aleksazr
Domaćin
- Poruka
- 3.375
Kada možemo, ovako otprilike, da očekujemo grupne fotografije, sa ostalima iz sveta politike i estrade sa kojima, pretpostavljam, blisko sarađuje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo . Ja prvi put procitah da je neko visokih drzavnika RF to javno rekao . Neznam mozda je neko rekao i ranije .
Zanimljivo . Ja prvi put procitah da je neko visokih drzavnika RF to javno rekao . Neznam mozda je neko rekao i ranije .
Baš će dobro da ih kultiviše.![]()
Amerikanci se gomilaju na Baltiku
Напокон је ред да и они постану топовска храна.
Amerikanci se gomilaju na Baltiku
Суштина није у том наслову, него у наставку текста - Русија се никада није обавезала да ће гарантовати целовитост Украјине и ништа је на то не обавезује - значи нико нема права да од ње очекује било шта у том смислу. То је рекао, нађи линк.
Суштина није у том наслову, него у наставку текста - Русија се никада није обавезала да ће гарантовати целовитост Украјине и ништа је на то не обавезује - значи нико нема права да од ње очекује било шта у том смислу. То је рекао, нађи линк.
Напокон је ред да и они постану топовска храна.
Нажалост ово је само 150 "јунака" ! Без 150.000 то је само обична амаеричка шалалајка. Тамо где ће да попију патос у првој рунди тамо шаљу своју беду попут талибана, хрвата, шиптара, муџахедина ....
А Американац ? Он тамо не иде. Имају оно довољно стоке што ће за њих да гине.
Занимљиво, Руси трупе концентришу на југу, а Амери своје шаљу на север.
Можда зато што ми имамо и кршеве од политичара...да не би превише одударали једни од других, министри и министарке су нам отприлике на истом нивоу и по памети и по свим другим квалитетима. Код нас у том погледу дискриминације нема.Zasto samo mi uvek imamo sve neke krseve od ministarki?
'Хвала и извини, промакло ми.
Zelje su jedno a stvarnost...![]()
Да ли ти заиста мислиш да напаљена армија наоркомана, педера, шљама, талибана и ко зна каквог све олоша може било шта да уради против најаче армије на свету ?
Па ти "јунаци" нису смели да нападну ни на Србију 1999 али су били довољно мудри да пошаљу гомиле шиптара. И опет ће да вас пошаљу да гинете ко снопље. Ти си за њих нико и ништа. Обично зрнце песка које и онако не служи низашта осим да погинеш за интересе десетак поремећених милијардера.
... а стварност хрватска.Zelje su jedno a stvarnost...![]()
Meni se cini da ti uopce nisi svjestan vojne snage jedne Amerike i njenih europskih saveznika.
Da jesi,drugacije bi mislio i pisao.![]()
Proces raspadanja sad već bivše Ukrajine ubrzava se, dezintegracija je već uzela maha samo ostaje formalno pitaje udruživanja novonastalih regija. Oko toga će raspravljati na sledećem sastanku SAD - Rusija.Čini se da se Ameri zalažu za što više samostalnih nepovezanih regija da bi time ublažili uticaj Rusije dok će Rusija insistirati na snažnom povezivanju većeg broja regija u zajedničku državu (Novorusiju) .