petar.petrovic
Iskusan
- Poruka
 - 6.459

Šta napraviti kada pretražuješ ostatke aviona i naiđeš na zlatan prsten?
![]()
Meni ovo uopste ne lici na zlatan prsten,u raspadnutom avionu ovo na slici moze da lici na milion stvari.............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Čuj Kerry........pa taj da ti kaže da si Mongol ti bi rekao da je to tako...neka te
![]()
Meni ovo uopste ne lici na zlatan prsten,u raspadnutom avionu ovo na slici moze da lici na milion stvari.............

Реално, помогао би да ИДФ наниже до сада 1000 бошња... пардон хамаслија.Он да је прави Србин, он би се борио у Палестини.
Није Гуми Монгол, он само подсећа на њих.....Čuj Kerry........pa taj da ti kaže da si Mongol ti bi rekao da je to tako...neka te
![]()
Logor za Ruse u Ukrajini, reporter na licu mesta, na ruskom
Logor za Ruse u Ukrajini, reporter na licu mesta, na ruskom
Ево баш овде за оно "говедо" (зна он одлично ко је) један од масе доказа да Турци дижу логоре у Украјини.
Ово је још један доказ да су у Кијеву на власти отворени неонацисти и русофоби, који имају подршку ЕУ и САД.

Tako je, konačno si shvatio da je u pravu onaj tko ima silu i moć, a ne luzeri poput tebe ili mene koji se bore za pravdu i istinu.
Kerry kaže da je transkript autentičan, a ako on to kaže, onda je to tako.![]()

....
Pametni ovi Izraelci - ne ebu ango americku propagandnu dreku ..... ocito ne vole nacizam i lako ga prepoznaju ...
	gde ti vidis fasistu?
превод:Я, Дзыговбродский Дмитрий, гражданин Украины и украинец, обращаюсь к свидомым киевлянам... Вы сегодня толпой побежали с цветами и свечками к посольству Нидерландов. Почему вы не вышли так же с цветами и лампадками, когда ваши свидомые нацисты сожгли ребят в Одессе 2 мая? Почему вы не скорбели, когда 2 июня ваш украинский штурмовик нанёс удар по центру Луганска и убил мирных людей? Вы лицемеры, свидомые киевляне, и подлецы.
![]()
БоUже Гумиша???A kako objašnjavaš da je upravo sada u Odesi organiziran jevrejski dobrovoljački bataljon "Матилан" ?
![]()
превод:
"Ја, Диговбодски Дмитриј, грађанин Украјине и Украјинац, обраћам се Кијевљанима... Ви сте данас у гомили пошли са цвећем и свећама према амбасади Холандије. Зашто нисте такође са цвећем и свећама ишли када су осведочени *****************и спалили људе у Одеси 2. маја? Због чега нисте жалили, када су 2. јуна украјинци бомбардовали центар Луганска и убијали мирне грађане? Ви сте лицемери и подлаци, Кијевљани.:."