Prevara.........

PetrolBoy

Poznat
Poruka
7.577
Istinit dogadjaj...

Veza 3 godine,ljubav,kontrola,ljubomora,ma rekao bi covjek to je definitivno do kraja zivota,on nju upecao,ona njega svezala.

Nakon,3 godine,on nju prevario ne zna se ni koliko puta,prica da je voli,obasipa je paznjom,ljubavlju,poklonima,cak izvadi iz svog tanjira,ako je nesto skuhao i odnese joj.

Ona zivi sa cimerkom, 2 godine.

Tipa,prevario on nju,ona saznala.Saznala na taj nacin da je na njegovom racunaru nasla video zapis,snimali se on i njena cimerka,komplet pokriven domen,od oralca,vaginalca,analca. Ona izgleda do kraja i prekine s njim.

On ode place,salje cvijece,pizdi pred vartima cijelu sedmicu. Ona mu oprosti prevaru i ponovo su sada zajedno.

Sad,on to meni prica,ja gledam u njega i kazem mu, :" Prvo glup si sto si se snimao prevario se je toliko puta i svaki uradak si obrisao s kojom si se snimao,ali sada si ostavio taj i ona nasla,bas s cimerkom tu si usrao.!"
I rekao sam mu oprostila ti je iz razloga : 1.Ludo te voli
2. Pomirila se s tobom da te prevari,pa da ti kaze u oci.
3. Il te je prevarila pa smatra e sad je 1:1.

Sta vi mislite o ovome i kako bi ste vi reagirali da je u pitanju vas momak/djevojka.

Ako se pomirila da bi mu se osvetila to je glupo i detinjasto, samo gubi vreme, trebalo bi da trazi pravu osobu a ne da bude i dalje sa nekim koga ne voli. Ako ga je prevarila pa misli da je sad 1:1 onda je to u redu. Da se meni to desilo ja bih mu verovatno oprostila jer ja sve mogu da oprostim nekome koga volim.

Ne bih oprostila, ni u ludilu. Sto mi je osoba vaznija u zivotu, to mi je teze da joj oprostim. Prema njima bih osecala duboko i iskreno zaljenje, a bila bih i toliko besna da im to ne bih ni pokazala, samo bi bili izbrisani gumicom, automatski. Ne znam kako bi devojka koja drzi do sebe mogla da predje preko toga, ja bih licno bila jako ljuta i razocarana, ali bolje i da znam ko mi ne treba u zivotu, nego da budem u iluziji prijateljstva i ljubavi. Prvo, neko bi morao da ima mnooogo vremena za bacanje da bi takvom nekom dao ponovo sansu, a drugo kako cura da poljubi usne koje su bile ko zna gde na njenoj drugarici?

Back