Da cujem zene dali ste nekad bile prevarene od strane muza ili decka i kako ste se osecale kada ste saznale za to! A ako niste dali ste nekada razmisljale na ovu temu i dali vam je vas dragi mozda dao povoda za to!Pozdrav svima!!!!!!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:jeste lep
samo lepe primer(k)e i treba birati - oni drugi su opsesivci 8)
bejbica:Nisam nikad bila prevarena (bar ne da sam saznala), ali da cujem ili da ga uhvatim verujem da ga ni rodjena majka ne bi prepoznala.
I jaki ponekad zaspu;-).Pogledaj sliku u profilu:-)marlon:Al ako je jaci od tebe?
bejbica:I jaki ponekad zaspu;-).Pogledaj sliku u profilu:-)
Radila bi sataritza i to sve na sitno:-)
Ili Ninja (da spavas u skladu sa onom "duh odmara telo");-)marlon:U tvom drustvu bejb je biti jako opasno. Znaci moras da budes kao indijanac, jedno oko stalno otvoreno na oprezu.
bejbica:Ili Ninja (da spavas u skladu sa onom "duh odmara telo");-)
Ah, kako romanticno:-Dsinnke:Mene kad bi zena prevarila kita bi joj i presudila . **** bi je do smrti.
sinnke:Mene kad bi zena prevarila kita bi joj i presudila . **** bi je do smrti.
Prevara je prevara i treba je uvek isto tretirati nebitno ko je pocinilac ( musko ili zensko).Igrati se sa tudjim osecanjima nije ni malo lepo i ono sto ne zelis da tebi bude ucinjeno ne cini ni ti drugome.marlon:Bas me zanima da li mislis da prevare treba da se isto tretiraju, mislim muskarca i zene?
bejbica:Prevara je prevara i treba je uvek isto tretirati nebitno ko je pocinilac ( musko ili zensko).Igrati se sa tudjim osecanjima nije ni malo lepo i ono sto ne zelis da tebi bude ucinjeno ne cini ni ti drugome.
Slab je samo jedan samar za to Raindog!:-)raindog:osecala sam se fantastichno buhuahahahaha
josh uvek mi dodje da mu zviznem shamarchinu, al samo zbog rechenice :arow:
savrsheno uvredjenog tona " kako samo mozhesh da sumnjash u moju ljubav?"
Micotakis:mene upravo sada, i to je ladno rekao, nasao sam drugu..nadji i ti nekog...ali ostajemo zajedno!?ali nisam se potresla...nije mi nesto posebno znacio, a i bar je bio iskren!
Ako ne moze stobom trebao je da bude iskren i da napravi fajront.Ovako *ebesh ti tu iskrenost kad te je povredio.Micotakis:mene upravo sada, i to je ladno rekao, nasao sam drugu..nadji i ti nekog...ali ostajemo zajedno!?ali nisam se potresla...nije mi nesto posebno znacio, a i bar je bio iskren!
bejbica:Slab je samo jedan samar za to Raindog!:-)