dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.717
Afan klasika![]()
Када прди о "геноциду над кримским Татарима" онда је dual core.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Afan klasika![]()
Какве везе има Крим и татари са дешавањима у Украјини ?
Када прди о "геноциду над кримским Татарима" онда је dual core.![]()
Vidim da ga potkaci kako ko stigne, ali ne da se, prdi kao sumanut, i to sve u zenskom licu![]()
granatiranje slavjanska - nocas 22:20
kako mi se cini koriste tesko topnistvo. Jel netko zna koji kalibar ili sto je to ?
Sta bi ti nazvala vestima i kako uporedjujes informacije?![]()
Ako se Harkov otcepi, sledeci je Dnjepropetrovsk, a posle njega kirovgrad i Odesa. Onda Nikolajev, Herson i Zaporozje bivaju odseceni i onda i oni ulaze u sastav Novorusije. Polse toga moze da se krene iz Odese i Pridnjestrovlja na sever da se odsece Kijev od Galicije.
Као нпр када је навео да је у Рачку почињен масакр, иако је Хелена Ранта то доцније демантовала.Npr, Reuters za razliku od RT-a koji se voli služiti čistim falsifikatima i u službi je ruske propagande, vrlo detaljno provjerava svaku informaciju, a ako u nešto nije sasvim siguran onda je tako i navedeno.
Та сума је срамотно мала.SAD - 100.000 dolara donirale Aj da vidim i čujem da li ima još nekog ko misli da nas mrzi i mi kazete zasto vi mrzite njih?!
Као нпр када је навео да је у Рачку почињен масакр, иако је Хелена Ранта то доцније демантовала.
tvrdis da SAD ne mrze muslimane ili da mrze? sta ti tvrdis?SAD - 100.000 dolara donirale Aj da vidim i čujem da li ima još nekog ko misli da nas mrzi i mi kazete zasto vi mrzite njih?!
Та сума је срамотно мала.
Мања од зараде једног дебелогузог посланика у ЕУ парламенту(80к евра без дневница и посебних надокнада)!
Иначе какве везе та небулоза има с темом?
Хелена Ранта је лекарка и форезничарка ангажована од стране УН на предлог НАТО држава управо зато да би истражила тај тзв масакр.Helena Ranta je jedna osoba, i njeno mišljenje o tome može biti točno ili netočno i može zaključiti ovako ili onako zato jer tako misli ili zato jer tako želi misliti.
Sasvim je druga stvar što ti voliš vjerovati u sve što ti se sviđa, i voliš ne vjerovati u sve što ti se ne sviđa.
Ali to nema veze s istinom, nego s tvojim afinitetima.
"Od ljubavi do mrznje..." za "saku $$$" !!!
"Hvala im i za HARP i za milosrdno nastimavanje Srbije u €Uropske tokove" !!!
Do Neba im hvala !
SAD - 100.000 dolara donirale Aj da vidim i čujem da li ima još nekog ko misli da nas mrzi i mi kazete zasto vi mrzite njih?!
Хелена Ранта је лекарка и форезничарка ангажована од стране УН на предлог НАТО држава управо зато да би истражила тај тзв масакр.
Хелена Ранта је лекарка и форезничарка ангажована од стране УН на предлог НАТО држава управо зато да би истражила тај тзв масакр.
SAD - 100.000 dolara donirale Aj da vidim i čujem da li ima još nekog ko misli da nas mrzi i mi kazete zasto vi mrzite njih?!
Доцније је и навела да је на њу вршен притисак да измени извештај.Koliko su "fasovali na Kosovu i Metohiji" , a kako se prica i na Majdanpekovom zlatu , suma je vise nego "mizerija" ...
Pa , vise su "donirali 05.oktobar 2000-te" nego ove "HARP - ove igrarije" !!!
- - - - - - - - - -
Ali se "malo otrgla kontroli kontrolorima" ...
Та сума је срамотно мала.
Мања од зараде једног дебелогузог посланика у ЕУ парламенту(80к евра без дневница и посебних надокнада)!
Иначе какве везе та небулоза има с темом?
Намерни фалсификат је било оспоравње тог извештаја у целости, а поготово притисци да измени извештај.Pa? Znam tko je ona, i za razliku od tebe sam čitao njen izvještaj, i u njemu izražava sumnju da je odjeća mogla biti zamijenjena.
A ti (i Kurir, Blic i slični) to prevodiš onako kako ti se sviđa, kao što sam već naveo.
Ali čak i da je tako, svako može pogriješiti.
Za razliko od toga, RT se služi namjernim falsifikatima - a to nije pogreška.
I ajde da ne spamamo s Račkom
Ako se ne varam, to je maksimalna suma koju može ambasada da pruži. Mislim da pare nije dala država SAD, već njihova ambasada u Beogradu.
Намерни фалсификат је било оспоравње тог извештаја у целости, а поготово притисци да измени извештај.
Узгред како то да све те западне агенције тако подбацују у убеђивању властитог јавног мњења о догађајима у Украјини, нпр изразито пропутиновска наклоност Немаца?