Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - nova tema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
postignut je dogovor. Raspustaju se paravojne formacije ,Drzavne zgrade vracaju drzavi

Čudno, jer rasformirati bandite nije u interesu Rusije, pošto Rusija veliku podršku ima među huliganima.

Zato ovo liči na još jedan lažan potpis Moskve.

Ali, drugo objašnjenje je da je Rusija jednostavno suviše slaba i nema izbora osim da se povinuje Džonu Keriju.

Слава Україні !!

Čudno, jer rasformirati bandite nije u interesu Rusije, pošto Rusija veliku podršku ima među huliganima.

Ali, drugo objašnjenje je da je Rusija jednostavno suviše slaba i nema izbora osim da se povinuje Džonu Keriju.

Слава Україні !!

Kazali ste Untermensch koliko se secam?

• Podržavam
Reactions: Nez

Слава Україні !!

Sram te bilo ,slava ubicama i koljačima? Odgledaj snimak da vidiš čemu se ti veseliš

Poslednja izmena od moderatora:
Вы думаете, это бредит малярия?

Это было,
было в Одессе.

«Приду в четыре», — сказала Мария.
Восемь.
Девять.
Десять.

Вот и вечер
в ночную жуть
ушел от окон,
хмурый,
декабрый.

...
:heart:

i baš da vidimo kome smeta Majakovski u originalu :think:

Poslednja izmena:
Ниси пратио како треба. Ово из десног сектора су фашисти, а ментално здрави УКРАЈИНЦИ су кући покушавају да саставе крај са крајем, и они су браћа.

ja slusam putina kako prica da su svi ukrajinci braca.....nema levo desno..........bem li ga , mozda si ti veci katolik od pape, ili veci rus od putina , ko ce ga znati

Kao sto smo ,neki pogodili a neki opet promasili,postignut je dogovor. Raspustaju se paravojne formacije ,Drzavne zgrade vracaju drzavi i problemi resavaju dogovorom ,Izjavio je veceras Lavrov, Nema ulaska ruskih trupa a protestanti ce biti amnestirani receno posle sastanka EU,USA,Rusija i Ukrajina u Zenevi.

Ne verujem da su rusi priznali one u Kijevu pa jos i postigli neki dogovor sa njima

Ниси пратио како треба. Ово из десног сектора су фашисти, а ментално здрави УКРАЈИНЦИ су кући покушавају да саставе крај са крајем, и они су браћа.

Украјински војници у Дечанима, са својим војним свештеником Петром, 16. април 2014.
[I
10257491_486339078133698_2870000128355053040_o.jpg

И ови наравно.

Баш сам јуче срео пар њих на војној паради у Ужицу фини људи.

Meni se ovaj Putinov potez jako dopada. Ponekad moras da budes ostar a ponekad i da popustis.To je drzavnik kakve je postujem. Inteligentan lik.Vladace jos dugo i uspesno.

i meni je ok.........ali, zao mi ovih silnih rusofila koji su vec videli atomske pecurke nad berlinom i njujorkom :hahaha::hahaha::hahaha:

- - - - - - - - - -

Ne verujem da su rusi priznali one u Kijevu pa jos i postigli neki dogovor sa njima

i to sto kazes......ne veruj svojim ocima i usima. Bilo na tv pre pola sata , sa sve izjavama putina i lavrova........veruj krstarici , bunaru mudrosti :per:

Sa Krimom su već izgubili više od pola utakmice, za Odesom i Crnim morem mogu saamo da plaču. Sredozemlje su izgubili u Siriji kao i Kaspijski basen. Mrzi me da nabrajam šta su sve izgubili. Za NATO EU nema novca i to je fakat.

Nasiha , ja tebi pričam da rusko nasilje stvara anti-rusko raspoloženje , a ti meni odgovaraš da im je nasilje negdje uspjelo ..

Crno more - Bugarska u NATO , Rumunija u NATO , Grčka u NATO , Turska u NATO
786px-Black_Sea_map_hr.svg.png

Nađu se para za oružje, ako treba na uštrb korisnih stvari za normalan život .. u tome i jest jedan od problema sa Rusijom , stvara ambijent za porast ulaganja u naoružavanje ..

:rtfm: :rtfm: :rtfm:

U onom "Prvom delu o Ukrajini" je bio snimak sa Majdana, gde se vide ostaci tela Ukrajinskog policajca koga unose na nosilima u kola sa znakom "Crvenog krsta" , ali - obezglavljenog !
"Naravno" taj materijal je "demokracki skinut sa YT - a" ...

:rtfm: :rumenko: :rtfm:

Ovaj gore "boldovani deo" povlacim kao ne tacan , jer , evo ga , ipak , taj "materijal o kome je tu bilo rec " :

ja slusam putina kako prica da su svi ukrajinci braca.....nema levo desno..........bem li ga , mozda si ti veci katolik od pape, ili veci rus od putina , ko ce ga znati

Па и јесу, лепо је Лавров рекао сви ће бити анексирани али не и они за које се докаже да су починили злочине.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back