prevara

u cemu je stvar?
priblizavas se godinama kad se pravi presek prozivljenog, pa su te bela krila koja bi mogla da izgubis uplasila?
posle ovoga, ne boj se..dobices bela, ali ona koja imaju guske..

kako dalje? tesko. zahvaljujuci tebi.
fleka koju si napravila ce citav zivot biti jabuka razdora.
cak i kad ti muz ne bude pricao o tome, znaj da ce na to da misli.

prvi put si ga shebala kad si ga prevarila.
drugi put kad si mu priznanjem nabila rogove.

neko nema nista pa napravi raj.
neko ima sve pa raj pretvara u pakao.

Sta ti bi da priznajes takve stvari???
I otkud znas da i on tebe nije prevario?
Mislim, cemu, zasto si to uradila? To se ne prica.
I sta cete sad oboje? Da se do kraja glozite oko toga?
Lepo ti je napisala dive.
Meni je bilo varanje i kada sam mislila da je ON na neku drugu pomislio, a kamoli nesto drugo.
I zasto si mu to sada priznala, nakon sedam duuugih godina? Stvarno te ne kapiram... ali stvarno.

Prevarila sam muza pre sedam godina i to sam mu priznala nedavno.tesko je podneo to priznanje ali i dalje me voli i zeli da bude samnom.Mene izjeda tesko kajanje i stid.Kako da prebolimo zajedno katastrofu koju sam napravila?:

Vidiš on je budala ili je dobar čim si ga prevarila...al dobro šta je tu je neću da te osuđujem...evo mog predloga:

Da bi izravnala račune i oslobodila se griže savesti tvoj muž mora nešto da povali (ne zezam se), probaj videćeš da će upaliti...uostalom bio jednom jedan Humarabi koji izmisli oko za oko zub za zub, svi zakoni danas manje više počivaju na tome..

Predloži ti njemu da on poebe neku po tvom ili njegovom izboru i stvar rešena...(ponekad se to ljudima i svidi pa to počinju da upražnjavaju češće).

Eto javi jel deluje...

Немате везе са стварним животом, невероватно!!!
Шокирана сам! И напљујете сваког ко заиста одговори на тему, чак и да је лажна!
Тужно...

I da dodam.
Ja sam varala u zivotu dva puta.
Ne bih to uradila da nisam bila zadovoljna u tim vezama.
Jednostavno se tako dogodilo, da prevarim.
Zena ne vara da bi lupila recku, nego iz ljubavi - osim ako nije nimfomanka.

Nisi ni trebala da mu priznajes. Ovako si mu samo napravila ranu na dusi koju nikad neces do kraja da mu izlecis. Dupla greska. "Posle jebbanja nema kajanja", ako se vec odlucis na taj korak, budi spremna da sama nosis svoj krst.

Da, da, baš je tako, i križ svoj se nosi, a neki i tuđega.

jadne zene - prevaru im ne bi oprostili ni oni koji varaju ni oni koji ne varaju...zene bar prastaju ako i same varaju :think:

Не слажем се.
Искрено, не знам за мушкарца који се развео зато што га је жена варала, а хтела да остане са њим.
То што неко прича приче, у фазону:,,Ја бих је избацио..'' уопште не значи да би урадио.

Па ајде да то изјави нека клинка, али колико знам ти имаш довољно година а лупаш глупости..

Prvo, otkud ti znas koliko ja godina imam, drugo otkud ti pravo da mi kazes tako nesto.
Ovo je forum i ja mogu da napisem ono sto mislim, ne vredjajuci druge.
Na tebi je da se slozis ili ne, a ne da me vredjas. Nije to lepo.
Ali odbicu ti na mladost.

Back