Magic Unicorn
Primećen član
- Poruka
- 675
E Banjski davno su prošla ta vremena kad se kondom koristio samo proditiv neželjene trudnoće.![]()
Stavi ga slobodno, ja neću.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E Banjski davno su prošla ta vremena kad se kondom koristio samo proditiv neželjene trudnoće.![]()
Što bi rekao otac Makarije, zvani Čudotvorac, "ni u čemu ne treba pretjerivati".Pošto je na temi o abortusu rečeno kako je kod nas abortus ‚‚vid kontracepcije‚‚ hajde da vidimo kako bi prodiskutovali o preventivi da do toga ne dođe ili da dolazi u krajnjoj nuždi, kad svi mogući vidovi kontracepcije zakažu.
Za žene: kako se štitite od neželjene trudnoće.
Za muškarce: da li uvek koristite prezervativ ili ste od onih kojima on stvara prepreke u seksuanom uživanju?
Tema je sigurno bila ali je u nekom od kutaka zaborava, pa rekoh ajd da odvorim novu za mlade naraštaje koji tek počinju.![]()
slusajte ovo : Moja drugarica ima decka vec duze vreme i nije spavala sa njim jer se jako plasi trudnoce!koliko ja mislim ona je nevina, ali on mi se zalio da ona od njega trazi da nosi kondom dok se vataju?tj kad joj ga "stavi" dole...on tad uopste ne udje u nju vec se trlja od njenu al ona se plasi da joj nekako sperma ne dospe unutar vagine? :O ona je navodno citala u novinama da prilikom petinga(vatanja) sperma moze da sklizne u vaginu? :O sta mislite jeli to moguce iako je nevina :O
a da li je bas veliki rizik da se zatrudni od tecnosti pre ejakulacije?
slusajte ovo : Moja drugarica ima decka vec duze vreme i nije spavala sa njim jer se jako plasi trudnoce!koliko ja mislim ona je nevina, ali on mi se zalio da ona od njega trazi da nosi kondom dok se vataju?tj kad joj ga "stavi" dole...on tad uopste ne udje u nju vec se trlja od njenu al ona se plasi da joj nekako sperma ne dospe unutar vagine? :O ona je navodno citala u novinama da prilikom petinga(vatanja) sperma moze da sklizne u vaginu? :O sta mislite jeli to moguce iako je nevina :O
najbolja preventiva je pamet u glavu
Pa retko se desi kao mozda se uplasimo dal je shtrcnulo ranije..al bilo je slucajeva da oce moju decu pa cute:jamentol:
Nemoj mi reci da ne znas da zenska osoba moze zatrudneti SVAKOG DANA od pocetka do kraja menstruacije i na najrazlicitije razloge.
Zaista verujes u to da se ne moze zatrudneti ako penis nije 'direkno' u vagini?
A i sta znaci ovo '...da prilikom petinga(vatanja) sperma moze da sklizne u vaginu? :O sta mislite jeli to moguce iako je nevina :O'![]()
plodni dani nisu sigurni,bar 40 % moze da se fula,,mozda za zene u zrelijod dobi,ali za djevojke od 20 do 27 :S :S:S slabo da ce pomoc to racunanje..i btw nikako ne razumijem to musko :ne osjetim te dovoljno sa kondomom
Za to da nisu sigurni znam ali ja pitah nekog ginekologa ukoliko dodje u neplodnim danima do rizičnog odnosa, da li je moguće ostati u drugom stanju i on mi reče da je moguće 25%.
Da li mislite da lekari malo preteruju sa inicijativom da se koriste pilule? Kapiram da je jedina sigurna zaštita i slično, ali čitam ovako po forumima, imam neki utisak da plaše devojke. Mislim toliko ljudi je toliko godina u braku ne koriste ništa pa opet imaju dvoje- troje dece, ne sto.
Za ove gore što smatraju kondom zastarelim, da podsetim samo da vas jedino kondom štiti od polno prenosivih bolesti, tako da neće on izmodeti u skorije vreme.
plodni dani nisu sigurni,bar 40 % moze da se fula,,mozda za zene u zrelijod dobi,ali za djevojke od 20 do 27 :S :S:S slabo da ce pomoc to racunanje..i btw nikako ne razumijem to musko :ne osjetim te dovoljno sa kondomom
na jednoj ruci navuci gumenu rukavicu, na drugoj nemoj, onda uzmi sudjer natopi ga toplom vodom, stisni ga obema rukama, kojom rukom bolje osecas teksturu, vlaznost i toplotu?
oces da kazes da i ti ne osecas razliku kad te ebe sa i bez kondoma?
itekako se oseca da ti neka guma kliza unutra
Meni nekada može biti lepo sa kondomom ali lepše je bez. A kondom nema gumu kao rukavice.Plus ima lubrikant, itd...
Mene nervira, to što se osuši, pa moraš da se cimaš da li će da punke, pa ako se osuši to više nije to, itd...
Premda ne kažem da ga ne treba koristiti.
Meni nekada može biti lepo sa kondomom ali lepše je bez. A kondom nema gumu kao rukavice.Plus ima lubrikant, itd...
Mene nervira, to što se osuši, pa moraš da se cimaš da li će da punke, pa ako se osuši to više nije to, itd...
Premda ne kažem da ga ne treba koristiti.