oni iz Kijeva?
Добро је па нисмо у ЕУ
Шалим се. Каква болест, неки дан сам прочитао нешто о томе, и видим нигде нису ништа јавили?
ma jok , nije
Женева – Шефови дипломатије Русије, Украјине, САД и ЕУ усвојили су на данашњем седмочасовном мировном састанку у Женеви заједничку изјаву о ситуацији у Украјини и почетним корацима за смиривање тензија и повратку безбедности за све грађане.
Све стране морају да се уздрже од било каквог насиља, застрашивања или провокативних акција, наведено је у изјави, коју је пренела агенција АП.
Учесници састанка оштро су осудили и одбацили све изразе екстремизма, расизма и верске нетрпељивости, укључујући антисемитизам.
Све илегално наоружане групе морају да буду разоружане, а сви бесправно одузети објекти морају бити враћени легитимним властима, као и све бесправно заузете улице, тргови и друга јавна места.
Амнестија ће бити одобрена демонстрантима и онима који су напустили зграде и друга јана места и предали оружје са изузетком оних који су проглашени кривим за крупне злочине.
Договорено је да специјална посматрачка мисија ОЕБС треба да игра водећу улогу у помагању украјинским властима и локалним заједницима у непосредној примени ових мера за де ескалацију где год је најпотребније.
САД, ЕУ и Русија и су се обавезале да подрже ову мисију, укључујући пружање мониторинга.
Најављено је да ће реформа Устава бити инклузиван, транспарентан и одговоран процес у који ће бити укључено непосредно успостављање широког националног дијалога уз учешће свих региона Украјине и политичких изборних јединица, уз јавне коментаре и амандмане.
Учесници женевског састанка подвукли су значај економске и финансијске стабилности Украјине и најавили да су спремни да разговарају о додатној подршци да би се спровели наведени кораци.
На састанку на ком је усвојен документ о деескалацији ситуације у Украјини, учествовали су шеф руске дипломатије Сергеј Лавров, амерички државни секретар Џон Кери, висока представница ЕУ за спољну политику и безбедност Кетрин Ештон и вршилац дужности шефа украјинске дипломатије Андреј Дешчица.
http://www.vaseljenska.com/vesti/sta...rili-u-zenevi/
Pa zar nije bilo nesto kao pocetak pregovora sa regionima itd.?
.

Mislim da je Rusija u zadnjem momentu shvatila koliko moze da je kosta ono shit izvodjenje u Ukrajini koje mesecima izvode naoruzane bande i teroristi pod patronatom Moskve tako da se pre odlucila za mir iako to remeti ruske ambiciozne planove. Reko im Ujka Sem - uzeli ste Krim eto vam tih 5% UKR a sad psssttt, ko trazi vece dobije iz vrece!
Imam viziju da su se svi dogovorili da Ukrajinom trebaju da vladaju ljudi izabrani na sledecim slobodnim i demokratskim izborima![]()
Pregovori da, ali federizacija kao uslov ne postoji.
evo, eurotalibani opet počeli da proslavljaju ruski poraz...a već sutra će da krene kme, kme, nepravda![]()
Znas kako nema smisla apriori nametati resenje ako hocemo pregovore.
Ali insistirali bi na tome na kraju.
Mislim da je Rusija u zadnjem momentu shvatila koliko moze da je kosta ono shit izvodjenje u Ukrajini koje mesecima izvode naoruzane bande i teroristi pod patronatom Moskve tako da se pre odlucila za mir iako to remeti ruske ambiciozne planove. Reko im Ujka Sem - uzeli ste Krim eto vam tih 5% UKR a sad psssttt, ko trazi vece dobije iz vrece!
Imam viziju da su se svi dogovorili da Ukrajinom trebaju da vladaju ljudi izabrani na sledecim slobodnim i demokratskim izborima![]()

Kolega ja u ugovoru nikakvu federalizaciju nisam video .
sumnjam ja da ti nama govoris istinu
mora da je to neko lepo secanje iz davnih davnih mladalachkih dana
II
'I stasiti mladi čovek u trenerci objašnjava – na rumunskom – da ima pozitivan stav prema Moldaviji. Ipak, smatra on, sve je pitanje životnog standarda: “Ako bi on bio tako visok u Moldaviji kao u Rusiji, ljudi iz Rusije bi želeli da se presele tamo”, kaže on. Ovaj mladiće je već radio u Rusiji, na građevini i to za „za dobru platu“. On zna da Moskva privredno pomaže ovaj otcepljeni region – na primer, penzije subvencioniše ruska država. Benzin i prirodni gas su jeftiniji nego u Moldaviji. Njegova supruga dodaje da će ljudi na Krimu sigurno imati koristi od priključenja Rusiji: “Dobiće bolje penzije nego ranije.”
A zašto je Rusija toliko privlačna za mlade? Zašto ne Evropska unija, gde je prosečni standard života veći? Mladi čovek gleda u daljinu. “Zato što nikada nisam bio u Evropi. O tome ne znam ništa.“ '
http://www.dw.de/sovjetski-kult-u-tiraspolju/a-17530797
Rusofili , šta velite na ovo „Jugoslavija je ranije bila pravi raj, ali Amerikanci su je pretvorili u pakao. To su sada uradili sa Ukrajinom – i to će se desiti i u Moldaviji“ ?
Vi ste obično protiv Jugoslavije , jeste li znali da je "Jugoslavija je ranije bila pravi raj" ?
Prirodno je da je nekom ko je živio u Sovjetiji Jugoslavija izgledala kao pravi raj .. međutim , problem je što kod takvih mišljenje nije evoluiralo nego mutiralo ..