- Poruka
- 69.725
Kako da oslovimo ove ''proruse'', demostrantima ili aktivistima?
А што бисте их ословљавали?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da oslovimo ove ''proruse'', demostrantima ili aktivistima?
i sirija je pala.danas je asad opkolio alepo.
Vlada Ukrajine ostvarila prednost nad ruskim teroristima:
http://www.businessweek.com/article...ment-gains-the-advantage-over-the-separatists
Vrlo prosto. Njima treba sada bilo kakva "vlada" u Kijevu kako bi legalizovali pljacku Ukrajine ( ulozili $ 5 mrd. / odneli $ 25 mrd. ). Potrebna je naravno nova vlada koja ce dozvoliti McCaine Jr. da izmedju ostalog eksploatise skriljce pod Slavjanskom. Ko inace da mu to dozvoli?
То је већ десети пут овог месеца.Vlada Ukrajine ostvarila prednost nad ruskim teroristima:
http://www.businessweek.com/article...ment-gains-the-advantage-over-the-separatists
То је изјављивао већ десет пута.Za ocekivati je da ce separatizam Donjecke i Luganske republike BITI SKRSEN nakon izjava i postupaka Putina.
Prvo je izjavio da treba da odloze referendum, a danas je naredio da se ruska vojska povuce u kasarne, daleko od ukrajinske granice.
Kakvu to PORUKU ostavlja ukrajinskim vlastima?
Pa da navale i skrse separatiste....
i sirija je pala.danas je asad opkolio alepo.
Napustam vas ljudi, da vas pozdravim ovde, nece me biti neko vreme.![]()
Napustam vas ljudi, da vas pozdravim ovde, nece me biti neko vreme.![]()
Pa eto. Tudje je najsladje.
Najn, do sada sam bio tamo, makar virtuelno.Ides u Novorusiju?![]()
hocu da kazem :kad nas nesto ne mozes ubediti i kad znas da nije istina ond pocnes da motas i okolisis.kao zasto bi lagao?mozda je istina, a mozda nije itd?U redu, nebitno, da se vratimo na početak: i di je tu greška ili odgovornost Reutersa?
Ne kažem da ne mogu pogriješiti, ali tvrdim da podatke nikada namjerno ne falsificiraju, za razliku od RT-a.
kako ti mozes nesto tvrditi za rojters?evo vidis ja tvrdim da lazu
- - - - - - - - - -
Ne pratim te baš, šta sam slagao?![]()
Vlada Ukrajine ostvarila prednost nad ruskim teroristima:
Za ocekivati je da ce separatizam Donjecke i Luganske republike BITI SKRSEN nakon izjava i postupaka Putina.
Prvo je izjavio da treba da odloze referendum, a danas je naredio da se ruska vojska povuce u kasarne, daleko od ukrajinske granice.
Kakvu to PORUKU ostavlja ukrajinskim vlastima?
Pa da navale i skrse separatiste....
naravno da steluju informacije u ostalom kao i svi mediji danas sirom planete.Jos sesdesetih godina jedan od najistaknutijih americkih novinara zaboravih mu ime je izjavio sledece."Kada bi pisali obektivno,sutradan bi ostali bez posla".Masovni mediji su u rukama mocnika i oni prate politiku svojih Vlada,objektivno informisanje tu nema sta da trazi.U redu, nebitno, da se vratimo na početak: i di je tu greška ili odgovornost Reutersa?
Ne kažem da ne mogu pogriješiti, ali tvrdim da podatke nikada namjerno ne falsificiraju, za razliku od RT-a.
link molim
- - - - - - - - - -
sad javljaju na holandskoj TV.deo alepa koji je u rukama ,,slobodne vojske,, je potpuno odsecen od sveta.sad ga neprestano bombarduju.isti scenario kao kod holmsa.to je zadnje Veliko uporiste protiv asada
Добар је филм.
Занимљиво је да се не спомињу никакви совјети, само Руси.![]()
Zašto bi Rusi pominjali sovjete? To je karikirano ime za stanovnike Sovjetskog saveza i u istom se nikad nije koristilo u onomastičkom smislu.
Ostavi se Subotića, Raduna i Vidovdana, Rusima je samo potiskivan verski identitet i na neki način nacionalni u korist kolektivizma ali niko nije pokušavao da napravi sovjetsku naciju.,,Совјетиу" су лажна нација које су комунисти тежили да створе...
Као што су ,,југословени" лажна нација коју је Тито хтео да створи...
ИУли сада нови СССР (ЕУ) као што тежи да створи некакве ,,еуропејце"...