- Poruka
- 69.258
Evo, pohebali smo se, sad cu odmah da pogasim sve kontakte. Top si. Svaka cast.
Cek, stani... Ti ono rece da seks nije bitan?
Cek, stani... Ti ono rece da seks nije bitan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno hit,...koliko oboje imate godinica?Mene varala prva devojka, pred kraj veze. I raskinula preko igrice. XD
To je bilo kada sam imo 23. A ona 18Stvarno hit,...koliko oboje imate godinica?![]()
A brak?Sto bi neko varao, ako uvek moze da raskine vezu?
Koja je razlika?A brak?
U pečatu...Koja je razlika?
Sa te strane da...U obecanju, ali kada si u vezi isto postoji obecanje....cak, obecanje nije vazno, vazniji je smisao veze....dobrovoljnost, koja postoji i u braku....
Mozda je tako bilo nekad, kada je u brak umesano mnogo ljudi....sad bas i nije tako...Sa te strane da...
Ali kad pukne brak, posledice su mnogo veće, nego kad pukne veza...
Sa muske strane decu vidjas nekoliko puta mesecno, plaćas alimentaciju itd...Mozda je tako bilo nekad, kada je u brak umesano mnogo ljudi....sad bas i nije tako...
Kada su cisti racuni svako zna koliko je duzan....to ne resava sud niti sud odredjuje kada ces videti decu....prosto se dogovoris ili se najavis....ne zenis se sa zenom koju ne znas....Sa muske strane decu vidjas nekoliko puta mesecno, plaćas alimentaciju itd...
Zato se muskarci teže odlučuju za razvod...
Ali da ne skrećemo sa teme, posto je tema prevara, a ovo su posledice...
Definiši čiste račune.Kada su cisti racuni svako zna koliko je duzan....to ne resava sud niti sud odredjuje kada ces videti decu....
Cist racun je da niko nista ne trazi....ni decu ni imovinu...Definiši čiste račune.
Ne razumem te baš najbolje.
Komplikovanije je. Jednostavnije je precutati.Koja je razlika?
Tako je, uzmes torbicu i sacekas da prodje....onda se dogovoris laganica...svejedno da li je neko sa drugim ili nije....Komplikovanije je. Jednostavnije je precutati.
Igrom slučaja mi kroz ruke prolaze predmeti za razvod. Mogu ti reći da sam svašta pročitao.Danas mislim da je bolje nego ranije iako uvek ima budala...sve koje znam razveli su se bez cimanja...
Tako je, uzmes torbicu i sacekas da prodje....onda se dogovoris laganica...svejedno da li je neko sa drugim ili nije....
Sto bi neko varao, ako uvek moze da raskine vezu?
e, tako je. Napisao sam da uvek mozes da raskines vezu, ako imas neku drugu priliku, ali...nije svaki camac brod....za camac mozes da se uhvatis, ali brod ode...Meni ovo nikad nije bilo jasno.
Raskineš i ćao zdravo, čist račun duga ljubav.
Ljudi vole da komplikuju, pa to ti je.
A što se teme tiče, pa šta ja znam. Ako nisam sigurna u vezi nekoga i svdi mi se neko drugi, oh bože moj.
Nisam u fazonu da varam ako sam u vezi.
Nije to bas tako crno-belo.Meni ovo nikad nije bilo jasno.
Raskineš i ćao zdravo, čist račun duga ljubav.
Ljudi vole da komplikuju, pa to ti je.
A što se teme tiče, pa šta ja znam. Ako nisam sigurna u vezi nekoga i svdi mi se neko drugi, oh bože moj.
Nisam u fazonu da varam ako sam u vezi.
Не мислим тако.Једино у случају ако је тај "дејт" искључиво дружење,али онда то није дејт.Dok dejtujete neku osobu, niste zakonski njima nista duzni, nikakvih obaveza nemate, zasto se smatra prevarom ako torbnete sa strane? Zasto prevara? Jeste li obecali da cete samo s njom biti? Kako je on/ona prevarena?
Nije to bas tako crno-belo.
Ne pricam o tebi, vec me je tvoj post postakao na razmisljanje.
Npr postoje duge veze ili brakovi, gde ljudi razmisljaju na sledeći način:
Imam dobru devojku/zenu koja je draga, nezna, fina, dobra majka itd.
Ili imam dobrog momka/muza vredan, radan, osecajan, dobar otac itd.
Ali vise nisu toliko aktivni, opustili su se, ne izazivaju vise uzbudjenje kao ranije...
I onda se trazi hleba, preko pogače...
haha, pa hoće obe osobeSto bi neko varao, ako uvek moze da raskine vezu?