Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - IV deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha::hahaha:ko mi kaže. ok hrvati su ti rak rana, boli. nek boli sigurno si zaslužio.

Beno,beno...Ja,sam ti odgovorio istom merom,zar da dozvolim
da me vredjas,samo zato si prebedan da mi odgovorio na normalan,nacin!?

Ne,ja vas samo ne volim,da ste mi kao rana...Bio bih syeban u glavu.kao ti/vi
,bio bih syeban kao vi,na pomen neceg sto ima veze sa Srbijom ,srpski...

Zasluzio!? C...Samo ste mi otvorili oci ,jos davno,davno,o kakvim je budalama(Vama),rec

Izmedju ostalog ,od tebe trazim da upakujes u isti kos hrvatske i srpske placenike
,a ne da ONAKO VRLO GLUPO KORISTIS PRILIKU DA OPLESTES PO NEKOM SRPSKOM
PLACENIKU
,SAMO ZATO STO JE SRBIN,PA SI BRZE BOLJE ISKORISTIO DA PLJUJES

A ko li bi njega placao? Tamo se i jedna druga strana ( msilim i faisisti i ovi iskreni i casni parvoslavci) zale da nemaju ni hrane,
( jedu i oni ili dalmatinske konzerve sa ribom ili neke srpske jetrene pastete), ali nemaju ni ljudstva. Jedne mobilisu na silu,
a na Istoku nece niko u vojnike, ne dolazi pomoc iz Rusije, dodje tu i tamo neka zamlata iz Srbije.

Beno,beno...Ja,sam ti odgovorio istom merom,zar da dozvolim
da me vredjas,samo zato si prebedan da mi odgovorio na normalan,nacin!?

Ne,ja vas samo ne volim,da ste mi kao rana...Bio bih syeban u glavu.kao ti/vi
,bio bih syeban kao vi,na pomen neceg sto ima veze sa Srbijom ,srpski...

Zasluzio!? C...Samo ste mi otvorili oci ,jos davno,davno,o kakvim je budalama(Vama),rec

pa sjeban si samo ne vidiš. al i to je za ljude

A ko li bi njega placao? Tamo se i jedna druga strana ( msilim i faisisti i ovi iskreni i casni parvoslavci) zale da nemaju ni hrane,
( jedu i oni ili dalmatinske konzerve sa ribom ili neke srpske jetrene pastete), ali nemaju ni ljudstva. Jedne mobilisu na silu,
a na Istoku nece niko u vojnike, ne dolazi pomoc iz Rusije, dodje tu i tamo neka zamlata iz Srbije.

Neko ima ko ga placa...Kao ,sto to cini zapad
po celom svetu

- - - - - - - - - -

pa sjeban si samo ne vidiš. al i to je za ljude

Primitivce!:cool:

za dobrobit kukavica ? Ne razumem, kako su pro ruski borci kukavice?
Druga stvar je sto te nisam video kako pises ovakvo nesto na vest da se hrvati bore na strani desnog sektora, svobode i ostalih fasistickih formacija koji vode Ukrajinu...
Zato zakljucujem da je ovo nista vise nego tipicno hrvatsko lecenje kompleksa :whistling:

pošto ti je lipo, potanko objašnjeno u pp neko izvinjenje bi bilo zgodno.

- - - - - - - - - -

добро и? човек је упућен брани србске кости у рудницима.

- - - - - - - - - -

шта се ти тако злурадо смејеш?

ja sam ga shvatio da su srbi bili utemeljitelji, vlasnici rudnika. zašto bi njihove kosti bile tamo.

pošto ti je lipo, potanko objašnjeno u pp neko izvinjenje bi bilo zgodno.

- - - - - - - - - -

ja sam ga shvatio da su srbi bili utemeljitelji, vlasnici rudnika. zašto bi njihove kosti bile tamo.

па како да нису тамо кости бре,ко може да буде жив триста година,ако тамо има, а има сигруно србскијех потомака значи да је тамо и србска земља то је свима јасно:rtfm:
каква ти је то живуљка на слици :think:

па како да нису тамо кости бре,ко може да буде жив триста година,ако тамо има, а има сигруно србскијех потомака значи да је тамо и србска земља то је свима јасно:rtfm:
каква ти је то живуљка на слици :think:

pa aj dobro, valjda je normalno da se pokapaju u svojem vlasništvu tj. u rudnicima. kad je mogo sloba u dvorištu onda mogu i oni u rudnicima

pa aj dobro, valjda je normalno da se pokapaju u svojem vlasništvu tj. u rudnicima. kad je mogo sloba u dvorištu onda mogu i oni u rudnicima

много си ти нешто паметан,та слика говори о теби веише од иљаду речи,поистоветио си се са животињама,то све говори о теби, види моју слику,следим лик и дело највећег србског јунака новије србске историје.:rtfm:

много си ти нешто паметан,та слика говори о теби веише од иљаду речи,поистоветио си се са животињама,то све говори о теби, види моју слику,следим лик и дело највећег србског јунака новије србске историје.:rtfm:

kad dođeš do neretve razmisli oćeš li i dalje ić istim putem

- - - - - - - - - -

Браво за српске добровољце! То су српски четници, истински борви против фашизма и нацизма, који се сада поново повампирио под диригентском палицом ЕУ и НАТО-пакта.

hmmm neki neobaviješteni ovde na krsti uvjeravaju svekoliko pučanstvo da četnika odavno nema, decenijama. pa sad objasni

Браво за српске добровољце! То су српски четници, истински борви против фашизма и нацизма, који се сада поново повампирио под диригентском палицом ЕУ и НАТО-пакта.

брате србине
четници су одувек били на странио правде
треба украину бранити до последње капи крви,вратити Украину у крило мајке Русије,видиш да су се западни злотвори размахали по свету.
Живео Пути, Живела Русија.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

hmmm neki neobaviješteni ovde na krsti uvjeravaju svekoliko pučanstvo da četnika odavno nema, decenijama. pa sad objasni

четника има и увек ће да их буде,само неупућени пишу такве бљувотине,Четници су једини искрени борци за србски народ и свете србске земље:rtfm:

- - - - - - - - - -

Па шта ја да ти објасним? Нек ти објасне они који те уверавају да четника ,,одавно нема"...

- - - - - - - - - -

брате србине
четници су одувек били на странио правде
треба украину бранити до последње капи крви,вратити Украину у крило мајке Русије,видиш да су се западни злотвори размахали по свету.
Живео Пути, Живела Русија.

Тачно. Украјина тј. Мала Русија је неодвојиви део Православне Русије и тако мора и бити.

Па шта ја да ти објасним? Нек ти објасне они који те уверавају да четника ,,одавно нема"...

- - - - - - - - - -

Тачно. Украјина тј. Мала Русија је неодвојиви део Православне Русије и тако мора и бити.

ветар полако мења смер дувања,треба памити и не праштати,кад год је било тешко брацка русија је помагала србији.

Šta napraviti kada pretražuješ ostatke aviona i naiđeš na zlatan prsten?

BtDFmy3CIAAjuyz.jpg

Transkripti presretnutih razgovora:

Među sagovornicima u presretnutim razgovorima su Igor Bezler, ruski vojni obavještajac i vodeći komandant samoproglašene Narodne Republike Donjeck, te Vasili Geranin, pukovnik u obavještajnoj službi pri Glavnom štabu vojske Ruske Federacije.

Igor Bezler: Upravo smo srušili avion. Grupa Minera. Pao je blizu Jenakijeva (oblast Donjeck).

Vasili Geranin: Piloti. Gdje su piloti?

Bezler: Išli su pretražiti avion.

Geranin: Prije koliko minuta?

Komentar SBU-a: ''Nakon što su pregledali mjesto nesreće, teroristi su zaključili da su oborili putnički avion. Sljedeći dio razgovora odvija se 40 minuta kasnije.''

“Major”: Ljudi iz Černukina su oborili avion. Sa kontrolne tačke u Chernukhinu. Oni su Kozaci sa sjedištem u Černukinu.

“Grk”: Da, Majore.

"Major": Avion se raspao u zraku. Na području rudnika Petropavlovskaja. Prvih 200 [kodna riječ za mrtve]. Civila.

“Grk”: Dakle, šta ima tamo?

“Major”: Ukratko, to je stopostono putnički avion.

“Grk”: Da li je tamo puno ljudi?

“Major”: [Psovka]. Krhotine su pale direktno u dvorišta.

“Grk”: O kojem se avionu radi?

“Major”: Nisam još utvrdio. Još nisam bio na mjestu događaja. Tek pregledam mjesto gdje su pala prva tijela. Tu su ostaci sjedišta, tijela.

“Grk”: Ima li išta od oružja?

“Major”: Apsolutno ništa. Isključivo civilne stvari, medicinske potrepštine, peškiri, toalet-papir.

“Grk”: Ima li dokumenata?

“Major”: Da, pronašli smo studentsku iskaznicu jednog Indonežanina. Sa UniverzitetaThompson.

Drugi razgovor

Militant: Vezano uz oboreni avion. Radi se o civilnom avionu. Pao je blizu Hrabova. Ima mnogo leševa žena i djece. Kozaci su tamo i sve ovo gledaju. Na televiziji kažu da je to transportni avion AN-26, ali na njemu piše Malaysia Airlines. Što je radio iznad ukrajinske teritorije?

Nikolaj Kozicin [Komandant Kozaka]: To znači da su prevozili špijune. Zašto su, dovraga, letjeli? Ovdje je rat.

:hahaha: koja je ovo glupost, pa u ovo ne bi poverovalo ni dete....

ветар полако мења смер дувања,треба памити и не праштати,кад год је било тешко брацка русија је помагала србији.

Тачно. Током 90-тих руски добровољци а су долазили да се боре зједно са Србима у Републици Српској и у РСК. Зато је данас дужност српским добровољцима да помогну браћи Русима оји се сада налазе пред истим злом које је нас 90-тих нападало. То српски добровољци и чине и зато им свака част.

Тачно. Током 90-тих руски добровољци а су долазили да се боре зједно са Србима у Републици Српској и у РСК. Зато је данас дужност српским добровољцима да помогну браћи Русима оји се сада налазе пред истим злом које је нас 90-тих нападало. То српски добровољци и чине и зато им свака част.

ускоро брате има да будемо једна држава,РС фали још само мало да се одцепи,треба чекати( знам да је то непопуларна узречица) ал полако, грабимо ситним корацим одцепљења кад и тај дан дође,7 дана има да славим Бидовдан.То ми је слава.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back