petar.petrovic
Iskusan
- Poruka
 - 6.459

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...почеле и барикаде ЕУро - мајдана у Кијеву да горе....
Da, ni meni to nije bilo jasno, ali rece Vucela da se povlaci, a tako kazu i strani mediji.
Pa pitaj njega, ja nisam u tom ni Gornjem ni Donjem ruskih lordova
Obama mu danas nesto debelo zapretio pa se kukavica povlaci. Sta ce?
Moguce, pa kao i tebipa zbog cega onda prduckas sa tako znalackim komentarima,dosadno ti?
Da, ni meni to nije bilo jasno, ali rece Vucela da se povlaci, a tako kazu i strani mediji.
Pa pitaj njega, ja nisam u tom ni Gornjem ni Donjem ruskih lordova
Obama mu danas nesto debelo zapretio pa se kukavica povlaci. Sta ce?
Putin se sa ovom situacijom TAKO IZBRUKAO PRED SVETOM da to nije normalno...
Nisu u svetu svi rusofili kao ti....
A siguran sam da ni mnogi ruski generali na sve ovo ne gledaju blagonaklono.....
"Nisu svi ko Dostojevski "
Зашто се "ИЗБРУКАО"? Зато што није ОТПОЧЕО 3.СВЕТСКИ И ПОСЛЕДЊИ РАТ ??? Свашта........ схвати да је њега веома тешко ПРОЧИТАТИ...никад се не зна шта ће урадити...АЛИ СИГУРНО НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ ДА РУСИЈУ И РУСЕ ГАЗЕ ГОРИ......
Ovo sad je taktika.
Taktika. I to odlicna.![]()
vidi Afka, kako mu jesinula ideja da zalepi nesto "relevantno"![]()
  .. to je spomenik Crvenoj armiji u Sofiji , u novije vrijeme predmet sporenja i rada političkih umjetnika koji brišu socijalističko sivilo 

O ovome se radi: Velike vojne sile, Amerika, Izrael za svakog svog vojnika ubiju desetine neprijatelja.....
A sta radi Putin?
Ubijaju stotine Rusa POD NJEGOVIM NOSOM, a on nista........
DA LI JE RUSIJA VELESILA ILI JE BANANA REPUBLIKA - pitanje je sad???
Ovi indijanci u Kijevu prvo dali ceo nacionalni trezor i sve dragocenosti drzave zapadu a sad im prodaju gasovod da bi mogli za njih da ratuju...vazi li se to s obzirom na uslove i moze li se ponistiti?

U Kijevu na vernost ukrajini 3 ceta bataljona ,,Ayov ,, podnela zakletvu ....
Pogledajte kakvi su to otvoreni nacisti ....
![]()
![]()
http://stainlesstlrat.livejournal.com/800710.html

хе, хе...о овим масовним протестима у швапској медији ћуте, а учеснике називају фашистима. Мислим да се дрма свуда
Pa Putin nije Seselj ili Milosevic,. Video covek da partiju shaha ne moze da dobije pa reaguje na vreme.U cemu je taktika? Da ostavi svoje ljude tamo na cedilu?
@ tema
Ne mogu da verujem, ovo bi bila najveca bruka. I referendum, i sve ostalo ispada da je dzaba.
Jedino ako nije dogovoreno sa federalnim savetom da taj predlog kao, odbije. No i u tom slucaju je jeftino i providno podilazenje zapadu, neozbiljan potez.
23.06.2014. - U zemlji od 33 miliona ljudi, oni ne mogu da nakupe ni 10 000 za te neke njihove kaznene ekspedicije.
Zato je jasno da mogu da regrutuju samo naciste i skart.
Sta cemo. Nece ni to dugo.
Смешни патуљак Барозо експонент Језуита и потомци нациста с Балтика су у савршеном складу.Министри ЕУ одложили одлуку о санкцијама против Русије
23.06.2014. -
Министри спољних послова земаља Европске уније не планирају да данас доносе одлуку о новим санкцијама против Русије, изјавио је холандски министар Франк Тимерманс.
„Мислим да одлуке неће бити. Разговараћемо о ситуацији данас. Ако буде потребно да се размотри то питање до краја недеље, крајем недеље ће се одржати и самит ЕУ, који такође може о томе расправљати“, - рекао је Тимерманс уочи седнице Савета ЕУ за спољне послове.
У недељу је речено да су премијери балтичких земаља и председник Европске комисије Жозе Мануел Барозо у суботу у Талину предложили увођење нових санкција против Русије.
Извор: Глас Русије,