Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - III deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Argument ti je dojajan i univerzalan.

Blago tebi, zašto ga se ja nisam dosjetio?

Pa reci, "nisam razumio to što pišeš", pa nije sramota!

Ти бре прике не знаш ни шта пишеш !!!
Јеси ли ти ово написао ?

Hrpa gluposti.

a) telefonsko glasanje nije istraživanje: jesmo li to naučili ili ne? I rezultati ne mogu biti relevantni, oni koji su "protiv", već navedeni hejteri, su uvijek motiviraniji okrenuti telefon i platiti pola ojra.
b) na screenshotu se ne vidi koliko je ljudi do tada glasalo. 5? 50? 500?
c) pitanje koje je napisano u prijevodu glasi: Imate li razumijevanja za Putinov kurs?
Jebga, pa i ja imam razumijevanja za njegov politički kurs!

Poslednja izmena:
Ти бре прие не знаш ни шта пишеше !!!
Јеси ли ти ово написао ?

quote_icon.png.pagespeed.ce.PubgKEMO6n.png
Original postavio Gumigelenk
Hrpa gluposti.

a) telefonsko glasanje nije istraživanje: jesmo li to naučili ili ne? I rezultati ne mogu biti relevantni, oni koji su "protiv", već navedeni hejteri, su uvijek motiviraniji okrenuti telefon i platiti pola ojra.
c) pitanje koje je napisano u prijevodu glasi: Imate li razumijevanja za Putinov kurs?

Da, naravno, komentirao sam I ARGUMENTIRAO zašto je navedeni članak hrpa gluposti.

A di je zapeo tvoj argument da je ovo moje hrpa gluposti?

Zaboravio si ga napisati ili samo trolaš, spamaš i zajebavaš?

Da, naravno, komentirao sam I ARGUMENTIRAO zašto je navedeni članak hrpa gluposti.

A di je zapeo tvoj argument da je ovo moje hrpa gluposti?

Zaboravio si ga napisati ili samo trolaš, spamaš i zajebavaš?

Ту хрпу глупости вртиш у круг константно већ 2-3 месеца. Па да си папига морао си да научиш бар још једно слово !

Можда ти ово помогне мада чисто сумњам !!! Неће слово и чињенице у препуни главу !

Podsjeti me, kako demokratija postupa sa zarobljenim teroristima.

Sadam , Gadafi , Bin Laden su "osvedoceni teroristi po americkoj hunti prema kojoj je sve dozvoljeno" ...

A ovi :

- - - - - - - - - -

Konacno su maske pale - americki pasos naciste i ratnog zlocinka Nalivacenka - sefa ukrajinskog DBa .....

2346589_10924a7ed65cf00b9dfc1ee0e23e863a.jpg

"Ruski Fotosop" ...:D

Sto bi rekao "jedan od ucesnika"...:bye:

Ovi ?
Da po nedelima koje slave !

Jel imaju konc logore, jesu li obilježili Ruse po Ukrajini s trakama, da li ih masovno ubijaju i deportiraju?

Kakve veze ovo ima s NACIZMOM?

- - - - - - - - - -

Pa da legalisti i demokrate . Komisija iz OEBS-a kaze za njih da su ok momci . Njihov izvestaj od pre neki dan pise da u Kijevu nema fasista . Ebe lud zbunjenog , pa poste kada im cika Putin zavrne usi, nismo znali , lose smo vas shvatili , niste u pravu .

Previše se razbacuijete s epitetima "fašisti" i "nacisti", isto kao što se ovi drugi previše razbacuju s epitetima "komunjare" ili "boljševici".

I jedno i drugo je potpuno debilno.

Hrpa gluposti.

- - - - - - - - - -

U mom selu se to zove ratni zločin, ali šta ja mogu kad nisam "genetski antifašist" da bi mantrao "ko se ne osveti, taj se ne posveti".

- - - - - - - - - -

Nemam pojma i ne znam detalje o tome, i telefonsko glasanje nije anketa.

A sta je tacno telefonsko glasanje ?
Javilo se na liniju 92 posto proruskih nemaca , dok su drugi bili nemi...ma hebi se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back