Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
Ma govorim o RUSKIM helikopterima.
Prvih dana kize DESETINE su preletali teritoriju Ukrajine IZ RUSIJE...
Posle su svi nestali...
Sta da rade tamo preletali su kad je trebalo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma govorim o RUSKIM helikopterima.
Prvih dana kize DESETINE su preletali teritoriju Ukrajine IZ RUSIJE...
Posle su svi nestali...
Ако Руси не могу да заштите Русе у суседној Украјини, како могу помоћи Србији окружено НАТО-ом? Ахахаххаха!
О не, наша последња нада Русија је заправо заблуда. Шта ћете сад?
Krim će svakako biti vraćen pod suverenitet Porošenka, ali za sada je bolje da ostane pod okupacijom.
Naime, ako bi se Rusija povukla iz Ukrajine, onda ne bismo imali povoda da nastavimo da je davimo sankcijama.
Ni na Krimu nije imala mogucnosti
Zali se na ruse sudu u Strazburu![]()
Nije imala potrebe. Krim je bio pod Rusima i prije aneksije.
Не, мени је смешно. Како је Србима Милошевић издајник што под санкцијама није упао у Крајину, а Путин им је јунак, иако не сме да упадне у Украјину, а има нуклеарке, а санкције су му смешне.
Правда за Слобу!
Nije to ista situacija - hrvati su iza sebe imali zapad a SM nije imao nikog...ovde ni zapad ni Rusija ne smeju direktno da se mesaju
Nije to ista situacija - hrvati su iza sebe imali zapad a SM nije imao nikog...ovde ni zapad ni Rusija ne smeju direktno da se mesaju
Па наравно да није иста ситуација. Путин има ресурсе, нуклеарни арсенал и шта све не.
А Слоба је само имао санкције, петоколонаше и несташицу бензина.
Адриана, није то Блајби баш све слушао са Путиновог обраћања у Бечу. Да је пажљиво слушао, или хтео стварно да нам то пренесе, чуо би и ове ствари:
" Увек ћемо бранити етничке Русе у Украјини и онај део Украјинског народа који осећа своју нераскидиву , не само етничку, већ културну и језичку везу с Русијом, који се осећа делом широког руског света."
Па би такође чуо и ово:
" Ми ћемо, наравно, не само папажљиво пратити, већ и реаговати на одговарајући начин.
Надам се да за то неће бити потребне оружане снаге"
А такође је рекао и да је бесмислено тражити да устаници на истоку положе оружје и да није још време за то пошто још увек нису разоружане екстремне снаге попут Десног сектора и други екстремисти.
"Они нису положили оружје , чак ни Мајдан још нису напустили. Тражити у таквим условима од устаника да положе оружје је једноставо, по мом мишљењу, бесмислено, зато што они, сећајући се шта је било у Одеси, одговарају:Ми ћемо данас да положимо оружје, а сутра ће живе да нас спале"
Све је то некако Блајбију промакло.![]()
Mislis da treba da baci jednu nuklearku komsijama u dvoriste.... Putin to radi pametnije
Адриана, није то Блајби баш све слушао са Путиновог обраћања у Бечу. Да је пажљиво слушао, или хтео стварно да нам то пренесе, чуо би и ове ствари:
" Увек ћемо бранити етничке Русе у Украјини и онај део Украјинског народа који осећа своју нераскидиву , не само етничку, већ културну и језичку везу с Русијом, који се осећа делом широког руског света."
Па би такође чуо и ово:
" Ми ћемо, наравно, не само папажљиво пратити, већ и реаговати на одговарајући начин.
Надам се да за то неће бити потребне оружане снаге"
А такође је рекао и да је бесмислено тражити да устаници на истоку положе оружје и да није још време за то пошто још увек нису разоружане екстремне снаге попут Десног сектора и други екстремисти.
"Они нису положили оружје , чак ни Мајдан још нису напустили. Тражити у таквим условима од устаника да положе оружје је једноставо, по мом мишљењу, бесмислено, зато што они, сећајући се шта је било у Одеси, одговарају:Ми ћемо данас да положимо оружје, а сутра ће живе да нас спале"
Све је то некако Блајбију промакло.![]()
Najpametniji ce on biti kada trecinu Rusa Ukri pobiju, trecinu pokrtse, a trecinu proteraju, kao sto su to tamo neki nekada radili sa Srbima.
Ne bi Rusija bila najveca zemlja na svetu da to ne zasluzuje...zlo se pakuje u malim bocicama
Izgleda da su te delove iz carevog govora samo davali za Srbiju....
Ostalom delu sveta to je bilo uskraceno da cuje.![]()
Није Блајби било ускраћено, као што није било намењено медијима у Србији (Медији у Србији, нарочито најтиражнији и најприсутнији се Украјином врло мало и слабо баве), било је то намењено свима, нарочито у ЕУ. Сасвим сам сигуран да је то било и теби доступно, да си стварно хтео да се информишеш
![]()
Ne bi Rusija bila najveca zemlja na svetu da to ne zasluzuje...zlo se pakuje u malim bocicama
Krim će svakako biti vraćen pod suverenitet Porošenka, ali za sada je bolje da ostane pod okupacijom.
Naime, ako bi se Rusija povukla iz Ukrajine, onda ne bismo imali povoda da nastavimo da je davimo sankcijama.
Prvi dio snimka je obaranje sirijskog Mi-8.
Opet tupavi Rusi pokusavaju da podmetnu.
Ja se izvinjavam sto off topikujem i spamujem , al cisto da vas obavestim ...
Pade !