Prevarena

bila jednom prevarena.zamalo bre da umrem od placa...izbubila sam veru u ljude..........kako sam se osecala kao kreten, dobila sam osecaj krivice......uzas jedan

lady me:
Nisam nikad bila prevarena, verujem da bih saznala to kad tad da jesam...

Šta bih radila da jesam? Mislim da ne bih pravila nikakve scene, scene pravim za sitnije stvari... verovatno bih ga napustila bez reči.

curlers.gif

u sledećoj anketi glasaću za tebe :D

Nije u pitanju klasicna prevara ja pre neki dan na netu da proverim postu i otvorim i njegovu inace ovo nikada nisam radila nisam tip zene koja proverava muzevu postu,novcanik,dzep kada je izasao sa posla itd.Ja otvorim i izvalim da se dopisuje vec par godina sa bivsom ona sad zivi u Americi udala se i ima sina e sada problem je sto neznam sta da radim?Krivo mi je sto je precutao ovu po meni vrlo bitnu stvar ali sa druge strane mene je blam sto sam preturala po njegovoj posti pa sad ne znam kako da mu kazem da znam sa kim se dopisuje?Inace teme su im kao izmedju druga i drugarice

bivša, pa još preko okeana....nema tu problema, OSIM ako je u pitanju hot chat (a ne verujem).
uvek je pritanje kaqd kreneš d akopaš - ŠTA AKO zaista nađeš to što "tražiš"....
Moja drugarica je u kontakutu sa svim svojim bivšima, pa joj ne pada napamet da se nešto tu....isto su po zemljama raznim. Čak i m planira naći mlade koje bi se za njih udale :lol:
Don't panic!

MOJA:
Nije u pitanju klasicna prevara ja pre neki dan na netu da proverim postu i otvorim i njegovu inace ovo nikada nisam radila nisam tip zene koja proverava muzevu postu,novcanik,dzep kada je izasao sa posla itd.Ja otvorim i izvalim da se dopisuje vec par godina sa bivsom ona sad zivi u Americi udala se i ima sina e sada problem je sto neznam sta da radim?Krivo mi je sto je precutao ovu po meni vrlo bitnu stvar ali sa druge strane mene je blam sto sam preturala po njegovoj posti pa sad ne znam kako da mu kazem da znam sa kim se dopisuje?Inace teme su im kao izmedju druga i drugarice

Ako te to već toliko kopka i muči najbolje da pričaš s njim. Kaži mu da si pročitala njegovu poštu, da nisi znala da su još uvek u kontaktu itd itd. Ovako će te to stalno kopkati, nastavićeš da mu pregledavaš poštu, počećeš možda i mobilni da proveravaš, sumnja sve veća, poverenje sve manje... a zbog čega? Zbog, najverovatnije, sasvim bezazlenog drugarskog dopisivanja.
Ja sam takodje u kontaktu sa bivšim, doduše, moj muž to zna, ali mu ne prijavljujem svaki njegov poziv i poruku koju primim, ne zato što želim nešto da sakrijem, već što bi mu samo bez razloga skakala po nervima kad bih to činila.

MOJA:
Da cujem zene dali ste nekad bile prevarene od strane muza ili decka i kako ste se osecale kada ste saznale za to! A ako niste dali ste nekada razmisljale na ovu temu i dali vam je vas dragi mozda dao povoda za to!Pozdrav svima!!!!!!!! :confused:
naravno da jesam prevarena i to sad skoro...kako se osecam? Mogu rec bol prolazi a isprva me paralisao...Sad sam naucila da ima istine u onom sto rece jednom jedna baka: Ne veruj muskarcu ni da golim d sedne na zar....Pa nije li tako?

lady me:
Ako te to već toliko kopka i muči najbolje da pričaš s njim. Kaži mu da si pročitala njegovu poštu, da nisi znala da su još uvek u kontaktu itd itd. Ovako će te to stalno kopkati, nastavićeš da mu pregledavaš poštu, počećeš možda i mobilni da proveravaš, sumnja sve veća, poverenje sve manje... a zbog čega? Zbog, najverovatnije, sasvim bezazlenog drugarskog dopisivanja.
Ja sam takodje u kontaktu sa bivšim, doduše, moj muž to zna, ali mu ne prijavljujem svaki njegov poziv i poruku koju primim, ne zato što želim nešto da sakrijem, već što bimu samo bez razloga skakala po nervima kad bih to činila.
Zasto se dopisivati sa nekim bivsim zar proslost ne ostaje daleko iza nas po meni je to glupo sem ako nema nekih osecanja!Videcu da veceras razgovaramo o tome. I jos nesto tvoj muz se oseca verovatno krajnje grozno pogotovo ako nije u kontaktu sa bivsima

MOJA:
Zasto se dopisivati sa nekim bivsim zar proslost ne ostaje daleko iza nas po meni je to glupo sem ako nema nekih osecanja!Videcu da veceras razgovaramo o tome. I jos nesto tvoj muz se oseca verovatno krajnje grozno pogotovo ako nije u kontaktu sa bivsima
Moj ti je savet da razmisliš još 1.Uostalom nije zec, neće pobeći. Emocije su slabije u prepodnevnim časovima,mozda to uradiš ujutru.
Muškarci su jako sujetna stvorenja,zar to neznaš?
Zamisli kako će reagovati kada sazna da znaš.

Moj muž se ne oseća grozno. On je najsrećniji čovek na svetu jer ima mene za ženu :p

I sa razlogom ima neograničeno poverenje u mene kao i ja u njega (sa ili bez razloga, ne znam) I nije potrebno da izbegavam sve svoje bivše partnere sa kojima sam ostala u drugarskim odnosima da bih mu dokazala ljubav kad ima toliko lepših načina da se ona dokaže.

ja sam pragmaticno-osvetoljubiva. ako se desi da me prevari, pa jos bude indiskretan i ja saznam, ostavicu ga bez prebijene pare. znam da ce to teze da mu padne nego rasprave, svadje...materijalni sok-udarac po budzetu. a ako me vara a ja to ne znam...iskreno, bas me briga. ako mu je tako zivot uzbudljiviji i lepsi, njegov problem. osim ako je ljubavnica zakacila neki virus, bakteriju ili tako neku dopunu pa to postane nas problem. tu bi mu vec preselo

mojra:
ja sam pragmaticno-osvetoljubiva. ako se desi da me prevari, pa jos bude indiskretan i ja saznam, ostavicu ga bez prebijene pare. znam da ce to teze da mu padne nego rasprave, svadje...materijalni sok-udarac po budzetu. a ako me vara a ja to ne znam...iskreno, bas me briga. ako mu je tako zivot uzbudljiviji i lepsi, njegov problem. osim ako je ljubavnica zakacila neki virus, bakteriju ili tako neku dopunu pa to postane nas problem. tu bi mu vec preselo

A kako bi to izvela da on ostane bez kinte? Sta bi pozvala carobnjaka iz Lord of the rings ili onog iz posetioca da te vrati u proslost.

Back