Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Austrija zna šta je dobro za nju. Ne poklekne kad su u pitanju nacionalni interesi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Austrija zna šta je dobro za nju. Ne poklekne kad su u pitanju nacionalni interesi.
![]()

ako je ovo istina onda je to jos jedan dokaz da Austrija ima pravu narodnu vlast.Stabilna privreda i imaju svoje Ja,prema Nemcima se odnose kao prema starijem retardiranom bratu u situaciji dok vecina clanica EU bezpogovorno trpi
I meni stade srceNemo tako bombastičan naslov , oš da pojedine kolege vrisnu ili riknu daleko bilo .

Njima treba novi Hitler, novi rat, ali malo su se preracunali, Putin ne samo da nije glup, vec ih čita tri koraka u napred.![]()

Njima treba novi Hitler, novi rat, ali malo su se preracunali, Putin ne samo da nije glup, vec ih čita tri koraka u napred.![]()
18 июня 2014 года 08:04
Алексей Полубота, Сергей Ищенко
Расплата за Новороссию
Отказ от поддержки Донбасса может привести к катастрофическим последствиям для страны
«Я вижу откровенный саботаж в подходе российских высших чиновников к вопросу о поддержке Новороссии. Он проявляется во всем», - такими неутешительными выводами поделился в понедельник главнокомандующий Донецкой народной республики Игорь Стрелков.
Izvesniji je scenario u kojem SAD i EU sklapaju još jači savez, dok Rusija sama umire u mizeriji.
Ova odluka austrijske vlade donesena je pre poprilicno ( postavljao sam je na svojoj temi ) ... Ministar spoljnih poslova je opravdavao da je jos najmanje 5 evropskih drzava saglasno sa austrijom ( bugarska , Srbija, madzarska, italija ... i nemacka ) ... Dakle , usaglaseno sa nemcima .... usput, tu su jos Grcka, slovenija ...
Veliki pregled stanja na istoku Ukrajine i osvrt ruskih analitičara na upozorenje Strelkova da nakon "Ukrajinska zime" dolazi "Moskovski Maidan"
N. Babić
vrijeme objave: Nedjelja - 22. 06. 2014 | 21:15
Оставити Русе на истоку да им се деси нова Одеса.
Добра тактика.
Reci mi, šta bi ti tacno zeleo da Putin uradi i kako bi se taj film zavrsio?