Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
granatiranje slavjanska - nocas 22:20
kako mi se cini koriste tesko topnistvo. Jel netko zna koji kalibar ili sto je to ?
Koriste haubice .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
granatiranje slavjanska - nocas 22:20
kako mi se cini koriste tesko topnistvo. Jel netko zna koji kalibar ili sto je to ?
Mozda "negde izmedju redova" pise ?
Onako !
"U prazno" ...
Argument ti je dojajan i univerzalan.
Blago tebi, zašto ga se ja nisam dosjetio?
Pa reci, "nisam razumio to što pišeš", pa nije sramota!
Hrpa gluposti.
a) telefonsko glasanje nije istraživanje: jesmo li to naučili ili ne? I rezultati ne mogu biti relevantni, oni koji su "protiv", već navedeni hejteri, su uvijek motiviraniji okrenuti telefon i platiti pola ojra.
b) na screenshotu se ne vidi koliko je ljudi do tada glasalo. 5? 50? 500?
c) pitanje koje je napisano u prijevodu glasi: Imate li razumijevanja za Putinov kurs?
Jebga, pa i ja imam razumijevanja za njegov politički kurs!
Ти бре прие не знаш ни шта пишеше !!!
Јеси ли ти ово написао ?
Original postavio Gumigelenk![]()
![]()
Hrpa gluposti.
a) telefonsko glasanje nije istraživanje: jesmo li to naučili ili ne? I rezultati ne mogu biti relevantni, oni koji su "protiv", već navedeni hejteri, su uvijek motiviraniji okrenuti telefon i platiti pola ojra.
c) pitanje koje je napisano u prijevodu glasi: Imate li razumijevanja za Putinov kurs?
Jos ako ga "proglase teroristom" , jadna mu majka !
Vidjali smo "kako demokratija postupa sa teroristima" !
Da, naravno, komentirao sam I ARGUMENTIRAO zašto je navedeni članak hrpa gluposti.
A di je zapeo tvoj argument da je ovo moje hrpa gluposti?
Zaboravio si ga napisati ili samo trolaš, spamaš i zajebavaš?
Podsjeti me, kako demokratija postupa sa zarobljenim teroristima.
Konacno su maske pale - americki pasos naciste i ratnog zlocinka Nalivacenka - sefa ukrajinskog DBa .....
![]()

I ovi su "legitimisti" :
Ovi ?
Da po nedelima koje slave !
Pa da legalisti i demokrate . Komisija iz OEBS-a kaze za njih da su ok momci . Njihov izvestaj od pre neki dan pise da u Kijevu nema fasista . Ebe lud zbunjenog , pa poste kada im cika Putin zavrne usi, nismo znali , lose smo vas shvatili , niste u pravu .
http://ruskarec.ru/economics/2014/05/17/juzni_tok_dobio_neocekivanu_podrsku_30653.html
http://ruskarec.ru/news/2014/05/18/...izjasnio_se_za_saradnju_sa_rusijom_30693.html
Pripadnici naci garde iz UA sahranjuju mrtve u nacistickim uniformama i simbolikom iz drugog svetskog rata . Pa kako da ih zovemo . Vitezovi reda zmaja, samuraji , kaubojci ili nacisti i fasisti.
Hrpa gluposti.
- - - - - - - - - -
U mom selu se to zove ratni zločin, ali šta ja mogu kad nisam "genetski antifašist" da bi mantrao "ko se ne osveti, taj se ne posveti".
- - - - - - - - - -
Nemam pojma i ne znam detalje o tome, i telefonsko glasanje nije anketa.
A sta je tacno telefonsko glasanje ?
Javilo se na liniju 92 posto proruskih nemaca , dok su drugi bili nemi...ma hebi se
Sve sami "Stazzi-sti " ...!
"U znak zahvalnosti " :
Babaj kaze zarobljen americki vojnik- crnac .
http://rusvesna.su/news/1400451797