Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - III deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se ne varam, to je maksimalna suma koju može ambasada da pruži. Mislim da pare nije dala država SAD, već njihova ambasada u Beogradu.
Амбасада САД(или ма које друге државе) снабдева се новцем из фонда властите земље, тако да је то опет новац државе.
Ако је то новац из џепа амбасадора и осталих службеника, онда они као физичка лица нису ограничени административним забранама.

- - - - - - - - - -

Pa dajte vi više kad ste tako pametni a nemojte napadati humanitarnu pomoc USA koja je uvek pomagala Srbiji. Vaši opštinari ni pesak nisu mogli da obezbede,treba da je sramota!
Ми би радије да нас никада нису помагали.
Бтв није ми јасно зашто правиш будалу од себе правдајући тако бедан износ?

Намерни фалсификат је било оспоравње тог извештаја у целости, а поготово притисци да измени извештај.
Узгред како то да све те западне агенције тако подбацују у убеђивању властитог јавног мњења о догађајима у Украјини, нпр изразито пропутиновска наклоност Немаца?

Nisam vidio istraživanja o mišljenju stanovnika zapadnih država, ali sam pratio forume i činjenica je da tamo osjetan postotak podržava Putina.

Ali razloge za to moraš tražiti mnogo dalje od Putina, a ima ih više:
npr, od klasičnih forumskih hejteria koji su baš uvijek protiv svega što je službeni državni stav,
pa do onih koji su generalno nezadovoljni neoliberalnim kapitalizmom, sistemom, vladanju korporacija, utrke za profitom i sustavu vrijednosti države u kojoj živi.

Pa dajte vi više kad ste tako pametni a nemojte napadati humanitarnu pomoc USA koja je uvek pomagala Srbiji. Vaši opštinari ni pesak nisu mogli da obezbede,treba da je sramota!

foto-slobodan-pikula15.jpg

"Nasi opstinari dobrovoljno , po Ruski , podneli ostavku " :

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/466176/Gradonacelnik-Sapca-podneo-ostavku

" Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević iz Zajedno za Srbiju (ZZS) podneo je danas ostavku na tu funkciju jer je prethodno, u petak uveče, smenjen sa mesta šefa Gradskog štaba za vanredne situacije u tom gradu.

Zasto ?!
Ciji su to bili kadrovi ?

Poslednja izmena:
Nisam vidio istraživanja o mišljenju stanovnika zapadnih država, ali sam pratio forume i činjenica je da tamo osjetan postotak podržava Putina.

Ali razloge za to moraš tražiti mnogo dalje od Putina, a ima ih više:
npr, od klasičnih forumskih hejteria koji su baš uvijek protiv svega što je službeni državni stav,
pa do onih koji su generalno nezadovoljni neoliberalnim kapitalizmom, sistemom, vladanju korporacija, utrke za profitom i sustavu vrijednosti države u kojoj živi.
Била је постављена анкета из Немачке са преко 80% подршке Путину што се не може објаснити разлозима које наводиш, већ вероватно генералним ставом да је све то масло запада, а да је руска реакција оправдана.

Намерни фалсификат је било оспоравње тог извештаја у целости, а поготово притисци да измени извештај.
Узгред како то да све те западне агенције тако подбацују у убеђивању властитог јавног мњења о догађајима у Украјини, нпр изразито пропутиновска наклоност Немаца?

Gumigelenk је неук и превише прост да би знао шта представља извјештај патолога. Не зна ни шта је посао патолога као ни на основу чега пише извјештај па лупа к'о Максим.

Он мисли да је то као новински чланак јер је то све што је у животу прочитао.

Била је постављена анкета из Немачке са преко 80% подршке Путину што се не може објаснити разлозима које наводиш, већ вероватно генералним ставом да је све то масло запада, а да је руска реакција оправдана.

Imaš li link na tu anketu?

80% podrške je vrlo filozofski termin dok ne vidim koje je pitanje.

Sumnjam da je bilo "Podržavate li Putina?"

Vratice njima Fasington za to !
Za "pocetak" ce da "im vrate svoje trupe u kasarne po Zapadnoj Njemackoj" ... ;)

Na žalost, mladić će omastiti konopac , izgleda da mu bavljenje izviđaštvom nije pomoglo u boljoj orjentaciji u prirodi pa će svoje umeće paljenja logorske vatre i preživljavaja u prirodi morati iskoristiti na nekom drugom svetu.

Ovi ruski "antifašisti" vole vješati zarobljene vojnike?

- - - - - - - - - -

Анкета је на овој теми и то баш овом трећем делу, али да је сада тражим на 570 страница???

Ma nemoj, mislio sam da je možeš nekako jednostavnije naći, nema veze

Jel to bilo ovo?

Imaš li link na tu anketu?

80% podrške je vrlo filozofski termin dok ne vidim koje je pitanje.

Sumnjam da je bilo "Podržavate li Putina?"

Истраживање њемачке ТВ: 89 одсто гледалаца подржава политику Владимира Путина

• недеља, 11 мај 2014 18:49

Њемачки ТВ канал Н-ТВ уживо је својим гледаоцима поставило питање: ,,Да ли подржавате политику Владимира Путина„. На изнанеђење водитеља али и цијелог особља телевизије 89 одсто Њемаца је на ово питање одговорило позитивно.
Ова ,,анкета“ одржана је 9. маја, а позивом на два различита броја било позитивно или негативно, давао се одговор, преноси ,,Раша Тудеј“.
Слично истраживање појавило се и крајем марта на сајту The Independent-а. Посјетиоцима је било омогућено да гласају између Барака Обаме, Ангеле Меркел, Владимира Путина, Дејвида Камерона као и Франсоа Оланда.
Лидер, односно побједник био је Владимир Путин. За њега је гласало више од 92% испитаника.
Иза њега је била Ангела Меркел (3%), и Барак Обама са свега 2%.
Подсјетимо, руски социолози истичу да је ранг предсједника Путина на врхунцу. Студија спроведена крајем марта показује да акције шефа државе подржава 75% Руса.

Mislim da je anketu postavio Lepi Bora u vidu grafikona, ali on na ovoj temi ima punih devet stranica u pretrazi teme tako da sam odustao!

Nevermind, ali sasvim je iluzorno misliti da bi Švabe između Merkelica i Putina stali na stranu Putina.

Naravno da će pljuckati po svojoj vlasti (kao što ti radiš po svojoj i ja pos svojoj), ali ako i kada zagusti, onda se zna kako se ponaša.

Nevermind, ali sasvim je iluzorno misliti da bi Švabe između Merkelica i Putina stali na stranu Putina.

Naravno da će pljuckati po svojoj vlasti (kao što ti radiš po svojoj i ja pos svojoj), ali ako i kada zagusti, onda se zna kako se ponaša.

Ма пусти сад то. Него мене интересује зашто је хрватска штампа покушала да сакрије анкету кад су је чак и Немци објавили?

Могу стати по питању Украјине, као што по истом питању могу стати на Меркелкину страну између САД и Немачке.

Њемачки ТВ канал Н-ТВ уживо је својим гледаоцима поставило питање: ,,Да ли подржавате политику Владимира Путина„. На изнанеђење водитеља али и цијелог особља телевизије 89 одсто Њемаца је на ово питање одговорило позитивно.
Ова ,,анкета“ одржана је 9. маја, а позивом на два различита броја било позитивно или негативно, давао се одговор, преноси ,,Раша Тудеј“.
Слично истраживање појавило се и крајем марта на сајту The Independent-а. Посјетиоцима је било омогућено да гласају између Барака Обаме, Ангеле Меркел, Владимира Путина, Дејвида Камерона као и Франсоа Оланда.
Лидер, односно побједник био је Владимир Путин. За њега је гласало више од 92% испитаника.
Иза њега је била Ангела Меркел (3%), и Барак Обама са свега 2%.
Подсјетимо, руски социолози истичу да је ранг предсједника Путина на врхунцу. Студија спроведена крајем марта показује да акције шефа државе подржава 75% Руса.

Hrpa gluposti.

a) telefonsko glasanje nije istraživanje: jesmo li to naučili ili ne? I rezultati ne mogu biti relevantni, oni koji su "protiv", već navedeni hejteri, su uvijek motiviraniji okrenuti telefon i platiti pola ojra.
b) na screenshotu se ne vidi koliko je ljudi do tada glasalo. 5? 50? 500?
c) pitanje koje je napisano u prijevodu glasi: Imate li razumijevanja za Putinov kurs?
Jebga, pa i ja imam razumijevanja za njegov politički kurs!

- - - - - - - - - -

To su ljudi sa širokom slovenskom dušom pa ne vole vešati , al eto sudbina im odredila da im šaka padne jedan dezorjentisani nacistički skaut pa je red da obraduju konopac.

U mom selu se to zove ratni zločin, ali šta ja mogu kad nisam "genetski antifašist" da bi mantrao "ko se ne osveti, taj se ne posveti".

- - - - - - - - - -

Ма пусти сад то. Него мене интересује зашто је хрватска штампа покушала да сакрије анкету кад су је чак и Немци објавили?

Nemam pojma i ne znam detalje o tome, i telefonsko glasanje nije anketa.

Hrpa gluposti.

a) telefonsko glasanje nije istraživanje: jesmo li to naučili ili ne? I rezultati ne mogu biti relevantni, oni koji su "protiv", već navedeni hejteri, su uvijek motiviraniji okrenuti telefon i platiti pola ojra.
b) na screenshotu se ne vidi koliko je ljudi do tada glasalo. 5? 50? 500?
c) pitanje koje je napisano u prijevodu glasi: Imate li razumijevanja za Putinov kurs?
Jebga, pa i ja imam razumijevanja za njegov politički kurs!

Слажем се. Све то твоје је хрпа глупости.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back