Prevarena

Dobro, sad je ok... Onako, moglo je da se desi da neko pomisli da smatras da su nezreli oni koji cijeli zivot igraju 1 na 1...
Ja sam odavno shvatila da me ne interesuju dobri, smerni muzici... U skladu sa tim i uredjujem svoje odnose sa muskarcima...

Moj savet je ne cini drugima ono sto ne zelis da cine tebi. Prema tome ako si prevarena otkaci kretena i nastavi svoj zivot. U koliko zelis da mu se osvetis napakostices samo sebi a on nije vredan cak ni tvoje pakosti. Samo kuturno stavis tacku, pozelis mu lep zivot (u sebi ga opsujes koji put) ako ti je tesko isplaci se kod kuce ili kod najbolje drugarice i idi treniraj tea bo zamisljajuci kako ga udaras, barem ces od gorcine malo razviti misice.

MOJA:
Da cujem zene dali ste nekad bile prevarene od strane muza ili decka i kako ste se osecale kada ste saznale za to! A ako niste dali ste nekada razmisljale na ovu temu i dali vam je vas dragi mozda dao povoda za to!Pozdrav svima!!!!!!!! :confused:
jesam,moja najbolja drugarica iz klupe i moj decko8-) posle su plakali oboje,al sta da im radim - niko ih nije bio po usima da se napiju ko budale i posle igraju skrivalice:lol: :lol: :lol: to je bilo u srednjoj skoli:roll:

Ali sta ja znam, prevara je vrlo relativna stvar. Ako neko spava sa drugim nece prestati da voli osobu sa kojom je. Mozda je neki tip po prirodi malo nestasan, voli da se povata sa nekom devojkom s vremena na vreme, ali je zato prema svojoj devojci dobar ili je zanimljiv lik. A neki je veran, ali je dosadna vreca, koja te pride ponizava, ili je bezvezan u svakom smislu, i sta imas od toga sto ti je veran??? Ima mnogo raznoraznih tipova prevare i ne nose sve istu tezinu. Naravno ako je paraleno sa drugima, ako te laze, maze, da je to jako lose. Mislim da je realnost da svaka veza, ponarociti dugogodisnja, prolazi kroz uspone i padove, i da nisu ljudi bas u svakom momentu 100% ni zaljubljeni, ni sigurni u to sto imaju. Samim tim i iskusenja su velika i desi se da neko nekada pogresi. Ne vidim razlog da se zbog toga ljudi stavljaju na lomacu. Mislim, ljudski je, majku mu. Ali opet ponavljam, nacin je bitan.

danamok:
Moj savet je ne cini drugima ono sto ne zelis da cine tebi. Prema tome ako si prevarena otkaci kretena i nastavi svoj zivot. U koliko zelis da mu se osvetis napakostices samo sebi a on nije vredan cak ni tvoje pakosti. Samo kuturno stavis tacku, pozelis mu lep zivot (u sebi ga opsujes koji put) ako ti je tesko isplaci se kod kuce ili kod najbolje drugarice i idi treniraj tea bo zamisljajuci kako ga udaras, barem ces od gorcine malo razviti misice.

...potpuno se slazem sa tobom...s tim da mislim da se svima svaka losa stvar uradjena vraca na neki nacin...pre ili kasnije...nema potrebe za osvetom...time se spustas na njihov nivo....

MOJA:
Da cujem zene dali ste nekad bile prevarene od strane muza ili decka i kako ste se osecale kada ste saznale za to! A ako niste dali ste nekada razmisljale na ovu temu i dali vam je vas dragi mozda dao povoda za to!Pozdrav svima!!!!!!!! :confused:

iskreno bojim se toga
i ne znam kako bi mi bilo kad bih saznala da me je muz prevario ili da me josh uvek vara !!!!

jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Back