Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - IV deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svatko onaj tko se bori za tu tzv. "Novorusiju" je fasista !
Сасвим је разумљиво да сваки испрдак из "Лијепе наше" искрено подржава кијевске нацисте

и оно англоамеричко Говедо у Кијеву - Потрошенка! Ви глупаци не разумете да тамо где стигне

"америчка деократија", трава више не расте - Могли би и ви, "домољуби", бацити свој телећи

поглед на Авганистан, Ирак, Либију, Сирију..... - све је у рушевинама пред налетом

западних монструма, све је у свакодневном крвопролићу, тако да ниједно Хитлерово

копиле из НДХазије нема право никога називати фашистом!

Pa eto, recimo da ne znamo na koji nacin i sta tacno se desava oko Lisicanska...ali ipak poslednje pouzdane vesti govore da Mozgovoj ponovo unistava veliku grupu vojske i nacgvardije. Toliko o tom delu za sad. Dodajmo i to da su fasisti i oko Gorlovke pretrpeli velike gubitke.

Imajuci u vidu prethodno, i ako je tacna vest da prisilno mobilizuju 17-godisnjake (jer ovo zadnje ipak treba uzeti sa rezervom), onda je to znak poodmaklog stadijuma poshandrcitisa Hunte i americkih gazdi u obliku "savetnika". Kazem - ako je istina da mobilizuju na ovaj nacin i u ovom obimu.

Ja sam već pisao da nacisti idu masom i do kraja, gubici su im nenormalno visoki ali jedino tako mogu ostvariti uspjeh.
Rusi gube, ali oni imaju barem Rusiju. Najveći gubitnik je Ukrajina koju će ovaj rat i okretanje zapadu svesti na nivo Albanije ili Afganistana.
Njima je Rusija bila izvor života, sad nemaju ništa.
A i zbog zločina će imati kaotičnu , nesredjenu i nestabilnu državu, jer država koja ide silom protiv svojih stanovnika nema ni promil šanse za išta dobro.

Сасвим је разумљиво да сваки испрдак из "Лијепе наше" искрено подржава кијевске нацисте

и оно англоамеричко Говедо у Кијеву - Потрошенка! Ви глупаци не разумете да тамо где стигне

"америчка деократија", трава више не расте - Могли би и ви, "домољуби", бацити свој телећи

поглед на Авганистан, Ирак, Либију, Сирију..... - све је у рушевинама пред налетом

западних монструма, све је у свакодневном крвопролићу, тако да ниједно Хитлерово

копиле из НДХазије нема право никога називати фашистом!

Zašto da bacamo pogled na Libiju i Afganistan kad to imamo ovdje u Lijepoj Našoj, nama je zapadna demokracija već donijela gradjanski rat, a poslije bankrot, dužničko ropstvo i opće siromaštvo.
I shvatite da mi Hrvati ne podržavamo ***********e zbog njih, već samo zbog vas Srba.
Naravno, kad kažem "mi" ne mislim na sebe.

Poslednja izmena:
tipična budala jelda tihi? za to vrime dok se on bori za srpstvo u pm ti svaki misec , kako sam kažeš, ostaviš po 1000eur na stranu da se nađe. radnici dobijaju minimalac, ide se na ljetovanja i zimovanja, zida kuća i vikendica a ova p izda nek gine za dobrobit kukavica.

Ajde mi sad reci da one hrvatske pi-zde nisu ratovale
,kao placenici u Ukrajini,Siriji,Afganu ,Iraku,za zapadne
gospodare,i njihovu dobrobit.
Ili,su se borili za veliku tisucljetnu hrvatsku?
Tipicne budale,ili nesto drugo?

Ajd sad i da odbranis cast hrvatskih placenika,
time sto ces smisliti nesto?

Тако се представио човек" Специјална снајперска група ,српски одред" !
Бори се против фашизма!

- - - - - - - - - -

Да ли су ово они исти са Крима или друга група?

алал вера брату србину
мора да су му преци ил нетко у ближој родбини био у четницима.
како видим овај момак је из Војводине,само није ми јасно неке србске руднике спомиње ил сам криво разумео.

Ajde mi sad reci da one hrvatske pi-zde nisu ratovale
,kao placenici u Ukrajini,Siriji,Afganu ,Iraku,za zapadne
gospodare,i njihovu dobrobit.
Ili,su se borili za veliku tisucljetnu hrvatsku?
Tipicne budale,ili nesto drugo?

Ajd sad i da odbranis cast hrvatskih placenika,
time sto ces smisliti nesto?

neću ništa smislit, smatram ih istim. iako da si shvatio što sam napisao ne bi se obrušio na mene nego na likove koji huškajući ove ***** i možebitne druge koji će njihovim stopama, za vrijeme njihove avanture ili golgote trpaju novac u svoj džep. ali razumin te , tebi je bitnije nešto prosrat zbog toga jer je hrvat to napisao. gadan je šovinizam, sužava svijest.

neću ništa smislit, smatram ih istim. iako da si shvatio što sam napisao ne bi se obrušio na mene nego na likove koji huškajući ove ***** i možebitne druge koji će njihovim stopama, za vrijeme njihove avanture ili golgote trpaju novac u svoj džep. ali razumin te , tebi je bitnije nešto prosrat zbog toga jer je hrvat to napisao. gadan je šovinizam, sužava svijest.

Aha,jes' vido' kako je to biti sovinista,kad se
bahatis da strancima ,kao turistima uvaljujete
KAO djubre dok ,vi hrvati kao jedete maltene
zlato,a jes' vido' kako je onda bilo glupo kad branis
cast u vas hrvata tvrdeci impozantno idiotski da se
u vas ne koka srdela iz konzerve...Itd,itd...!???

Pa,kad ih smatras istim daj ih onda upakuj u isti kos
,jer su i jedni i drugi povezani hteo, ne hteo.
Ti,odavno nisi realan kad je u pitanu srpsko,a da ne pricam
kako uzivas kad Srbin pljuje Srbina u ne slaganju o vama,sladis se...
Gadan je to kako kazes Sovinizam,i vas bolesni nacionalizam.

Aha,jes' vido' kako je to biti sovinista,kad se
bahatis da strancima ,kao turistima uvaljujete
KAO djubre dok ,vi hrvati kao jedete maltene
zlato,a jes' vido' kako je onda bilo glupo kad branis
cast u vas hrvata tvrdeci impozantno idiotski da se
u vas ne koka srdela iz konzerve...Itd,itd...!???

Pa,kad ih smatras istim daj ih onda upakuj u isti kos
,jer su i jedni i drugi povezani hteo, ne hteo.
Ti,odavno nisi realan kad je u pitanu srpsko,a da ne pricam
kako uzivas kad Srbin pljuje Srbina u ne slaganju o vama,sladis se...
Gadan je to kako kazes Sovinizam,i vas bolesni nacionalizam.

jel tebi veliki problem što mi u dalmaciji ne jedemo ribu iz konzerve? JEL TE TO ZAISTA TOLIKO MUČI? zadnji put kad sam vidio nekog da to jede bilo je u nekoj menzi na posni dan. i jel to toliko teško da shvatiš. ne jedemo riblje konzerveeeee, ne jedemo.

алал вера брату србину
мора да су му преци ил нетко у ближој родбини био у четницима.
како видим овај момак је из Војводине,само није ми јасно неке србске руднике спомиње ил сам криво разумео.

Поменуо је да су Срби у Новорусији (Новосербии) пре 300 година оснивали руднике...

jel tebi veliki problem što mi u dalmaciji ne jedemo ribu iz konzerve? JEL TE TO ZAISTA TOLIKO MUČI? zadnji put kad sam vidio nekog da to jede bilo je u nekoj menzi na posni dan. i jel to toliko teško da shvatiš. ne jedemo riblje konzerveeeee, ne jedemo.

C...Problem je tvoja i vasa bolesna nerealnost,za kojom
imate potrebu da dokazujete suprotno od onoga sto je ocigledno.
A,ne ne muci me ,taman posla,vec ti samo dajem do znanja
koliki TI sovinista,a ja licno sam se uverio koliko krkate ribu u konzervama,ta
posle svega ne znam zasto imas ludilo kao sramotu da se pojede konzerva ribe ,iako
zivite na moru....:hahaha:
Izmedju ostalog ,od tebe trazim da upakujes u isti kos hrvatske i srpske placenike
,a ne da ONAKO VRLO GLUPO KORISTIS PRILIKU DA OPLESTES PO NEKOM SRPSKOM
PLACENIKU ,SAMO ZATO STO JE SRBIN,PA SI BRZE BOLJE ISKORISTIO DA PLJUJES

putin-new-headache-passenger-jet-shot-do-1.gif

----mis-1.jpg

"Руски сир и амерички миш". Карикатура В. И. Калињинског из 2002. године.

tipična budala jelda tihi? za to vrime dok se on bori za srpstvo u pm ti svaki misec , kako sam kažeš, ostaviš po 1000eur na stranu da se nađe. radnici dobijaju minimalac, ide se na ljetovanja i zimovanja, zida kuća i vikendica a ova p izda nek gine za dobrobit kukavica.

za dobrobit kukavica ? Ne razumem, kako su pro ruski borci kukavice?
Druga stvar je sto te nisam video kako pises ovakvo nesto na vest da se hrvati bore na strani desnog sektora, svobode i ostalih fasistickih formacija koji vode Ukrajinu...
Zato zakljucujem da je ovo nista vise nego tipicno hrvatsko lecenje kompleksa :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back