PREVARA!!!!!

shta je prevara? gde pochinje prevara? da li je prevara biti u vezi sa osobom, ljubiti je, sexati se, a misliti na drugu...da li je bolje stalno misliti na drugu osobu ili prevariti partnera i sve lepo priznati? kenjam..sve je to jedno jadno veliko sra nje..a svi koji misle da je prevara samo fizichki kontakt, pochev od sedenja u nechije krilo, pa poljupca...sexa..su velike smrdljive pich ke bez mooda, koji ne zele da priznaju ni sebi, ni partneru i uvaljuju se u velika smrdljiva govna u kojima zajedno plove na putu bez povratka..

Prevarila sam jednog mog tipa sa kojim sam bila jako dugo oko 3 godine.........nisam mu to priznala naravno.
A jednom decku sa kojim sam zabavljala jako davno priznala sam 2 prevare,sta reci bila sam mlada,luda i neobuzdna i oprostio mi je ta moja dva izleta,od kojih je jedan slucaj bio paralelna veza.
Bila sam prevarena i nisam oprostila......mislim da bi zaista bilo cudo ako to oprostim.

PuNkKiSs:
*Da li (bi)ste nekada varali parnera?
(ako su prethodni odgovori potvrdni ,bonus pitanje:
*Da li (bi)ste mu to priznali?)

*Da li ste nekada bili prevareni?
+ bonus pitanje:
*Da li (bi)ste oprostili prevaru?

:!: :arrow: MOLE SE FORUMAŠI ZA ISKRENOST :lol:
Ne(jos uvek)
Ne
Pojma nemam
Pojma nemam

Mozda nikome nishta ne treba oprostiti *******
svako je baron, bolid, halid, milcha ako oprosti, jer, desavalo mi se da kada oprostim nekome neshto on uradi slichno sranje samo zato shto ima neku destruktivnu zelju da bude kaznjen, da kaznim, da odbacim.
U svom umu mene oboji nekim chudnim bojicama i onda mene napravi krivim shto sam dozvolio prevaru...
Zeli biti kaznjen a ja ne mogu.. mozda trebam..ali ne mogu.
Odem dalje iznenada, samo onda kada stvarno vise ne mogu, i to uradim pazljivo, kidajuci konce, jedan po jedan

Ja sam varala momke,sigurno su i oni mene.Naravno-nikome nisam priznala ne zato sto mi je bilo glupo,vec nije bilo potrebe kada sam sama nametala oblik "slobodne,otvorene veze".To je bilo super i meni i njima-zezanje bez nekih jacih emocija,sloboda,ne cimas ne zbog gluposti...Opusteno! Ali,sada kada imam decka koga stvarno volim,ne bih mogla da podnesem da me prevari,to bi me mnogo povredilo. A on zastupa misljenje da cist sex nije prevara vec se samo ispucas,jer ti je doslo u tom trenutku. Pitam se kako bi njemu bilo da se ja tako "ispucavam",a sto je najgore-ne bih mogla to da uradim (glupaca!).
Eh,mislim da mi se sve vraca...

Back