Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.010
Dobro... to je već druga priča.Tema je čini mi se, šta bismo mi, kad bi saznali...Kojih obicno i ne bude jer se nista ne sazna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro... to je već druga priča.Tema je čini mi se, šta bismo mi, kad bi saznali...Kojih obicno i ne bude jer se nista ne sazna.
Lepo,a zasto ti trazis devojke sa strane?Ne bi oprostio njoj,a ako bi ti pocinio prevaru,onda bi zatrazio oprostaj?Mislis da bi ri ona oprostila?Dodje do zasicenja ,opuste se i zapostave medjusobno,ne bih oprostio ni mnogo manje od prevare ,ni flert,ni bilo kakve kombinacije ,kao sto bih ja prekinuo pa isao dalje
Nema oproštaja.Ko voli,ne ide da vara onog kog voliZbog cega dolazi do prevare u Braku? Sta ako se prevara dogodi,kako dalje,da li se moze u nekim slucajevima oprostiti?
Koje je vase misljenje?
Pogledajte prilog 660066
Ti varas Miro, priznajNema oproštaja.Ko voli,ne ide da vara onog kog voli
Moze i da se voli i da se vara, zato je postovanje vaznije u braku nego ljubav koju mnogi mesaju sa strascu....Nema oproštaja.Ko voli,ne ide da vara onog kog voli
Ne moze.Moze i da se voli i da se vara, zato je postovanje vaznije u braku nego ljubav koju mnogi mesaju sa strascu....
Ne.Ti varas Miro, priznaj
To iz iskustva?Ne moze.
Prevarila si Georga sto posto
Ne bih trazio oprostajLepo,a zasto ti trazis devojke sa strane?Ne bi oprostio njoj,a ako bi ti pocinio prevaru,onda bi zatrazio oprostaj?Mislis da bi ri ona oprostila?
A ne razumem.Ostavio bi he,a kad ti pocinis prevaru,hoces da ona bude sa tobomNe bih trazio oprostaj
Nisam.Ja Georga volim i nosim njegovu ćerku.Jo malo i ćerka će biti rodjena.Prevarila si Georga sto posto
Pa ja ne bih nikada prevarila momka kog volim.Ako ga ne volim onda ćao.To iz iskustva?
mnogo si mi ti zelena da bi ispravljala "prvu rec"E bas si different from others,kad već hoćeš Engleski, popravi tu prvu rec![]()

a na vratima se pojavljuje sa gajbom piva. da pocasti.Ili još bolje... na vrata ti se pojavi baja od njenog muža ili dečka, sa žarkom željom da te se "rotosilja"!![]()

Bolje je ipak da bez tih susreta...da se ja pitam.a na vratima se pojavljuje sa gajbom piva. da pocasti.
"odkad mi ****** zenu, prestala je biti nervozna i nadrkana"
difrentov kurrrac je ko melem, otklanja lose,donosi dobro
NecuA ne razumem.Ostavio bi he,a kad ti pocinis prevaru,hoces da ona bude sa tobom
Bolje je ipak da bez tih susreta...da se ja pitam.![]()

Pa onda cemu uopste ulazak u brak i sl?Zasite se
Pa zaljubljeni budu i onda pocnu zivjet skupa i tek se upoznaju bolje..toliko da je nekom puna kapaPa onda cemu uopste ulazak u brak i sl?
Mislis ona navuce sve maske dok ga ne uvuce u krevet posle skine maske i kaze " zasitio se"...Pa zaljubljeni budu i onda pocnu zivjet skupa i tek se upoznaju bolje..toliko da je nekom puna kapa
Pa da ili na trudnocu covjeka navuce...i ozeni je,kasnije se hvata za glavuMislis ona navuce sve maske dok ga ne uvuce u krevet posle skine maske i kaze " zasitio se"...
Ma moj rodzak se ozenio..kaze na čipsu je zivio...razveli su sePa da ili na trudnocu covjeka navuce...i ozeni je,kasnije se hvata za glavu