Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom - III deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Какве везе има Крим и татари са дешавањима у Украјини ?

I to je OK , ali sta Poljaci cackaju mecku , nisu li se dovoljno opekli pre 70 godina . Nemci ih zgazili , sa druge strane Rusi ...Britanci izdali . Glume neku silu nepismenjaci obicni , pa opet ce se preko njihovih ledja prebiti ako dodje do sire konfrontacije .

Vidim da ga potkaci kako ko stigne, ali ne da se, prdi kao sumanut, i to sve u zenskom licu :mrgreen:

Афан бубили. :)

granatiranje slavjanska - nocas 22:20

kako mi se cini koriste tesko topnistvo. Jel netko zna koji kalibar ili sto je to ?

Тешко је рећи, изгледа као минобацачка ватра.

Npr, Reuters za razliku od RT-a koji se voli služiti čistim falsifikatima i u službi je ruske propagande, vrlo detaljno provjerava svaku informaciju, a ako u nešto nije sasvim siguran onda je tako i navedeno.
Као нпр када је навео да је у Рачку почињен масакр, иако је Хелена Ранта то доцније демантовала.

SAD - 100.000 dolara donirale Aj da vidim i čujem da li ima još nekog ko misli da nas mrzi i mi kazete zasto vi mrzite njih?!
Та сума је срамотно мала.
Мања од зараде једног дебелогузог посланика у ЕУ парламенту(80к евра без дневница и посебних надокнада)!
Иначе какве везе та небулоза има с темом?

Као нпр када је навео да је у Рачку почињен масакр, иако је Хелена Ранта то доцније демантовала.

Helena Ranta je jedna osoba, i njeno mišljenje o tome može biti točno ili netočno i može zaključiti ovako ili onako zato jer tako misli ili zato jer tako želi misliti.

Sasvim je druga stvar što ti voliš vjerovati u sve što ti se sviđa, i voliš ne vjerovati u sve što ti se ne sviđa.
Ali to nema veze s istinom, nego s tvojim afinitetima.

SAD - 100.000 dolara donirale Aj da vidim i čujem da li ima još nekog ko misli da nas mrzi i mi kazete zasto vi mrzite njih?!
tvrdis da SAD ne mrze muslimane ili da mrze? sta ti tvrdis?

- - - - - - - - - -

Мања од зараде једног дебелогузог посланика у ЕУ парламенту(80к евра без дневница и посебних надокнада)!

ovo je lik, inace musliman, koji misli da je Poljska bila deo SSSR :mrgreen:

Helena Ranta je jedna osoba, i njeno mišljenje o tome može biti točno ili netočno i može zaključiti ovako ili onako zato jer tako misli ili zato jer tako želi misliti.

Sasvim je druga stvar što ti voliš vjerovati u sve što ti se sviđa, i voliš ne vjerovati u sve što ti se ne sviđa.
Ali to nema veze s istinom, nego s tvojim afinitetima.
Хелена Ранта је лекарка и форезничарка ангажована од стране УН на предлог НАТО држава управо зато да би истражила тај тзв масакр.

Koliko su "fasovali na Kosovu i Metohiji" , a kako se prica i na Majdanpekovom zlatu , suma je vise nego "mizerija" ...
Pa , vise su "donirali 05.oktobar 2000-te" nego ove "HARP - ove igrarije" !!!

- - - - - - - - - -

Хелена Ранта је лекарка и форезничарка ангажована од стране УН на предлог НАТО држава управо зато да би истражила тај тзв масакр.

Ali se "malo otrgla kontroli kontrolorima" ...

Najblizi saradnik šeika Muhameda bin Zajeda obavestio je danas popodne predsednika Srbije Tomislava Nikolića da će Ujedinjeni Arapski Emirati uputiti Srbiji pomoć u iznosu od 10 miliona dolara za saniranje štete izazvane katastrofalnim poplavama, izjavila je večeras savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković.

Pak Stanković je Tanjugu rekla da će predsednik Nikolić uputiti konvoj humanitarne pomoći u najugrozenija mesta opštine Krupanj. Pomoć su obezbedile kompanije koje su se odazvale apelu predsednika. Nikolić će uručiti pomoć građanima i obići će lokacije na području opštine Krupanj.

Pa? Znam tko je ona, i za razliku od tebe sam čitao njen izvještaj, i u njemu izražava sumnju da je odjeća mogla biti zamijenjena.
A ti (i Kurir, Blic i slični) to prevodiš onako kako ti se sviđa, kao što sam već naveo.

Ali čak i da je tako, svako može pogriješiti.
Za razliko od toga, RT se služi namjernim falsifikatima - a to nije pogreška.

I ajde da ne spamamo s Račkom

Koliko su "fasovali na Kosovu i Metohiji" , a kako se prica i na Majdanpekovom zlatu , suma je vise nego "mizerija" ...
Pa , vise su "donirali 05.oktobar 2000-te" nego ove "HARP - ove igrarije" !!!

- - - - - - - - - -

Ali se "malo otrgla kontroli kontrolorima" ...
Доцније је и навела да је на њу вршен притисак да измени извештај.

Ako se ne varam, to je maksimalna suma koju može ambasada da pruži. Mislim da pare nije dala država SAD, već njihova ambasada u Beogradu.

Pa? Znam tko je ona, i za razliku od tebe sam čitao njen izvještaj, i u njemu izražava sumnju da je odjeća mogla biti zamijenjena.
A ti (i Kurir, Blic i slični) to prevodiš onako kako ti se sviđa, kao što sam već naveo.

Ali čak i da je tako, svako može pogriješiti.
Za razliko od toga, RT se služi namjernim falsifikatima - a to nije pogreška.

I ajde da ne spamamo s Račkom
Намерни фалсификат је било оспоравње тог извештаја у целости, а поготово притисци да измени извештај.
Узгред како то да све те западне агенције тако подбацују у убеђивању властитог јавног мњења о догађајима у Украјини, нпр изразито пропутиновска наклоност Немаца?

Ako se ne varam, to je maksimalna suma koju može ambasada da pruži. Mislim da pare nije dala država SAD, već njihova ambasada u Beogradu.

"Verovatno su zaposleni u Embahada prikupili novac iz sopstvenih izvora" ...?

"Od posteno zaradjenih plata i nadnica "...?

- - - - - - - - - -

Намерни фалсификат је било оспоравње тог извештаја у целости, а поготово притисци да измени извештај.
Узгред како то да све те западне агенције тако подбацују у убеђивању властитог јавног мњења о догађајима у Украјини, нпр изразито пропутиновска наклоност Немаца?

A kazu da je bilo i "gadjanja olovkama i lomljenja istih" od strane "jednog velevlaznog g-dina" ...!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back